Групова Интернет-Медитация за Урагана Санди ~ Говорете на Съществата-Облаци

Говорете на Съществата-Облаци

Съобщение от мрежата “Hollow Earth Network“

~ 29 октомври 2012

ГОВОРЕТЕ НА СЪЩЕСТВАТА-ОБЛАЦИ

ГРУПОВА ИНТЕРНЕТ-МЕДИТАЦИЯ


Уважаеми визионери,

Ние сме мощни същества, и дори още по-мощни, когато работим заедно. Говори се, че ураганът, който бушува в източната част на САЩ, може да се окаже най-лошият от 100 години насам. Може би.

А какво ще стане, ако ние насочим нашето колективно внимание към разсейване на урагана с ЛЮБОВ? Какво ще стане, ако насочим вниманието си към препращане на това, което остава от урагана “Sandy” да "отиде навън към Атлантическия океан - далеч от сушата"?

Не се смейте и не мислете, че това е невъзможно. Преди две години аз участвах в преместването на друг считан за "смъртоносен" ураган, за да се разсее от буря категория 4 в категория 1, преди да удари сушата.
Ето как го правим.

На първо място – спри да гледаш прогнозите и да слушаш това, което казват "експертите".
Седни спокойно за няколко минути и намери покой в сърцето си.

След това си представи Урагана Sandy как се движи към брега на Атлантическия океан. Представи си студен въздух пред него. Представи си как ДЪЖД пада по пътя му - не дъждът, който той носи, а студен дъжд, падащ като екран пред него. Охлади въздуха пред него. Това ще забави скоростта му. Виж как ураганът се забавя.

След това насочи урагана в Атлантическия океан – далече от сушата. Говори на Съществата-Облаци. Не ги моли, а им говори любезно, с уважение. Кажи им, че уважаваш тяхната голяма сила и да ги помоли да вземат тази сила и да я разсеят далече от брега в открития океан, където енергията на негативността може да бъде освободена без вреда за хората, животните, растенията и инфраструктурата.

ЗНАЙ, че ТИ си невероятно могъщо същество на Любовта.
Задръж енергията на Любовта около тази буря и изпрати твоята Любов в сърцето на бурята и към Източното крайбрежие на САЩ.

Визуализирай как Светлина и Любов навлизат дълбоко в центъра на бушуващата буря. Почувствай как Любовта се излъчва от сърцето ти.
Любовта лекува и балансира всичко.
Чудеса се случват, когато Любовта тече в изобилие.

Задръж тази визия в сърцето си през следващите 48 часа.
Твоето фокусирано внимание ще окаже въздействие!

Изрази благодарността си към Великата Природа за хармонизиране с човечеството и всички други царства.

Помоли резултатът да е в синхрон с Божествения план за Земята.
Така да бъде. Наистина!

http://nesaranews.blogspot.com/2012/10/hollow-earth-network.html

http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blog/show?id=2859786%3ABlogPost%3A2001091&commentId=2859786%3AComment%3A2001027&xg_source=activity



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments