Ден за Решение - 21.10.2012

Разпространете!!!

ДЕН ЗА РЕШЕНИЕ

21-10-2012

Време е да се предприемат действия! Време е да вземем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно в "Деня за Решение" в началото на втория Прозорец от Възможности:


Масите ще се съберем и ще вземем решение за освобождението на нашата планета от тиранията на всички тъмни сили, така че за първи път в нашата история ние ще имаме шанс да създадем собствената си съдба, като свободни граждани на Земята.

Нашите масови усилия на този ден ще бъдат спусък, който ще помогне да активираме плана, така че да се доведе до успешен край. Активиране на този ден е декларацията ни за свобода и независимост. Уверете се, че тази информация ще стигне до всеки! Споделете я в световен мащаб! Моля, публикувайте я на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете, алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

Критичната маса за активиране на желания ефект е около 118 000 души по целия свят, които действително го правят с фокус. Ако приемем, че човешките умения на концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 хиляди души като критична маса.

Да прочетете за нея е едно, а всъщност да вземете решение сами за себе си е напълно различно нещо. Лично аз ви насърчавам и ще съм благодарен ако повече хора участват действително!

Кабала разбира силата на свободната воля и решения. Те са използвали своята свободна воля, за да направят отрицателни решенията на човечеството. Ето как те са били в състояние да ни държат под контрол, за толкова дълго време.

Сега човечеството трябва да вземе властта. Ние трябва да използваме нашата собствена свободна воля и да направим положителни решения за себе си. Когато критичната маса от хора направи това, промяната ще дойде.


Ние всички ще правим това активиране едновременно на 21/22 октомври. Точен час за различните часови зони:

3:30 pm HAST October 21st (Hawaii)
5:30 pm AKDT October 21st (Alaska)
6:30 pm PDT October 21st (Los Angeles)
7:30 pm MDT October 21st (Denver)
8:30 pm CDT October 21st (Houston)
9:30 pm EDT October 21st (New York)
10:30 pm BRT October 21st (Rio de Janeiro)
2:30 am BST October 22nd (London)
3:30 am CEST October 22nd (Paris)
3:30 am SAST October 22nd (South Africa)
4:30 am EEST October 22nd (Bulgaria) - За България 4:30 сутринта на 22 Октомври!!!
5:30 am MSK October 22nd (Moscow)
7:00 am IST October 22nd (India)
9:30 am CST October 22nd (Beijing)
10:30 am JST October 22nd (Tokyo)
11:30 am AEST October 22nd (Sydney)

Ако вашето местоположение не е в списъка, можете да погледнете "Световни часови зони" тук:

http://www.timeanddate.com/time/map/

Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума като следите дъха си за няколко минути.

2. Представете си стълб от синя светлина, излъчвана от Галактическото Централно Слънце, преминаващ през тялото ви към центъра на Земята. Съхранявайте този стълб от Светлина активен в продължение на няколко минути. След това направете категорично решение, че планетата ни ЩЕ бъде освободена и хората ЩЕ бъдат свободни.

3. Визуализирайте начини, за това как можете да допринесете за процена на освобождението. Открийте таланта си и направете решение за това как ще използвате тези таланти към крайната ни цел за освобождение на хората и на нашата планета. Направете решение, че ще подкрепяте други хора, посветени на този процес, ние сме по-силни заедно.

След "Деня за Решение" вие ще имате много възможности за изпълнение на решението си в ежедневния си живот. Ще бъдете ръководени от вътрешния си глас, как да направите това. Знайте, че вашата всеотдайност ще бъде тествана в реалния живот. Някои външни обстоятелства или физически негативни лица може да се опитат да ви накарат да промените мнението си. Ключът тук е просто да се придържаме към решението си, независимо от външните обстоятелства. Всяко лице, което вземе положително решение за планетарното освобождение ще направи ценен принос за победата на Светлината.

Информация за втория Прозорец за Възможности:

  http://2012portal.blogspot.com/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html


Превод: Димитър Кирилов

 http://2012portal.blogspot.com/2012/10/make-this-viral-dayof-decision-10-21.html
 
Групи се създават в световен мащаб за това събитие. Можете също да създадете своя собствена група или да се присъедините към вече създадена такава във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/264671870320773/


Българска група: http://www.facebook.com/events/192831954186391/


Гледайте и видеоклиповете в YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=evxSk8NHh-Y

http://www.youtube.com/watch?v=dfnghwjgcVQ&feature=youtu.beИнтересно е да се отбележи, че само един ден преди нашето събитие, голяма група ще се съберe на върха на Hot Springs Mountain, право в центъра на Арканзас, държащи се за ръце в създаване на единство и хармония между различните религии:

http://www.momenthotsprings.com/

http://www.youtube.com/watch?v=ReX4akca2aU&feature=player_embedded#


Прочети още:


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments