Силата на Решението - Cobra


Силата на Решението

Нашето решение е ключът, който оформя света. Решението е искрата на свободната воля, която запалва цикъл, който води всичко в проявление.

Човечеството като цяло е поканило тъмните сили на тази планета в Атлантида. Това беше нашето решение, което предизвика цикъл на страдание за човечеството. Сега, на 21 (За България 22 в 04:30ч.) октомври, вземаме ново решение. Избираме свободата от всичко тъмно и каним силите на Светлината. Ние вземаме решение за единство и сътрудничество, ние избираме да не осъждаме и обичаме другия. Красиво видео с мощно послание бе пуснато:

http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/10/18/bill-ballard-and-lucas-my-movie-join-us-all-on-the-world-focus-on-21-october-2012-to-unite-18-october-2012/


Последното интервю на Cobra, има същото послание:

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/galactic-free-press-interviews-cobra-mission-hand-unity

Хората ме питаха, какво решение всеки обикновения човек може да вземе, за да помогне с планетарния процес на освобождение. То е толкова просто, но понякога толкова трудно да се направи: станете по-любящ човек в ежедневните си взаимодействия с хората и се научете да си помагате един на друг по неосъдителен и конструктивен начин. За тези, които са по-събудени, може да сте наясно с нефизическите същества, които ви провокират, натискат бутоните ви и избират да действат положително, вместо да реагирате с провокация. Можете също така да отделяте време, за да усъвършенствате своите умения и таланти и да намерите начини да ги използвате в съдействие с планетарния процес на освобождение. Просто вземете решение за това, което искате да създадете и го подкрепете с активна визуализация, позоваването на Светлината и физическо действие.

Енергиите определено се изграждат и един от проектите на силите на светлината показва голям напредък:

http://hopegirl2012.wordpress.com/2012/10/17/allright-luke-were-goin-in-latest-update-for-the-fix-the-world-project/


Mетеоритния дъжд ще достигне своя пик на 21 октомври и ще изрази силата на нашето решение:

http://earthsky.org/tonight/radiant-point-for-orionid-meteor-shower



Карта на съзвездието Орион




Пясъчен часовник - формата на съзвездието Орион, е същата като формата на "Antarion Conversion", който е многомерен Старгейт, който преобразува мрака в светлина. Трябва да се отбележи, че картата за втория прозорец на възможностите има същата форма, тъй като този прозорец на възможности е "Antarion Conversion" Старгейт в това пространство и време, което преобразува мрака в светлина. Това е точно това, което последния Плеядиански житен кръг ни съобщава:

http://www.cropcircleconnector.com/2012/windmillhill3/windmillhill2012c.html


Победата на Светлината!

Превод: Димитър Кирилов

Източник: http://2012portal.blogspot.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments