Дете се Излекува от Рак на Мозъка с Диета

Рак на Мозъка

НЕВЕРОЯТНА ИСТОРИЯ ЗА ЕДНО МОМИЧЕНЦЕ, НЕЛЕЧИМИЯТ РАК И ЕДИН ДОКТОР, КОЙТО ЗНАЕШЕ КАК ДА ЛЕКУВА


ДЕТЕ СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ РАК НА МОЗЪКА С ДИЕТА

Това е невероятната история на осем годишната Джоузи Нунес, която живее в Мидланд, Тексас. Тя имала тумор в мозъка с разсейки в гръбначният стълб. Джоузи отслабнала прекалено много. Била подложена на операция, химиотерапия и лъчетерапия, но туморът се появил за втори път и лекарите и дали само няколко седмици живот. Родителите и отчаяни трескаво търсили в интернет алтернативни методи и така открили д-р Bernardo Majalca , натуропат лекар от Сан Диего, Калифорния. Той дал надежда и предложил естествен лек за Джоузи.

Д-р Majalca казал, че Джоузи не умира от рак, тя умираше от ацидоза и в крайна сметка, ако се обърне внимание на този проблем, тялото и ще бъде в състояние да се излекува само. Усложненията били последствие от химиотерапията. Когато Д-р Majalca видял за пръв път Джоузи, pH на нейното тяло било 4.9. Човешкото тяло за да функционира добре се нуждае от pH между 6.8 и 7.2. Тялото умира при pH 4.2

Раковите клетки започват развитието си в човешкото тяло, когато pH падне под 6.2
По съветите на Доктор Majalca, pH в тялото на Джоузи се увеличило до 8.0 в рамките на един месец посредством алкална храна и вода. Туморите започнали да намаляват. Те станали толкова малки, че било необходимо да я сканират три пъти в три различни позиции, за може да бъдат засечени на ядренно магнитният резонанс. И малко след това в Джоузи не останали дори следи от рак. Цялото лечение траело четири месеца.

Лечението на Доктор Majalca се състояло отспециална диета, която включва 4 вида алкализиращи сокове на ден, както и различни методи за детоксикация, за укрепване на имунната система и билки. Той описва своите планове за лечение във видео.


Семейството на Джоузи започналi да измерват рН на нейното тяло. Всяка сутрин, преди тя да яде или пие нещо, използвали тест-ленти за pH в слюнката. Когато за първи път започнали да проверяват рН, то било около 5.5 или по-малко.

Д-р Majalca казал, че когато нейното рН стигне до 6.8 ракът ще спре да расте. От този момент нататък, ако pH започне да се увеличава - рака започва да умира. Целта на Д-р Majalca била да се повиши рН най-малко на7.2 и Джоузи го задръжи така за няколко месеца, докато ракът напълно си отиде.

Ето диетата и лечението, които Д-р Majalca предписал от Джоузи:

- Тя не трябва да яде месо или млечни продукти.
- Не трябва да яде никакви готвени храни, нищо което е направено от човек. Никакви бургери, безалкохолни напитки, бонбони, чипс, захар, пици, макарони. Джоузи не трябваше да яде хляб, хлебни изделия и преработени храни от всякакъв вид.


Рецепта 1
сок да се пие 2 пъти на ден

1/2 пюре от авокадо, смесено с 8 унции пресен сок от моркови, размесват се с дървена лъжица. Не се използва метална лъжица, за да се избегнат други химични реакции, която могат да унищожат ензимите в тази смес.


Рецепта 2
сок да се пие 2 пъти на ден

1 ябълка от сорта “Грени Смит”

1 чаша броколи

1/2 парче от пресен ананас

1/2 цвекло прясно

1 шепа кориандър

1/4 парче джинджифил

1/2 парче ряпа “Daikon”

1 морков

1/2 краставица

5 Аспержи

Всичко това се нарязва и минава през сокоизстисквачка.


Семейството на Джоузи ни съобщава, че тя е била подложена на терапия с кислород през целия ден, много слънчева светлина и свеж въздух. Чиста питейна - 30 унции вода всеки ден. За възрастен това количество се равнява на 10 чаши вода на ден.

В момента съвременната медицина разполага с три различни метода за лечение на рак
Това са: хирургия, лъчетерапия и химиотерапия. И трите метода дават странични нежелани ефекти. За лечението с тези три официални метода никой не може да даде гаранция, че човекът завинаги е излекуван от рак. Това е причината, поради която фармацевтичната индустрия твърди, че ракът е в ремисия. Лъчетерапията свива рака до голяма степен, но неговото ядро остава непокътнато на мястото си.
Лечението на рака чрез промяна на pH не е инвазивно.


Поуката от тази история е, че трябва да се проверява pH на тялото. Лентички за проверка на pH на слюнката и урината се продават в био-магазините и на други места.

Ако имате диагноза рак, е много вероятно вашето pH да е под 6.2
Ако ви се направи пълна кръвна картина (ТГС) тест,може да се види какво е PH на кръвта.

Ако вашето pH e по-малко от 6.5 вече е опасно за здравето. Това е леко киселинно pH и новото на кислорода в кръвта е намалено, увеличени са нивата на въглероден двуокис. Липсата на кислород в кръвта увеличава свободните радикали.


Алкални и киселинни храни

СПИСЪК
Алкалните храни
Зеленчуци
Аспержи
Зеле
Маруля
Лук
Карфиол
Репичка
Марули
Грах
Тиквички
Червено зеле
Кресон
Спанак
Ряпа
Морков
Зелен боб
Цвекло
Чесън
Целина
Зърнени култури (пшеница, ечемик и др.)
Краставица
Броколи
Зеле
Брюкселско зеле
Домат

Плодове
Лимон
Нар
Авокадо
Грейпфрут
Диня

Напитки
"Зелени напитки"
Сок от пресни зеленчуци
Чиста вода (дестилирана или йонизира)
Лимонова вода (чиста вода + свеж лимон).

Билков чай
Зеленчуков бульон
Подсладено Соево мляко
Бадемово мляко

Мазнини и масла
Лен
Коноп
Авокадо
Маслина
Кокосовото масло

Кълнове (соя, люцерна, пшеница, ряпа, нахут, броколи и др.)
Сусамов тахан
Семена, ядки и зърнени храни
Бадеми
Тиква
Слънчоглед
Сусам
Лен
Елда Булгур
Лимец
Леща
Кимион семена
Всички покълнали семена


Кисели храни

Свинско месо
Агнешко
Говеждо месо
Пиле
Туршия
Ракообразни
Риби
Други морски дарове
Млечни продукти
Мляко
Яйца
Сирене
Крем
Кисело мляко
Сладолед
Други
Оцет
Паста
Бял хляб
Пълнозърнест хляб
Бисквити

Соев сос
Подправки (доматен сос, майонеза и др.)
Изкуствените подсладители
Мед
Напитки
Газираните напитки
Кафе
Чай
Бира
Млечни шейкове
Мляко
Традиционен чай
Полуфабрикати
Сладости
Шоколад
Всички храни минали през микровълнова печка
Консервирани храни
Супи на прах
Готова Храна
Fast Food
Мазнини и масла
Наситените мазнини
Хидрогенирани масла
Маргарин
Царевично олио
Растително масло
Слънчогледово масло
Семена и ядки
Фъстъци
Кашу Page 8
Шам фъстък
Орехи

Общи насоки:
Придържайте се към салати, пресни зеленчуци и здрави ядки и масла. Опитайте се да консумирате много сурови храни и поне 2-3 литра чиста, чиста вода дневно (в идеалния случай с подобрено рН).

Отстранете от менюто си за постоянно: Всички видове месо, млечни продукти, сирене, сладкиши, шоколади, алкохол и тютюневи изделия. Пакетирани и готови храни и ястия с много захари и соли. Докато се лекувате не гответе храната си!

Споделете тази информация с приятелите си. Споделете тази информация с вашите лекари. Задавайте въпроси и се учете. Знанието ще ви даде сила и власт над болестите.

Мартин Дорантес

Превод: Manuela Chrestina

Източник




Прочети още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

9 comments

  1. Napulno spodelqm gornoto , za6toto sam prilagala i izpolzvala mnogo ot tezi metodi , sredstva ,xrani i saveti i vqrvam bezyslovno !

    ОтговорИзтриване
  2. moje li pri4inata da imam vitiligo da se dalji na stoinistite na ph v organizma

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Витилигото е вид автоимунно заболяване, когато имунната система е слаба и ниското pH показва именно, че човек не може вече да се справя. Диетата работи и е лъжа, че минавайки на такъв тип хранене губиш сили, напротив, прес ите плодово-зеленчукови сокове се усвояват за минути и се превръщат директно в енергия, с малко отпадъчна маса. Всичко гореописано е с цел алкализиране на кръвта - консумиращите кислород НАШИ клетки се нуждаят от такава среда, докато НЕКОНСУМИРАЩИТЕ и циркулиращи в кръвта анаеробни паразити (вируси, гъбички и бактерии) виреят изключително добре в кисела среда.
      От себе си добавям, че човек трябва да слуша ТИХИЯ ШЕПОТ на тялото си и да си хапва и това, към което изпитва за момента неустоимо влечение. Аз например преди да разбера за един сериозен проблем неистово дъвчех натрошен лед, все едно беше слънчоглед. После разбрах, че в това състояние ВОДАТА Е НАЙ-ЕНЕРГИЙНА. Излиза, че съм си доставяла чиста енергия, която не можех да произвеждам достатъчно

      Изтриване
  3. В основата на витилиго стои психически проблем - стрес,душевна травма.Първо се лекува душата,после тялото.

    ОтговорИзтриване
  4. Има обаче малко противоречие - семената и ядките ги има и в двете групи.. в крайна сметка добре ли е или не е добре да се консумират?

    ОтговорИзтриване
  5. Тук трябва да се направи едно ясно уточнение - рН на тялото и в частност на кръвта е със стойност от 7,35 до 7,45, а балансираната стойност е 7,4. Всичко, различно от тази стойност означава СМЪРТ! (т.е. химическите процеси в клетките блокират). Здравословната киселинност на слюнката е над 7 т.е. алкална, а на урината е от 6 до 8. Организмът има регулаторни механизми като променя киселинността на урината и слюнката. Лошият дъх е един от признаците, че подкисляващите елементи се изхвърлят и чрез белите дробове. Развалянето на зъбите означава, че рН в устата е КИСЕЛО!

    ОтговорИзтриване
  6. А някой има ли случайно линк към видеото, за което се споменава по горе

    ОтговорИзтриване