~ ♥ ~ Знай кой си и Бъди! ~ ♥ ~

Духовно Пътуване

Когато започнете духовното си пътуване и пристъпите към вашата истина ~ хората около вас може да не ви харесат такива! Мнозина не искат да знаят истината ...... те се чувстват по-удобно в света на илюзиите и безсъзнанието ~ и когато започнете да се променяте, това може да създаде страх в рамките на тяхната същност. Те ще направят всичко възможно, за да ви държат на тяхното ниво на вибрации. Това е тест .... духовно начало, през което трябва да минете!

За да се придвижвате през този тест с лекота и грация, най-добре е да не позволявате засмукване от тяхната дуалност. Не е необходимо да обяснявате себе си или вашето осъзнаване ~ защото много пъти, те няма да имат "уши да слушат и очи да видят" ..... понякога е най-добре да мълчите и да се усмихвате.

Никога не позволявайте тяхното безсъзнание да стане ваше ..... не приемайте техните проекции, вярвания, мнения и критики за това какво те "мислят", че сте във вашата реалност! Няма начин някой, който не знае кой е "той" самият, да знае "кой" си ти.

Останете в съответствие със сърцето си и се превърнете в пример, който да последват ..... предвижете се далеч от двойствеността на конфликта. Знайте кои сте и Бъдете! Ще излъчвате щастие, радост и вътрешен мир към всички, с които влизате в контакт и по този начин вие трансформирате всеки и всичко около вас!



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments