Седмично послание на Хиларион 7-14 февруари 2016г.

освобождаване на всичко в живота ви,

Възлюбени,

Единственото постоянно нещо сега е промяната и човек трябва да е готов и да иска да се придвижи в желаната посока. Като следва знаците, които се появяват по пътя му, човек започва да преживява космическо приключение, което се изпълва с чудесни синхронизации и възможности. Трябва да поискате да се освободите от старите шаблони, енергии, материални принадлежности, след като те вече са изпълнили предназначението си. Сега е необходимо да изхвърляте редовно много вещи, които не ви трябват или пък да ги подарявате на други хора, които все пак имат полза от тях. Знайте, че Вселената винаги ги заменя с нещо по-добро и по-ползотворно за разширението на душата ви в широките хоризонти на просветен живот.

Практиката на редовно освобождаване на всичко в живота ви, което има стари и застояли енергии ще ви се отблагодари в милион пъти. Ще се удивите на великолепието на това, което идва, за да замести старите неща. Тъй като започвате да разбирате концепциите за здравословно откъсване от нещата от физическо естество, вие си възвръщате чувството за лична свобода и се освобождавате, за да живеете по-независим и изобилен живот. Започвате да осъзнавате, че нещата са, за да се радвате и да ги имате в живота си, но след като предназначението им е изпълнено, е лесно да се освободите от тях. Започвате да узнавате, че светът , в който живеете, е много богат и че винаги има повече от достатъчно за всички. Това също отваря приключения на творчество, което може би е било блокирано преди. Във всяко отношение, чувството ви, че сте живи във всеки миг, е нараснало експоненциално.

Тъй като вродената ви вечна Светлина става по-ярка и сияйна, ще има други хора по този свят, които ще желаят да я потиснат, за да може нивото им на комфорт в тяхната заблуда и мрак да продължи. Бъдете спокойни, когато разпознаете опитите им да ви разсеят и да потиснат Светлината ви; защото вие не сте им дали правото да ви потискат по никакъв начин. Вие най-много заслужавате цялата любов във Вселената! Изпратете им Светлина и любов и се разграничете от тях. Никой няма право да разстройва или потиска друг човек само заради забавлението да прави това – това действие или навик е било използвано от хората в продължение на векове и то трябва да спре. ВСИЧКИ са ценни за Божията любов и Светлина! ВСИЧКИ имат еднаква възможност да растат, да учат и да разширяват разбирането си за вселенските закони и да се радват на изобилен живот, изпълнен с чистота, хармония и доброта.

Не ви е нужно да доказвате съществуването си и присъствието си в този свят на никого! Вие имате право да сте тук, също както и те и наистина, от тяхна страна това издава голяма арогантност да мислят, че ви превъзхождат поради това, което сте. Винаги бъдете в мир и знайте, че сте обичани и подкрепяни от вашето Семейство от Светлина. Отделете нужното време, за да установите какво всъщност се случва, когато нещо стане, и не се настройвайте негативно. За съжаление тези психически атаки могат и все още се случват, но вие ставате все по-умели в дистанцирането си от тях, без да трупате карма за душата си.

Поддържайте най-високи вибрации и никога не гледайте назад или встрани, когато има опити за потискане на Светлината ви, които ви разсейват от духовния път и дисциплини, които сте избрали. Правете това без да съдите, просто знайте, че не вие сте тези, които да участвате в тази енергия, опитваща се да ви измести от здравословното ви чувство за себеуважение. С това действие вие позволявате и на другите да се освободят от подобни ситуации, които може да възникнат в живота им. Ето така расте Божествената Светлина и се разраства по вашия свят.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

Източник




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments