Доведете Светлината!

Сега вратите към света на Светлината са отворени

Сега вратите към света на Светлината са отворени. Когато се чувствате негативно, сега имате избор. Вместо да търсите в негативното, превключете вниманието си към Светлината. Можете да направите едно просто твърдение: "Аз съм Космическа Светлина!" Затворете очи и се отпуснете. В това отпуснато състояние, погледнете в Светлината и станете тази светлина. Почувствайте светлината движеща се през вас и около вас навсякъде.

Когато някой около вас е пълен с негативизъм, отново погледнете в Светлината вътре в сърцето си и изпратете тази Светлина на това лице. Ние не трябва да се разстройваме с тях. Вместо това, изпратете им вашато Светлина. Прост подарък на Светлина ще проясни съзнанието им и ще премахне тъмнината, която ги заобикаля. "Всички Същества са пълни със Светлина." Това е утвърждението, което използваме в началото на всеки ден.

Животът на земята ни е обучил да гледаме нашите проблеми. Но отговор никога не идва в тъмнината. Ако ние просто изместим вниманието си към Светлината, ще видим по-позитивни възможности.

Светлината разширява съзнанието ни и ни показва повече положителни възможности. Най-големият подарък, който можем да дадем на нашия свят се случва, когато визуализираме всеки изпълнен със светлина. Нашият свят ще се промени. Сега поради това, че вратите към света на Светлината са отворени, много същества на Светлината са тук с нас. Ако поискаме светлина, те ще добавят своята Светлина към нашата Светлина и удвоят нашия потенциал да имаме по-щастлив живот. Вие не сте сами. Майсторите са с вас. Помолете ги да ви помогнат да си спомните Светлината и я увеличавайте в живота си всеки ден. Направете това и вашия свят ще се промени.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments