Най-Великата Сила - Божествената Любов

нашата реална вътрешна природа

Често чуваме, че най-голямата сила във Вселената е ЛЮБОВТА, но какво всъщност означава това?

За нашите човешки умове, енергията на Божествената Любов е неопределима. Опитвайки се да се свържем със нейния смисъл чрез ляво-мозъчната мисъл работи рядко, защото Божествената Любов е отвъд всяка история, която ума обича да поставя около нея.

Ние можем да се свържем отново с истинската ни същност на любов, като изберем да мислим по-малко и да чувстваме повече. Интуитивните чувства не трябва да се бъркат с емоции, които са реакции базирани на ума, и посочват дали нещо е добро или лошо - осъждане.

Противно на това, което може да сме научили, истинската любов няма условия поставени около нея. Тя също така не показва слабост. Истинската любов не съди, не причинява болка или страдание. Тя не изисква от нас да се откажем или скрием някоя част от себе си. Тези системи от вярвания са просто ум-базирани структури, които ни разсейват и ни отдалечават от нашата истинска същност, която е любов.

Истинската любов е непоколебима честота, която тече през целия живот. Когато избререм да "бъдем" любов, ние незабавно се привеждаме в съответствие с този постоянен поток, позволявайки на всичката съпротивата в живота ни, да се разтвори. Това кара всичко в живота ни да се влива много по-лесно.

В резултат на погрешните схващания, които сме прожектирали върху думата "сила-власт", много от нас се колебаят да си върнат собствената си вродена сила, защото я свързваме с външната, его-базирана сила, която можем да съдим като корумпирана, лоша или контролираща.

Тази илюзия за его-базирана мощност се дължи на неправилно напътстваното
творчество - фалшива форма на ума, създадена в резултат на това, че сме забравили нашата истинска природа. Това е форма на самозащита, която се роди от тази забрава. Въпреки че този вид външна сила може да изглежда съвсем реална и убедителна на моменти, истината е, че това не е така.

Най-вълнуващото нещо е, че сега ние колективно си спомняме истината за това, кои сме всъщност, пробуждане, което ни позволява отново и напълно да възстановим нашите вродени сили.

Това е една от най-големите промени, която се случва толкова бързо сега.

Човечеството е в средата на голямо пробуждане, време, когато мнозина ще се въздигнат до петото измерение. Ние се издигаме над нискоте измерение на дуалност, осъждане и ограничение - придвижващи се от фалшивите илюзии на външната власт в истинската сила на нашата реална вътрешна природа - Силата на Любовта.

Емануел

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments