М. Т. Кеше: 2014 - година на промяна за Човечеството


2 януари 2014

2014: Годината, в която технологията ще промени хода на човечеството и ще донесе неподозирани промени

Във фондация Кеше, ние превръщаме 2014 в годината на напредналите технологии, които ще бъдат освободени за обществото, така че да покажат силата си, чрез която създават условия, които ще променят всички слоеве на обществото.

Ще сложим край на глада и войните, чрез освобождаване на всичко, което притежаваме, научно или техническо, по равно за всеки човек, независимо дали учен или правителство.

През 2014 фондация Кеше посредством Института ще осигури на човечеството цялата технология, за което човечеството е чакало и се е молело от началото на времената.

С доставянето на тази развита технология, непозната досега, ние ще сложим край на войната и глада.

Ще направим необходимото за това всеки човек да има достатъчно за да постигне устойчивост и да има подслон, така че да няма нужда от страдание.

Ние даваме и улесняваме освобождаването на технология към всеки човек на алчността за да може да произведе толкова злато и скъпоценности, колкото си поиска, така че евентуално тези хора да се отдръпнат от интереса си дори да притежават подобни материали.

В отварянето на космоса през 2014 в пълен смисъл, ние ще донесем повече скъпоценни материали и науки, непознати досега на човек така че тези нови материали и знание да се използват като ковашки инструменти за каляване на дълготраен мир н а тази планета.

2014 ще бъде началото на новата ера, точката на промяна за човечеството, което е било същото човечество на тази планета от времето на Адам.

Отправяме призив към световните лидери: променете вашите начини или начините на вашите нации, или самите хора ще ги променят посредством използването на новата технология.

Никой човек няма, а от тази година нататък не ще бъде позволено да посегне към оръжието за да воюва и никой човек не ще изпита глад и липса на подслон заради войните на тази планета.

Използвайте вашите оръжейни фабрики за осигуряване на дом и храна за човечеството, които до сега са разработвали инструменти на война и подбуждат нежелани войни.

Като човек който има познанието на вселената на разположение, аз ще използвам всяко знание и сила достъпна ми за да доведа тези фабрики, които сте издигали за да създавате инструменти на война до мига, в който те да издържат.

Тогава ние се чудим, кой ще се противопостави на правилото от книгите на бога Не убивай

Обещанията на промяна, както е било написано в свещените книги на миналото, и за която промяна се е чакало с векове, ще бъде удовлетворена.
Нашата програма за тази година е определена.

Ще сложим край първо и най важно на проблема във Фукушима през януари.

През февруари ние ще направим опит да създадем среда, в която да може да се спре производството на оръжия по света, чрез освобождаване на технологии, които правят сегашните летателни апарати, ракети и атомни оръжия в остарели оръжия.

През юни, ние ще доставим технологии, които ще осигурят устойчивост на световното население, напълно без разходи чрез отпускане на нашата нова система, която може да променя въздух в устойчив източник на храна и енергия, без нужда от обработваема земя, така че нито едно дете да не спи гладно.

През септември ще осигурим технология за всеки човек да може да се предпази от природните елементи като студа и дъжда, без да има нужда от зависимост друг човек да осигури палатки.

Ние ще направим доставяне на чиста вода във всяка точка на планетата безплатно чрез отпускането на вече разработена система.

До края на декември, ние ще направим необходимото за да сме сигурни че няма да има причини за неразбории между нациите за това да се пътува в космоса регулярно от всички нации на планетата така че всички да събират благата на вселената колективно и по равно.

Онези, които имат съмнения в нашата работа, бъдете готови да се превърнете във войници на мира и обединението още преди да е приключила тази година.

.................................

За да изпълним нашето първо обещание: Ще посветим нашия 9-ти уъркшоп на Фукушима.

Датата предстои да бъде уточнена от екипа, който организира всички работни срещи на Фондацията.

Ако не постигнем договореност с ТЕПКО и Международната Атомна Агенция до датата за начало на работната среща, относно ясен път за внедряването на наша или други технологии, които могат да спрат радиационното замърсяване, тогава ние ще отворим камерите си по скайп за нашите лаборатории и ще предаваме на живо в тази сесия как да се създадат системи и материали, които да извличат заразените води и земи, и ние ще научим как да стане това стъпка по стъпка.

Моля имайте допълнителни сървъри в наличност, ако някой реши да ни блокира или ако се претоварим.

Нашите Японски блогъри ще трябва да се заемат с превода.

Ще направя необходимото да сме отворени, когато вратите са затворени.

Говорейки с хората от Токио вчера, в деня на Нова година в продължение на 2 часа за да се координират действията, ми беше казано от един от хората, който живее в Япония с неговата японска жена, че ТЕПКО са изказали мнение, че енерго-системите на Кеше Фондация за 7500 евро са по-скъпи отколкото техните разходи за доставката.

В допълнение, те пускат фалшиви слухове по японския интернет, че ние искаме и 1500 евро годишна такса.

Всъщност, годишната такса е 100 евро и тя отива за Японската Фондация Кеше за всяка подмяна, а останалите неизползвани средства се използват от японското общество за здраве, образование и другите 5 етоса на Фондацията.

Освен това, тази негативна пропаганда от ТЕПКО показва, че те са напълно наясно с това какво е Фондация Кеше.

Реалността е, че ТЕПКО продава соларна система със същата мощност за 20 000 долара в Япония, която може да се използва за по-малко от 150 дни в годината в този климат и само през деня.

Нашето съобщение до ТЕПКО е много просто, ние сме приятели и братя, опитващи се да помогнат, и ако приятел се е изгубил в пътя си, е отговорност на добрия приятел да му помогне да поправи грешката на недоглеждането.

Ние сме тук за да помогнем и, както се вижда, този приятел е загубил пътя си поради големите щети и проблеми.

Източник

Превод: Красимир Костов

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments