Седмично послание на Хиларион 6-13 октомври 2013г.


Възлюбени,

Процесът на преоценка на живота ви и на това, което е важно за вашето по-добро здраве, добруване и щастие и освобождаването на всичко, което не ви служи, беше първостепенен в сърцата ви. Някои решения са трудни за взимане, защото това означава поправяне и преформулиране на бившите ви приоритети и цели. Задаването на някои трудни въпроси ви помогна да видите по-ясно онези области и начини на съществуване, които ви задържат да се придвижите напред с ентусиазъм и радост. Просто помнете, че в основата на всеки избор, който правите, е: дали това ви кара да се чувствате добре за себе си, дали ви носи повече разширяване и сила, дали се чувствате вдъхновени и извисени, и дали чувствате по-голяма свобода, когато съзерцавате стойността на една връзка, цел или желание в ежедневието си.

Като продължавате да прилагате това във всичко, което идва към вас за преглед, разсейват се всички съмнения, които може да сте носили в себе си относно това дали правите правилното нещо или сте част от проект, който всъщност не резонира с истинското ви същество и целта ви да продължите да се разраствате във всички аспекти на живота си. Откривате, че понякога носите очакванията и енергиите на другите в съществото си, които създадоха нещастие във вас и разбирате, че най-важното е да сте честни със себе си във всеки аспект от живота си. Най–важното е да давате Любов на себе си в тези случаи, да подхранвате и да си давате правото да промените посоката си, като същевременно уважавате другия. Във всички неща барометърът е Любовта, която чувствате към себе си .

Сега ние бързо се придвижваме в по-висша измерна реалност и се налага освобождаване на ограниченията на старата система, които ви пречеха да сте всичко, което можете да сте. Вие сте по-велики в способностите си да управлявате живота във физическо тяло, отколкото си давате сметка за това. Вие имате същия капацитет за величие като онези около вас, които сякаш управляват живота си едновременно с увереното представяне на специалните си дарби пред света. Всеки от вас е уникален и специален и вие имате рожденото право да следвате пътя към собственото си величие. Следвайте посоката, която сърцето ви посочва във всичко, което правите, и ще се намерите следващи пулса на посоката и направлението на Висшия си аз във всичко, което правите.

Пътят пред вас е път, който бе избран от вас преди дори да сте стъпили на тази планета. Всичките предизвикателства и уроци бяха избрани от вас с цел да разширите границите си и отдаване чест на способностите ви като Същество от Светлина, което си връща обратно капацитета да е тази Любов във всички ситуации, които изникват. Всичките тестове и изпитания, които изпитахте, ви бяха дадени единствено с тази цел; да преодолеете изкушенията на човешкото его, които ви бяха представени като живеехте живота си във физическото си тяло, така че да си спомните и свободно да изберете да следвате по-висшия път на еволюиращата душа.

Училището на живота на тази планета сега е готово да насърчи членовете си към по-висш начин на съществуване и действие, който следва по-близко пътя на просветените, които вдъхновиха човечеството през вековете. Вие придобихте повече мъдрост, знание и опит, имайки смелостта да сте част от този еволюционен цикъл, отколкото иначе би било възможно, и тези качества на любов, която притежавате, които полирахте до диамантен блясък, ви доведоха до състояние на готовност наистина да сте Светлината на Източника във вас, Светлината на света. Ролята ви сега е да продължите да продължавате да разпространявате Светлината и да разпространявате радостта.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/6-13-2013.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments