Въпросът е, защо не виждате промените, които желаете. Не е ли така?. - чрез Рон Хед


13 юни 2013

Архангел Михаил

Нашата тема за днес е, за пореден път, ускоряващата се промяна и способността ви да я възприемeте. Промяната която имаме предвид е абсолютна. Тя ви променя вътрешно, и тази промяна е в резултат на промени външни за вас, най-малкото във възприятието ви за вътрешно и външно, което е неточно, най-меко казано. Това което възприемате като външна промяна е в резултат на вътрешни промени, които сте били в състояние да направите за себе си поради повишаване и увеличаване на светлината която е достъпна за вас.

Наистина няма нищо извън вас, и разбира се това е причината да виждате промените около вас, около вашата точка на възприятие, и вие разбирате, или не разбирате, че естествено нямате нищо общо с това което виждате защото по-нататък възприемате и друго. Това е повече от илюзията. Има собствено аз, да. Но няма никой друг.

Стига с гатанките, ще кажете? Съгласни сме, за сега. Ще разберете неща от този род в собствения си божествен подходящ момент. Смисълът на това малко упражнение е да ви накара да спрете да търсите наоколо и да мислите, че нищо не се променя. Скъпи мои, всичко се променя. Така е било винаги . Така ще бъде винаги. Както е наблюдавано преди от вашите мъдреци, ако има една константа във вашата вселена, това е промяната. Въпросът е, защо не виждате промените, които желаете. Не е ли така?

Мислите че тези промени не са там за да бъдат видни? Е, те най-вероятно са там, и те се увеличават всеки ден. Ако наистина искате да ги видите, и ако наистина ги търсите, няма да ги пропуснете. Но ако държите мантията на отрицанието около себе си, която е начин да се предпазите от разочарование, вие няма да ги видите. И докато се държите за тази защита, тази мантия, изядена от молци и доста мухлясала, вие няма да ги видите.

Нещата се движат доста добре сега. Каним ви да хвърлите мантията и да се огледате. Нещата не са толкова страшни след като веднъж се вземе решение да се очаква и търси положителното което е около вас. Въпреки очевидните лоши новини, като мирни демонстрации биват потискани, могат да се видят положителните влияния, когато промените своята собствена перспектива.

Вие сте, в действителност, извор в период на огромен и положителен растеж в усет и съзнание. Милиони от вас са наясно с промените случващи се във вас самите. Сега може да бъде момента за вас да отворите сърцата си и да видите произтичащите от това промени във вашия свят, но това е решение което трябва да направите за себе си. Силата да направите това в момента е на разположение за вас. Тя обитава сърцата ви. Продължаваме да казваме това. Ние ще продължим да го казваме. Целият ви нов свят живее в сърцата ви. В собствените ви думи, скъпи единствени, вземете го! Бъдете ангелите на мир, любов и промяната ще дойде тук, за да бъде.

Ние ви обичаме и уважаваме и ще говорим с вас скоро отново. Добър ден.

Превод: Hristo

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/06/13/the-question-is-why-do-you-not-see-the-changes-you-desire-is-that-not-so-channeled-by-ron-head/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments