Вибрациите на Любовта


Живеем в прекрасни времена. Любовта е напълно закотвена на Майката Земя. Любовта се разпространява през Майката Земя. Тя е обхванала толкова много души.

Няма по-висока вибрация от тази на любовта. Любовта побеждава всичко и вие сте Любов.

Всички същества са любов. Бог е любов и вие сте част от Бога. Вашето АЗ СЪМ Присъствие е Божия Искра, каквато всеки от вас има вътре в себе си. Никой не може да вземе това от вас. Нищо не може да вземе това от вас. Освободете се от страховете. Освободете се от критиките. Освободете се осъждането и тревогите. Освободете се от драмите. Носете се с любов в сърцето си.

Всички вие се прибирате вкъщи. Вие сте почти там. Но трябва да освободите нещата, за които се държите - тези, които не са от Любов.

Освободете гнева си, вашите притеснения, вашето отчаяние, липсата на прошка. Тези неща не могат да дойда с вас. Вие не можете и няма да се приберете вкъщи и възнесете ако не се освободите от тези неща. Освободете се от миналото. Живейте в сегашният момент. Не се притеснявайте за бъдещето.

Освободете се от всички очаквания за дати на възнесението. Не съществува автобус за възнесението, който може да изпуснете. Няма график за възнесението. Няма линейнo време в по-високите измерения. Възнесението се основава на собствената ви прогресия. Вие решавате кога ще се възнесете. Ще се възнесете, когато сте готови. Готови ли сте?

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments