Седмично послание на Хиларион 7-14 април 2013г.


Възлюбени,

Тъй като дните напредват в Новата Епоха на Светлина и човечеството се изчиства от всички стари модели на мислене и поведение, които повече не обслужват по-висшата му цел, сърдечният ритъм на Земята се присъединява към него. Земята дълбоко желае да позволи необходимото време за колкото може повече нейни обитатели да се присъединят към нея в издигнатото и състояние на разширение и така Космическият прозорец на възможности е все още широко отворен, за да позволи да се случат тази промяна и трансформация. Всички на планетата откриват, че се пробуждат за много истини, които не бяха достъпни за съзнателното им знание преди тези времена, в разгара на които се намирате сега.

Тъй като тези истини са разкрити, повече хора се озовават в затруднено положение, в което се налага да се борят с приемането на това доколко са позволили вроденият им суверенитет като божествени същества да бъде узурпиран от онези, на които те са позволили власт над живота си. Първоначалната им реакция е едно неприятно отхвърляне на тези истини, последвано от вътрешен катаклизъм, тъй като те се опитват да обработят и да преодолеят това изискване за събуждане. Добрата новина е, че колкото повече хора са се събудили за тези истини, толкова по-голям тласък става към всички да се събудят и това е, което се случва във вашия свят сега. Всички на планетата отварят съзнанието си за идеята, че те са много повече, отколкото някога са си мечтали, че е възможно и че имат много права, за които преди не са били наясно.

Това са крайните времена, за които говориха ясновидци и пророци от старите дни. Това са времената на скръб, за които бяхте предупредени. Това, което се изисква от всяка човешка душа сега, е да направи съзнателен избор и ангажимент да се приведе в съответствие със собствената си божественост и с Източника, по какъвто и начин това да е от значение за тях и да се грижат за този аспект от себе си с пълно съзнание и мотивация. Всяка душа, въплътена на тази планета, има пред себе си величествена съдба, но се изисква да се трансформират стари начини на мислене и да се премине към нов начин, който е в единство със собствената им божествена природа и същество.

На повърхността на вашата планета, привидният хаос е навсякъде, но всичко, което човек трябва да направи, е да се центрира в себе си и ежедневно да се привежда в съответствие с по-висшата си природа, да призовава и да се стреми да е най-висшата визия за себе си и да очаква най-висшите резултати за всички аспекти от живота си на Земята. Също така всяка душа трябва да признае, че всеки преминава през собствени версии на пробуждане, приемане, израстване и разширение и че всички са обединени в това голямо начинание. Всички трябва да засилят разбирането си за по-голямата картина на събитията, които се случват, и да извлекат смисъл от тях по начин, който ще позволи най-доброто за всички.

През цялото това време, в основата на всички дейности, е споменът, че тези времена бяха избрани от всяка душа като огромна възможност за душевен растеж и разширение, което рядко се предлага някъде другаде във Вселената. От всеки един творец, който е жив и изпитва живот на тази планета, зависи приноса за промените, които ще извисят и подхранят целия живот в положителен и конструктивен, любящ начин, защото когато се случи това, ще има мир и хармония на Земята. Тези, които са начело в това движение, са помолени да упорстват и да продължат да поддържат и държат Светлината си и Любовта си като котва над и в Земята.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/04/7-14-2013.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments