Чувствате ли се уплашени, ядосани или стресирани напоследък? / Април 2013

Мисъл за деня:
Вие сте този Ангел.


В петък, на 5 април 2013 г., аз усетих един тътнещ/буботещ ГНЯВ в колективната вибрация на хората. Този гняв доста драматично и драстично нарасна, носейки хаос и конфликти на по-чувствителните индивиди по планетата, като пикът му беше във вторник, на 9 април.

Като го разгледахме внимателно с други екстрасенси/интуитивни хора и ясновидци, видяхме, че това е една мощна енергия на „правене” и „постигане”, която по някакъв начин е била изкуствено прихваната от нашите сенчести същности, за да бъде превърната в гняв и енергия от рода на „Достатъчно вече” и „Не издържам повече” (което казвате с десен юмрук, размахан към небето, разгневено лице и пяна на уста).

Изкуствените вълни бяха огромни и удариха много тежко колективното съзнание. Те бяха допълнително усилени от медиите с репортажи на събития, предизвикващи гняв.

Но това не беше краят. Тътените продължиха и след вторник, като придобиха друг „вкус”.

В петък, на 12 април 2013 г., ние претърпяхме още един изкуствен удар, но този път това беше СТРАХ. Той постоянно нарастваше, като пикът му беше във вторник, на 16 април. И отново, страхът беше усилен от медиите с репортажи на събития, предизвикващи страх. Неговите проявления са: стрес, раздразнителност, напрегнатост, чувството, че сякаш някой се кани да ни удари по главата или да ни намушка в гърба, да ни убие или изтезава: енергия от рода на „скоро ще се случи нещо ужасно”.

Позволявайки на енергията на страха да съществува, и същевременно преработвайки я, аз забелязах нещо много, много интересно. Вибрацията на страха беше също изкуствена, както и вибрацията на гнева от миналата седмица. Но този път установих, че енергията - Чи, на която страхът се носеше, беше независима от него. Тази енергия Чи беше мощна, силна, много „гореща”, изпълнена със светлина, чиста и неоцветена/без някакъв вкус. Тя беше във всяка клетка на физическото ми тяло, във всяка генетична нишка и даже молекула.

Тогава разбрах, че случващото се просто отразява намерението, което имахме миналата година, и това, което имаме тази година. Миналата година намерението ни беше да инсталираме/свалим/заредим новата оперативна система (радост/светлина/любов) и да въплътим нашите висши същности в тези тела, а тази година възнамеряваме вече да БЪДЕМ радост/светлина/любов, да бъдем нашите висши същности на физическо ниво.

Това наистина се случва! Силата, енергията Чи е чиста. Прикачените изкуствени вибрации резонират в нашето собствено физическо тяло като „ужас от промяната” на молекулярно и генетично ниво. На нашите физически тела им е омръзнало от замърсяванията и физическите мъчнотии на планетата – и сега те се СТРАХУВАТ от промяната, през която минават. Те са като красиви състезателни коне, които преживяват нещо, което никога по-рано не са преживявали, затова са объркани, наплашени, ритат и се опитват да избягат.

Какво можем да направим?

Първо, позволяваме на нашите тела да ни покажат и изразят този гняв и страх. Позволяваме на високо-вибрационната „Чи” да съществува в нашите физически тела. И просто я наблюдаваме. Скоро, тя започва да се разделя: Чи става една жужаща енергия, а страхът или гневът – просто представляват тази емоция. Като позволим на емоцията да съществува, тя се разтваря. Позволяваме на жужащата енергия да расте, като през цялото време успокояваме телата си, че ние сме с тях и те са в безопасност. Позволяваме на всички мисли от рода на: че сме били подмамени, излъгани, хванати в капан, използвани, поробени и „извозени”, да съществуват и ги наблюдаваме. Благодарим им. И ги преработваме.

Потърсете да видите „откъде идва” Чи. Ако изглежда, че идва отвън, тогава проектирайте вашата собствена сила към едно „по-висше същество”. Ако насочвате вашата собствена сила навън, това може да бъде използвано срещу вас. Ако Чи изхожда от вашето собствено тяло, тогава сте правилно настроени. Може да изглежда, че Чи идва от всяка ваша клетка и молекула. Или от вашия сърдечен център. Тя не е външна.

Помнете, силата не е покварена нито в същността си, нито от външна намеса. Само от нас зависи дали ще използваме тази сила според нашата свободна воля, или ще я предадем на нещо или някой друг да правят с нея, каквото искат.

И това е сърцевината на страха на нашата сенчеста същност. Нашите физически тела просто се страхуват от неограничената Чи, защото сме допускали други да я използват в наша вреда. А също и самите ние сме я използвали в наша вреда. И винаги в миналото, когато тази чиста Чи се е въплъщавала в нашите телесни елементи (стихии), те са били изгаряни на клада, изтезавани, удавяни и убивани по много други болезнени начини.

Ние можем да изберем или да БЪДЕМ тази Чи, без примеси, или тя да бъде узурпирана от сенчести същности, или да кажем, че не сме готови да направим това, и да поискаме Чи да спре да съществува, като по този начин ще останем физически така, както сме били досега.
Засега, нека не да „използваме”, а просто да БЪДЕМ тази Чи. Позволете на молекулите на физическото ви тяло да съществуват като чиста, без мирис и свободна ЧИ. Вдишайте, издишайте. Вдишайте, издишайте. Съществувайте като високо-вибрационна, неоцветена и неопределена Чи.

Ако сте забравили как да общувате или как да се свържете с физическото си тяло, използвайте упражнението за възстановяване на връзката с физическото тяло от Курса по възнасяне 101 (Ascension 101 Course), така че да можете да възстановите тази връзка с тялото си и да работите свободно с него през този преход. Може да използвате и всякакви други методи, с които разполагате, и които възстановяват връзката ви с физическото тяло, или да потърсите други средства в интернет. Ако все още търсите, убедете се, че методът, който избирате, е самостоятелен и не зависи от гуру, майстор, учител, или система от вярвания, както и че няма претенции да е „единственото решение”!

Нямам търпение да видя какъв вкус ще се появи следващия петък! Какъвто и да е той, помнете, че като го приемете и му позволите да съществува, вие ще можете да го наблюдавате и той ще се отлепи/отдели от вашата истинска енергия/сила.

Споделяйте тази информация с другите, защото мнозина си мислят, че само те преминават през тези мощни вълни от негативни емоции. Нека да знаят, че не са сами и не са безпомощни. Като осъзнаваме какво се случва и как реагират нашите тела, ние си връщаме обратно нашата сила и никаква изкуствена или генерирана от медиите негативна емоционална вълна върху колективното човешко съзнание може да ни спре от това физически да станем тези, които наистина сме. Могъщи, вечни, божествени същества.

Автор: Инелия Бенц

Превод: Иван Барзов

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Много съм се наточил на "богоизбраните" , които съсипаха храната, обградиха ни с моловете си и цапат земята, водата и дробовете ни с техните авиационни извержения и децата ни боледуват, или заминават за отвъдното от лабораторните им вируси. А за самите тях естествено има антдот (който създава вируса, създава и имунизацията). Знанието, че зад тях стоят тъмни космически сили,поддържащи условията за фалшивата им гордост, не ме омиротворява много. Защото те от поколения не пускат лостовете и паразитират и създават условия за прилично развитие само за своите си чада. А останалите трябва да уповават на някоя номинация по техните медии изградени с благата откраднати от нас. Много ми харесва идеята за кармичната Сива планета,за където да получат еднопосочен билет в ред прераждания, заобиколени от редактираната чрез тях околно среда и ужасни съсипващи изобретения. Но те са старозаветни-Око за око, зъб за зъб(отмъстителни неспособни да прощават), а ние новозаветни-ако не искат да бъдат приятели, ще бъдат наши слуги.

    ОтговорИзтриване