Седмично послание на Хиларион 17-24 март 2013г.

Огромна възможност е да бъдеш тук

Възлюбени,

Като се занимавате с ежедневните си неща, осъзнайте, че това, което правите, е изпитване на живот, на всички безбройни начини, по които душата ви може да знае какво е да ходиш на тази Планета в човешка форма. Огромна възможност е да бъдеш тук в настоящия момент, когато се случват толкова много промени и трансформации. Това също така е роля, която вие избрахте да играете още преди да се въплътите тук на Земята. Именно всички вие, които сте физически въплътени в тези времена, държите силата и властта да създадете нов начин, нова реалност. Онези, които населяват духовните царства, не могат да повлияят на положителните промени докато това не стане чрез вашето разрешение и сътрудничество.

Ето защо ние се стремим да ви помогнем да си спомните колко сте мощни. Именно изборите, които правите и действията, които предприемате, правят промяната. В по-високите измерения всички работят за еволюирането на човечеството и за еволюирането на вашата Планета. Всичко е свързано и всички ние работим заедно с вас, за да постигнем издигането на съзнанието в умовете и сърцата на всички нейни обитатели. Вълните от енергия, които сега проникват във вашата атмосфера, помагат да се направи това, като всеки човек поема по-високите честоти и асимилира тези енергии в собствената си човешка операционна система.

Този процес може да е много засилващ за всеки индивид, които избере да въплъти по-висшите си аспекти. Много от нещата, които досега бяха непознати за човешкия вид в последно време, сега се изнасят за осъзнаване. Това помага да се подредят повече парчета от пъзела на вашата цел тук в по-голямо разбиране и ще е средство за придвижване на процеса на издигане напред към следващата му стъпка. Трансформациите, които се случват в телата ви, стават с по-бързо темпо и сега вие осъзнавате, че е напълно приемливо да отделите време да се насладите на процеса, за да внесете радост в него.

Признаците на пробуждащо се съзнание са навсякъде. Много хора се събуждат, за да видят, че практиките на онези, които не взеха под внимание доброто на Земята и човешкия вид в стремежа си за печалба и власт, трябва да се променят и хората се изказват и се обединяват, за да настояват за различен начин. Чрез тези действия голямата част от човечеството започна да вижда, че в обединението на душите, населяващи физическата форма, е отговорът за възстановяването на Земята и всички нейни обитатели. Когато мнозинството от хората каже „достатъчно, искаме друг начин”, тогава ще се случи следващата стъпка напред.

Вие работите повече от сърцето в сравнение с когато и да било преди и като следвате неговите подтици, променяте хода на собствения си живот и живота на всички на Земята. Гледайте на себе си като на мощни творци, каквито сте наистина и се придвижете отвъд привидните ограничения, които сега са пред вас. Вие правите промяната и сега тя е видима в света около вас. Светлината и Любовта, която носите и излъчвате, дава възможност на другите около вас да се засилят, за да си спомнят божествения си произход и да търсят по-добър начин. Знайте, че не сте сами в тази работа и че имате много помощници, така че, когато пътят изглежда дълъг, просто ни помолете за помощ. За нас е чест и удоволствие да ви служим.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments