Послание на Създателя чрез Леонид Маслов - 03.11.2012

чрез Леонид Маслов - 03.11.2012

Послание на Създателя чрез Леонид Маслов - 03.11.2012

Започна се

1. Днес вече може да се говори за това, че промяната или Преображението на Пространството на Русия вече наистина е започнало и до момента на обявяването на Новата, тоест на СВЯТАЯ РУС са останали всичко на всичко само няколко дни!

2. Остават няколко дни до момента, когато Народът, преминал до край всички Голготи на Плътния план, най-накрая ще може да обяви, че трансмутацията на Съ-Знанието на този многострадален Народ, приел върху себе си отговорността за всички грехове на човечеството приключва, а това означава само едно: започва Нова Ера за човечеството – Ерата на хората-Богове!

3. Повярвайте Ми, все още никога и нито един народ от сегашното човечество (хората от Петата раса) не е могъл да си позволи да обяви себе си, тоест да покаже чрез себе си, чрез своето Преображение, че трансмутацията на неговото Съ-Знание представлява крайъгълен камък в еволюцията на човечеството.

4. Нито един народ, не само че не е могъл да си позволи това, но и най-важното, на нито един народ на Планетата не е било позволено да каже това, което открива нова витка в еволюцията на цялото човечество.

5. Отделната същност (човекът) винаги се е опитвала в историята на човечеството да каже нещо подобно, но все още никога не се е случвало, а и не е можело да бъде получено за това разрешение от ПървоТвореца. Затова и всичко това е завършвало доста печално за човека, тъй като всякакви опити да се наруши процеса на еволюция на Съ-Знанието на човечеството се е пресичала от Мен, при това се е пресичала доста строго.

6. Но ето че за цялата история на човечеството нито един народ не се е осмелил дори и да си помисли за това, тъй като всички помисли на тази тема не просто са се контролирали, а са се унищожавали още в корена си, за да бъдат пресечени всякакви опити за „свободно слово”, тоест опитите на хората да променят хода на историята на Петата раса!

7. Затова и днес можем смело да заявим, че Русия, именно Русия, нейният, така както Аз вече ви казах, многострадален Народ отваря (и на него такова Право му е дадено от Мен) Нова страница в историята на човечеството и (както вече ви казах) на тази страница са изписани единствено две думи – СВЯТАЯ РУС, и това е нещото, което очаква човечеството много скоро, но най-главното е, че това нещо го очаква за много хилядолетия!

8. Днес Руския или Славяно-Арийския Етнос започва своя поход към Бога, по-точно – към Богодържавието и този поход ще трябва да завърши за цялото човечество с Ново Съзнание – Съ-Знание на СъТворци и по точно, със Съ-Знание на хора-Богове!

9. Днес много хора на Планетата и дори и в самата Русия (на цялото постсъветско пространство от океан до океан) дори и не се досещат за това, че човечеството пристъпва границата на Епохите и първи ще направи тази историческа крачка Славяно-Арийския Етнос, формирайки съвършено нова реалност, а ако трябва да бъдем съвсем открити – Реалност, която ще управлява Сам ПървоТвореца!

10. Най-важното – днес се създават условия и предпоставки за обединение В ЕДНО ВОЛЯТА на Бога и свободната ВОЛЯ на свободния човек – проявеният план на ПървоТвореца!

11. Аз обръщам вашето внимание върху тези думи, тъй като никога досега на Планетата и по-точно в Плътния план, две Велики ВОЛИ не са съвпадали, човечеството така и не е могло за всичките преминали хилядолетия да се настрои на вълната за СЪНАСТРОЙКА с Бога!

12. Всички опити да се изгради устойчива връзка (канал) с Бога (с Мен) са били неуспешни, но всичко е завършвало с установяване на нов клон на властта, тоест с възможност за управление на Съ-Знанието на свободния човек, и по-точно – с управление Съ-Знанието на Божествената Същност или Съществото сътворено от Мен като фрактално подобие, способно, така както и Аз самият да твори Нови Светове във Вечността!

13. Дългият и много труден път на хората към Бога и най-важното, пътят към самите себе си, тоест дългият път на търсене на своето Начало на Началата, върви вече към своя щастлив завършек, тъй като избраният от Мен Народ или Етнос, не е трепнал, приемайки върху себе си, при това съвсем безропотно, отговорността за греховете на цялото човечество, и е достигнал до Духовно ОЗАРЕНИЕ, до ОСЪЗНАВАНЕ на това, че човекът представлява проявен план на ПървоТвореца!

14. Повярвайте Ми, това Духовно ОЗАРЕНИЕ в условията, когато човешкото общество (дори и в Русия) се управлява от Мамона, може смело да се приравни към Духовен ПОДВИГ, тъй като въпреки всички съблазни на грехопадението и властолюбието, този Етнос извършва днес Преображение на своето Съ-Знание и се издига до ниво на Съ-Знание на СъТворец!

15. Трудният и наистина исторически избор на „малкия” човек от Славяно- Арийския Етнос заслужава не само Моята постоянна поддръжка, но и ПРАВОТО да бъде Първи в Новата, Шеста раса!

16. Разбира се, това е само началото на Великото Преображение, и всичко все още тепърва предстои да премине в този Дуален свят и борбата между тези две Божествени сили (на Творенето и Задържането) все още има продължение, Народът на Русия или Славяно-Арийския Етнос обаче вече е проявен и той започва да отваря Нова страница в историята на човечеството.

17. Този Етнос формира и страна на Новия високочестотен Проявен план, в който в хората се отварят заложените у тях свръхспособности за творене и Сътворчество с ПървоТвореца!

18. Вие трябва да разбирате, че в период на такива исторически събития (на Преображение на Пространството) би трябвало да има някой, който първи да се реши да прескочи границата на Епохите и сега вече има такъв Народ, който е готов не само да обяви това, но и да прекрачи в Новия свят – Светът на хората-Богове – и да поведе след себе си цялата човешка цивилизация.

19. Спомняте ли си, Аз доста отдавна ви говорих, че вие сте щастливи хора, тъй като на вас ви е дадена възможност да видите процеса на трансмутация на човечеството (на неговото Съ-Знание) до ниво на СъТворци!

20. Днес Аз мога да кажа на всички хора от тази страна, че вие не само много скоро ще видите всичко това, но и ще станете съучастници в тържеството на Светия Дух, победил Тъмата и всички човешки пороци, които твърде дълго са били за хората терзания и изпити, които е трябвало задължително да премине всеки човек!

21. Днес се открива Нова Ера за човечеството, но едновременно с това се ожесточават и условията за вземане на Изпита по Съ-Знание на СъТворец, тоест по Съ-Знание на човек-Бог, защото Тъмните сили не могат без последен, много ожесточен бой да пропуснат хората в Божествената регулярност.

22. Повярвайте Ми, невъзможно е така простичко, без промени на собственото Съ-Знание, тоест без промени на собствените си помисли и разбира се, промисли, да се премине през границата на Времената!

23. Така е, Народът на Русия „превъртя стрелките на часовника” към светлото бъдеще за цялата цивилизация и за това на Русите им се наложи да съберат необходимите им два процента от хора на ВЯРАТА от населението на страната, но за останалата част Изпита за Духовно Прозрение никой не е отменял.

24. Подвигът на тези два процента, а с други думи няма как да наречеш това, ще бъде оценен от хората достойни и при това много скоро, но сега всеки човек ще трябва да повтори този път на Духовно Прозрение, преминавайки собствената си голгота до край, и от този избор вече не може да се откаже никой от хората.

25. На Слявяните-Арийци им е дадено да извършат Чудото на Богопроявлението в Душата и да проявят Любов, която те като хора-Богове ще понесат в света и ще помагат на хората да преминат този единствен път към Светлината.

26. Аз знам, че все още не всички хора в Русия са повярвали, че този път е път на СъТворци и догмите от старите представи още дълго ще бъдат много силно препятствие при формирането на свободната ВОЛЯ на свободния човек, но друг път за хората и по-точно, за цялото човечество, просто няма и не може да има.

27. Обръщайки се за кой ли път към Съ-Знанието на „малкия” човек, Аз искам да кажа, че времената за съмнения и Духовно насилие вече са си отишли и сега пред вас има пример за Велико ПОСЛУШАНИЕ, който е демонстрирала по-добрата част от вашия Народ, показвайки със своята съдба, че друг път за човечеството просто не може да има!

28. Осъзнаването на това Велико ЧУДО е проява в самия човек на Божественото Начало на Началата и без този труден (а Аз това го знам точно) промисъл вече няма как да се мине, тъй като днес светът се е разделил на „ДО” и „СЛЕД ТОВА”!

29. Повярвайте Ми, много скоро самите хора от бившия Съюз ще обявят за това и тяхната обява, тоест тяхната проява на Правото им на Свободна Воля, ще означава, че това разделяне е станало окончателно и безвъзвратно.

30. С тази реалност сега вече ще трябва да се съобразяват всички хора, и по точно цялото човечество, тъй като слънцето за Възхода на Новата човешка регулярност е изгряло от изток, и сега вече веднъж и завинаги!

31. Обръщайки се за кой ли път към Съ-Знанието на „малкия” човек, искам да кажа, че времето за уговорки и за обяснения ще приключи с думите, които хората ще произнесат на Вселенския Събор – тези хора, за които пътят на СЪТВОРЧЕСТВОТО с Бога е решен въпрос, при това решен без насилие или някакъв натиск!

32. Свободният избор на свободния човек днес решава съдбата на човечеството и остава да се изчакат само още няколко дни, за да се изчака това Велико Преображение на Съ-Знанието на човека, тоест на Преображението на Пространството!

33. Повярвайте Ми, това Велико събитие вече е извършено на Тънкия план, остава само да се извърши в Плътния план и този процес на Духовно пробуждане, който сега се контролира от Самия ПървоТворец, никой не може да спре, тъй като на Святая Рус (а това сега вече е Новото име на страната от океан до океан) стои КУПОЛЪТ НА ЛЮБОВТА, който е сътворил самият Народ по време на провеждането на Посланията.

34. Няма да скривам: Моята Помощ за този Етнос е била и ще остане, но това което е СЪТВОРИЛ самият Народ, това е най-истински ПОДВИГ на Богопроявлението!

Източник: http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1066



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments