Единадесета Порта 11:11 Активиране - Cobra

Cobra


Разпространете!!!


ЕДИНАДЕСЕТА ПОРТА 11:11 АКТИВИРАНЕ

22-11-2012


Време е да отведем вибрационната честота на тази планета до следващото ниво! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно за активиране на Единадесетата Порта 11:11 в повратната точка на втория прозорец от възможности:


Масата от хора ще се съберат и ще създадат колела в колелата на вихрушките на светлината с цветовете на дъгата, което ще създаде критичната маса от Светлина, която да послужи за завършаването на "Compression Grid", което ще задейства последното изчистване на цялата останала тъмнина и двойнственост на планетата, за да създаде място за новият свят на Единство. Правим последните приготовления, за да излезем от хоризонта на събитията на черната дупка, която е нашата реалност за последните 26,000 години.

Нашите масово усилия на този ден ще бъдат спусък, който ще помогне за активиране на плана, така че да се доведе до успешен край.. Активиране на този ден е обявяването на победата на Светлината. Разпространете това! Споделете го в световен мащаб! Моля, да го публикувате на вашите уеб сайтове и блогове. Можете да създадете група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

Критичната маса за активиране на желания ефект е около 118 000 души по целия свят, които действително го правят с фокус. Ако приемем, че човешките умения на концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 хиляди души като критична маса.

Да прочетете за нея е едно, а всъщност да вземете решение сами за себе си е напълно различно нещо. Лично аз ви насърчавам и ще съм благодарен ако повече хора участват действително, въпреки че може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата часова зона.

Ние всички ще правим това активиране едновременно на 22 ноември. Точен час за различните часови зони:

1:11 am HAST (Hawaii)
2:11 am AKST (Alaska)
3:11 am PST (Los Angeles)
4:11 am MST (Denver)
5:11 am CST (Houston)
6:11 am EST (New York)
9:11 am BRST (Rio de Janeiro)
11:11 am GMT (London)
12:11 pm CET (Paris)
1:11 pm SAST (South Africa)
1:11 pm EET (Bulgaria)         ~     За България - 13:11 ч. на 22 ноември !!!
3:11 pm MSK (Moscow)
4:41 pm IST (India)
7:11 pm CST (Beijing)
8:11 pm JST (Tokyo)
10:11 pm EDT (Sydney)

Ако вашето местоположение не е в списъка, можете да погледнете "Световни часови зони" тук:

http://www.timeanddate.com/time/map/


11:11 е многоимерен мост между две системи на реалност, старата реалност на двойствеността и новата реалност на Единството. Влязохме през този портал на 11 януари, 1992 г.. След това ние преминахме през 20 годишен процес на активиране на единадесета порта в рамките на 11:11, всеки път, укрепвайки по-голямо присъствие на Единството на тази планета. Сега ние активираме 11 порта 11:11, в резултат на това 11:11 става широко отворена и Единното съзнание достъпно, както никога преди.

Можете да прочетете за 11:11 на уебсайта на Solara тук:

http://www.nvisible.com/

За единадесетa порта тук:

http://www.nvisible.com/1111/11/11Gate.html

Можете да видите списък на групите, участващи в това активиране на 11:11 тук:

http://onebeing.emanaku.com/

Можете да регистрирате своя собствена група тук:

http://onebeing.emanaku.com/register-1111-group/

Инструкции за организиране на вашата група:

http://onebeing.emanaku.com/organizing-an-anchor-group/

Инструкции за групови подготовки за активиране:

http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-preparations/

И инструкции за самото активиране тук:

http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-instructions-ceremony/

И тук:

http://onebeing.emanaku.com/guardians/

Основна Facebook група за това активиране тук:

http://www.facebook.com/events/165509883585846/


Българска Facebook Група/Събитие тук: 

http://www.facebook.com/events/385440054865545/


Актуализации за активиране на единадесета порта 11:11 :

http://2012portal.blogspot.com/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2012/11/edinadeseta-porta-1111-aktivirane-cobra.html




Няма коментари:

Предоставено от Blogger.