АВИТОХОЛ създава държавата ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ на 8 април 165 година

скален барелеф МАДАРСКИ КОННИК


 На 8 април 165 година се ражда първата българска държава през Новата ера. Това велико дело е на българския владетел Авитохол, за когото в Именника на българските владетели пише: „Авитохол живя 300 години. Родът му Дуло.” Известно е, че двете най-големи империи в света са български. Преди новата ера империята на владетеля Мотун от рода Дуло, а след новата ера империята на Атила от рода Дуло. АВИТОХОЛ създава държавата ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ на 8 април 165 година, защото този ден е белязан от значимо събитие във Вселената. Съвпад на могъщия Юпитер и войнствения Марс. Юпитер е големият Добротворец, който носи слава, щастие и успех. А Марс дава най-голяма сила, енергия и победа. За увековечаване на великото дело мъдрият владетел АВИТОХОЛ записва събитието в скалния барелеф МАДАРСКИ КОННИК. За да достигне Знанието му до следващите поколения. Следащите владетели, където и да е България, повтарят скалния монумент и навсякъде е МАДАРА! Така правят всички.

АВИТОХОЛ създава тогава ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ на Памир и Хиндокуш. Затова там има МАДАРСКИ КОННИК. Същите монументи са намерени в Афганистан, по река Волга, там където са били българите и са създавали държави, за да им служат. Българските владетели поставят скалния монумент МАДАРСКИ КОННИК и тук, на свято място. Така увековечават това събитие, подчертават древността и приемствеността на българската държава. Показват благоденствието, което получаваме от Вселената и нейните Енергии.

МАДАРСКИЯТ КОННИК е такъв ДУХОВЕН ВРЪХ на Знание за българите с Дух. Той е двойно кодирано хороскопно изображение на основаването на първата българската държава в Европа през Новата ера. Небесният пастир през деня е Слънцето, през нощта Юпитер, планетата на особена почит при нашите предци. 12 годишният му цикъл е основа на Вечния Календар на българите и е вписан в ОРЕНДА Божествената енергия на българите.

Големият Добротворец Юпитер, който носи слава, щастие и успех. На скалния барелеф той е Ездачът на коня.

Конят пък е съзвездието Кон (Лъв), в което се намира Юпитер.

Барсът в краката на Коня е планетата Марс, която е управител на съзвездието Барс (Овен) и затова е изобразена със символа Барс.

Кучето изобразява позицията на Луната, която в този момент се намира на същото разстояние от съвпада на Юпитер и Марс, на което се намира Венера от Слънцето.

Змията в предните лапи на барса (ерозирало изображение, но очертано) символизира годината на събитието, 165 година след Христа.

Великият български владетел от рода Дуло, АВИТОХОЛ, има Знания за Енергиите на Вселената и Природата, умения за управление на държавата и войнски умения, получени от неговите предци. Той следи за точно определен ден, който по сила и мощ да осигури на държавата БЪЛГАРИЯ възход, просперитет, благополучие и на народа му благоденствие. АВИТОХОЛ прави това не само за собственото си царуване, но и за тези, които идват след него. Той знае, че този ден ще се повтори отново след 26 хиляди години.

АВИТОХОЛ, като всички от Рода Дуло преди и след него, притежава умения и практики преди сражения да описва точното разположение на войските от двете страни и на бойните действия. Така вражеските войски предприемат неадекватни действия и сами си осъществяват загубите. Водачи, магове, колобри ползват старото българско Знание и с енергии предизвикват природни бедствия в нужния момент, като буря, ураганен вятър, светкавици, проливни дъждове. Притежават Знания и умения с подходящи думи и послания да повишат духа на войните си и да внесат объркване във вражеския стан. Така предварително подготвят победите си. Това е психотронното влияние, ползвано от българите при всичките ни уникални победи. Тази силна психическа енергия ни е дадена, за да сме в синхрон с Енергиите на Вселената и Природата. И да изпълняваме Мисията си. Затова ни обявяват за уникален наРод, на който не може да противостои никой враг. НаРод, който дори и да изчезне, се възражда от нищото, като птицата Феникс.

От предците ни от времето на великия АВИТОХОЛ има какво да научим. Те са умеели да съжителстват в единство и любов. Умеeли да разпознават вредните елементи в обществото и са били в състояние да се предпазят от тях. Нашите предшественици са будни хора. Не са поверявали съдбата си на случайни хора, а са търсели най-умните и духовно най-силните, знаещи и можещи сред родовете. Има благословен български Род Дуло. Когато владетелите и водачите на българския народ са от него, България е във възход и народът добрува. До момента, в който владетелят замени българката с чужденка. Тогава за държавата и народа ни започват тежки изпитания.

МАДАРСКИЯТ КОННИК на АВИТОХОЛ, преживява две хилядолетия и достига до нас, за слава на българите. Свещени знаци, които ни зареждат със Сила и Здраве, с Енергиите на Вселената. За откриването им дедите ни оставят в недрата им несметни богатства. На Мадара са намерени златна уникална колекция, кожени карти от преди хиляди години (откраднати). Говори се за седем метрова златна фигура на Мадарски конник в дълбините на пещерите на Мадара, със завещание за българите. Намерен е Старобългарски графит на Жена Колобър Шаманка. Уникална МАДАРА!

С ОРЕНДА нашите предци изграждат енергийните скални мегакомпаси Вселена – Земя; пирамидите; изкуствените могили, повторение на звездните карти; мистичните правоъгълни триъгълници 3:4:5; подземните връзки за най-пряка комуникация. Осъществяват проучване, добив, обработка и преработка на злато, сребро, мед и множество други природни ресурси със съвършени технологии, непознати и досега. Постигат всичко, което пожелаят.

Българите получаваме сила и Знание от Вечния Бългаски календар, който ни поставя в синхрон с Енергиите на Вселената и Природата. Най-старият и съвършен в света и до днес. Това означава, че нашите предци познават до съвършенство космическите цикли и движения на планетите в пространството. Вечния Бългаски календар отразява събитията, които пряко свързват човека с Вселенската Енергия. Показват условията за зареждане на човека с естествените енергии на Вселената и Природата. Това го предпазва от изкуствено създавани състояния на страх, безпокойство, лъжа, измама, съмнения, извратености. И не позволява подчинение и изсмукване на жизнените сили на българите. Поставя в основата на живота на българите Божествените връзки: мъж-жена, родители-деца, материя и Дух.

С тази силна психическа енергия и Знания българите преминаваме през всякакви изпитания, като единствени излизаме от тях със запазени език, вяра, нрави, обичаи, писменост. Така изпълняваме Мисията си за оздравяване на човечеството.

През 1983 година американският учен Нам Джин Пайк обявява, че ВЕЛИКАТА НАЦИЯ през 22 век, която ще доминира над останалите, е БЪЛГАРИЯ. Това хвърля в ужас и шок всички присъстващи. Неговата обосновка е, че енергията, произвеждана и ползвана от човечеството определя водещата нация. Когато тази енергия е от въглищата, водещи са Франция и Англия. Когато е електрическата и атомната, водещи са САЩ и Русия. 21 и 22 век принадлежи на най-комуникативната енергия. Това е психическата енергия. България и българите са заредени с тази психическа енергия най-много, повече от всички останали.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments