За Златните Деца - Беинса Дуно

от Учителя Беинса Дуно за Златните Деца

Епохата, в която живеем дава предпоставка за ново мислене. Ето защо Съдбата ни дарява със Златните деца на Светлината на Любовта, Мъдростта и красотата, които ще имат задача да спасяват тази прекрасна планета Земя. Знанията и уменията, които притежават ще им помогнат да реализират поставените им задачи от Невидимия свят.

За тях ще бъдат чужди земните уроци, защото те носят Силата и Светлината, Мъдростта, Истината и Свободата на Всемира. Подпомагани от Светлите Сили на Доброто, ще могат да спасяват и най-малките насекоми, което за обикновените човеци ще е чуждо.

Те знаят, че във всяка форма на видимото поле работи Божият Дух.

Радостта, която излъчват при всяко действие е смисъслът на техния живот. Те ще могат да контактуват с всяка изявена форма на Земята. Те ще носят оръжието на Любовта, защото са подготвени отгоре за това. Те имат мисия на тази планета. Нашата задача е да им дадем условия за развиване на дарбите и способностите, които притежават.

В тази епоха има нужда от тези Небесни пратеници.

Те ще заемат видни лидерски постове с една висша цел да постъпват справедливо без да очакват нищо за себе си.

Думите им са чисти и святи. За тях изкуството и творчеството е смисълът на живота им. Ще бъдат поети, музиканти, лечители, философи. Ще имат достъп за изява във всички професии. Ще помагат на човечеството да прогледне, да излезе от сферата на материалното и да видят Величието на Твореца-Бог.

Минавайки от поле в поле, ще получават ежеминутно информация и подкрепа от Невидимия Свят, от Светлите Същества, които са техни ръководители.

Единствената им цел е да повдигнат човешкото съзнание към Светлината и благодарност за всичко, с което ги дарява Бог.

Ще имат връзка с другите планети.

Интуицията, телепатията, ясновидството, виждане в миналото и виждане в бъдещето ще им помага да реализират мисията, за което са дошли.

Ще бъдат вегетарианци.

Ще могат да се хранят с вода и Прана, със Светлина и мисъл.

Ще бъдат пазители и бранители на всяка форма, създадена от Твореца-Бог.

Всемирът е техен дом. Свободно ще се движат навсякъде.

Те са войни на Светлината.

Мъдростта и красотата

Съставител: Жана Кръстева

Виж още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Може ли да цитирате източниците на тези цитати - беседи, лекции, дати?

    Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване