Слънчево Затъмнение - 21.08.2017

21 август 2017 в 21,31 ч в Лъв

На 21.08.2017 се случва едно от най-дългите слънчеви затъмнения, които човечеството е наблюдавало. Това затъмнение има много мощно въздействие върху планетата ни и това така, защото заедно със Слънцето и Луната, близките до нас планети Марс, Меркурий и Венера са сравнително близо до мястото на самото затъмнение. Също така, то е много близо до царската звезда Регулус и поради тази причина, то придобива кардинално значение за човечеството. Сянката на затъмнението преминава през целите Съединени Щати и това показва много големи промени и трансформации, които предстоят на американския народ. Също така твърде близо до затъмнението се намира и планетата Марс, което е изключително съществен белег показващ събитията, които предстоят за няколко години напред. Затъмненията са кардинални космически събития и те показват трансформацията на процесите в световно отношение за дълъг период. Например затъмнението през 2011 година, като сянка, премина през Северна Африка, Сирия и полуостров Крим - на всички тези места по-късно се случиха войни и големи катаклизми. Сега това Слънчево затъмнение показва, че вероятно военната обстановка в глобално отношение ще се обтегне значително. Има вероятност Съединените щати да се включат във война, да направят такава или да създадат много сериозен проблем на военна тема.

Тъй като царската звезда участва в това затъмнение, всички властимащи, политически лидери, царе и кралици са в опасност. Ето защо, английската кралица действа проактивно и стартира до някаква степен процедура по абдикация - по този начин тя намалява риска спрямо себе си. Това Слънчево затъмнение е много сериозно активно в хороскопа на Доналд Тръмп. Искрено се надявам, че този политически лидер най-после ще се вразуми и ще започна да действа адекватно спрямо общоточовешко развитие, а не само спрямо американските интереси. Има вероятност това затъмнение да му се отрази изключително зле и службите за сигурност около него трябва да намалят максимално риска за неговата сигурност. Най-общо казано американската държава трябва да намали всички опасни дейности, да помогне на народа си, да защити хората, да защити президента си и да направи всичко възможно да не създава хаос в човечеството. Искрено се надявам, че все още има мъдрост и разумност сред хората на тази държава.

Слънчевото затъмнение повишава сеизмичната активност по целия свят. Това вече е налице като в Исландия се случи земетресение 7 по Рихтер, също така имаше сравнително силно земетресение в Мексико, но това е само началото... Най-лошият сценарий по тази тема е сериозно земетресение на Западния бряг на Северна Америка и по-специално около Лос Анджелис, Сан Франциско и границата с Канада. Хаити и активните зони в Карибския залив също са под опасност. Една от опасните линии на сеизмична опасност преминава през Мексико и Централна Америка. Засегнати са също така Източна Турция, Индия, Пакистан и Западен Китай, но е по-вероятно сянката на затъмнението да провокира по-сериозната сеизмична активност, като там риска е с код ЧЕРВЕНО, а на другите споменати места е с код ОРАНЖЕВО. В най-лошия сценарий, вулканът Йелоустоун или други по-малки вулкани могат да се активизират на територията на САЩ.

Това затъмнение има огромно въздействие върху човечеството и вероятно ще промени процесите в общочовешки план. Живеем в епохално време и това затъмнение е ключова точка в историята на цивилизацията ни.

Чрез сайта https://astrologia.bg има възможност да проверите как това слънчево затъмнение влияе конкретно на вас. Чрез цитирания линк: https://astrologia.bg/…/globalna_prognoza-slanchevo_zatamne… можете да проверите дали затъмнението активизира вашия хороскоп, но това може да стане само ако предварително сте се регистрирали в сайта.

В личен план това затъмнение е доста напрегнато, емоционално натоварено и носещо доста напрежение. Ето защо, ако вашият хороскоп е активизиран, бъдете много внимателни, намалете риска, избягвайте пътуванията, пазете здравето си и не влизайте в конфликтни ситуации. Разумните хора в такива моменти прилагат молитва за защита не само на себе си и своите близки, но и на своя народ и цялото човечество.

Молете се Бог да смекчи нашата карма!
Молете се да станем по-разумни, добри и любящи хора!
Молете се да бъдем един жив цялостен организъм - едно цяло с планетата и с Христовия дух!

Филип Филипов, астролог

Източник



В астрологията слънчевото затъмнение символизира края на един цикъл и началото на друг. По този начин се затваря старото и се отваря нова страница от живота. Прекрасно време за нови начинания, касаещи работата или личния живот. Възможностите ще бъдат много, нашата задача е да изберем тези, които ще ни помогнат да реализираме истинските си потребности. За да направим правилния избор, е добре да анализираме действията си от миналите дни, да поемем отговорност и да изменим живота си към по-добро. Може да се наложи да се откажем от стари навици и модели на поведение.

Затъмнението съдържа импулс, който може да ни помогне да превърнем мечтите си в реалност. Почеркът на това събитие ще бъде под силното влиянието от творческата енергия на Лъва. Той ни дава надежда за любов и за светлина в бъдеще. Дава ни вдъхновение, появява се желание да разтворим сърцето и душата си, за достигнем нови висоти.

Затъмнението ще се отрази в много сфери от живота, но най-добро влияние ще има върху творческите личности. Позитивно развитие може да усетим и във взаимоотношенията. Може да се запознаем с нови и влиятелни хора, да срещнем любовта, да започнете приятелски отношения с наистина стойностен човек.

Слънчевото затъмнение на 21 август 2017 г. в 21,31 ч ще бъде в Лъв, а Лъвът е творчески знак и затова една от главните теми на затъмнението ще бъде творчеството. А то не е само за поетите и художниците, всеки един от нас ще може да прояви творческото в себе си и да го покаже.

Любовта е другата голяма тема на това затъмнение. Зодиакалния знак Лъв е свързан със сърцето, затова в любовта ще почувстваме нова енергия и обновление. Ще бъдем оптимисти, дори да срещаме трудности. Когато нещата опрат до любов, слънчевата енергия на Лъва ще ни дава сила да следваме сърцето си. Момента ще е подходящ за тези, които са с разбити сърца, ще можем да се освободим от всичко старо и това, което вече не ни радва.

Възможни са много силни емоционални моменти в личен план, на които да се насладим. Някой от нас ще имат щастието да бъдат завладени от любовта.

Най-силно ще усетят затъмнението хората от зодиакалните знаци Лъв, Водолей, Скорпион, Телец. Въздействието може да не се усети точно на 21 август, а това да стане преди или след самата датата.

Съчетанието между стихиите Въздух и Огън прави това затъмнение много активно. То съдържа импулс, който ни кара да се движим напред и да предприемаме усилия, които биха ни довели до успех. Събитията, които ще се случат под въздействието на августовското затъмнение, ще бъдат бързи. Има голяма вероятност нещата да имат положителна развръзка.

Тъй като Лъвът има връзка с творчеството и градивното, е най-добре в този ден да се проявим в тези насоки. Правете това, което харесвате. Може да се заемете с най-любимите си неща, без да се притеснявате от никого. Ще бъдете забелязани и оценени.

Ако е възможно най-добре е да преместим за друго време важните срещи и преговори, пътувания, големи покупки, финансови сделки и др.

Пожелавам Ви от все сърце да разтворите сърцето си за всичко красиво и за всеки.

Отворете сърдечната си чакра и покажете Любовта си, на всеки и за всичко!

Нека Любовта да ви окриля и да ви поведе по един вълшебен път на приятни емоции и преживявания!

Вярвайте в себе си и в своите способности и таланти!

Вие сте уникални и пълни с Любов, раздавайте я. И съдбата ще ви отвърне със същото!

Ивелина Рускова, астролог

Източник


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments