Спиране - ШЕСТ МЕСЕЦА НА СОКОВЕ - Част 5

Причината да спра процеса на нехранене е комплексна


Причината да спра процеса на нехранене е комплексна:

- От една страна, крайният срок, който ми беше поставен, свършваше и изградената от мен психологическа стена към външни дразнители се пропукваше. Бях достигнал признаците, показващи чистотата на тялото: нямах мирис (нито потта, нито урината или изпражненията ми имаха миризма); белите налепи на езика ми отдавна бяха изчезнали и най-важното – при изпиването на поредната доза сок (1.5 л) същата минаваше безпрепятствено през тялото ми – хранопровода, тънкото и дебелото черво – и излизаше като фекална маса в рамките на 15 минути от приема;
- От друга страна бяха физиологичните причини обяснени по – горе и опасността да предизвикам язва на стомаха при предъвкването на храната, което се беше появило последния месец на процеса.

В крайна сметка на 05.10.1016 г. започнах да се захранвам и приключих процеса на нехранене, като се чувствах изключително добре физически и психически. Считам това за изключителна лична опитност за мен, което ми позволи да счупя границите на възприятието си и да направя това, което съм считал за невъзможно. Постигнах целите, които си бях поставил първоначално, но не постигнах истинската цел, до която можеше да ме доведе този процес, но същата я разбрах и осъзнах три месеца след като излязох от захранването.

Излизането извън общоприетите норми винаги се е посрещало със съпротива. Така например хранещите се с месо не могат да разберат как вегетарианците живеят и работят без месо, вегетарианците приемат веганите за много крайни, а праноядстовото звучи като пълна екзотика, граничеща с невъзможното. Истината е, че отдавна е отпаднал митът, че без месо не може да се живее, вегетарианството вече е станало мода, а има повече от 20 000 регистрирани случая на пранояди само в Европа. Всичко е въпрос на възприятие, на Вашето разширено знание, това, което си позволявате да познаете.

10 дена след спирането на процеса си направих кръвни изследвания, за да разбера ефекта. Всички показатели ми бяха в нормата, като за успокоение на жена ми нямах дефицит на желязо и Б12 в организма.

Продължение - Излизане от процеса /Захранване/ - ШЕСТ МЕСЕЦА НА СОКОВЕ - Част 6


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments