Навлизането в нов етап - граничен пункт 11.11.2016 и потока от нутрини

поток от нутрини 11:11

Послание от трите М - Архангелите Михаил Метатрон и Мелхиседек

Днес са 5 години от първия голям портал 11.11.2011. Ти избра да си интегрална част от този процес на всеобщо Възнасяне във всичките му етапи и помниш огромното вдъхновение, наелектризираното очакване на нещо ново, чисто, различно, Божествено. Заедно с това позитивно издигане се появяваха и много отживели и нездрави енергии, свързани с духовното. Но и това беше ценно изживяване.

Моментът е изключителен, исторически. Не всеки ден можете да живеете с такъв подем, но е добре да не изпускате тази Истина от аурите си, защото тя ви носи на крилете си. Това е Космическата Истина. Живеете в невероятни времена, в които Божественото се слива със земното, така както не е било от Атлантида насам.

След първите отключвания беше назначен един период на adjustment – нагласа. Този период ви дава възможност за много фина пренастройка и поетапно цялостно променяне на базисните убеждения. Тъй като тези убеждения са се наслагвали в множество инкарнации и в множество родови линии, 5 години или дори 15 (в по-широк смисъл – целият ви досегашен живот) са наистина светкавично напредване. В момента започва един период на нагласа за ускоренията през 2017, които ще ви доведат до онзи качествен скок, за който копнеете – изживяването на истините физически и материално. Този процес никога не е спирал, така че на който и етап да сте, можете да си отдъхнете – ще бъдете преведени по пътя си. Вашите дълбоки страхове, съмнения, фрустрации, комплекси периодично излизат на повърхността, за да бъдат изчистени в Светлината и изцелени веднъж завинаги. Помнете, че периодите се определят колкото колективно, толкова и индивидуално. Този период на фина настройка влиза в нов етап за онези, които твърдо са държали курса от първата вълна. В същото време за една голяма втора вълна 2012 тепърва ще настъпва и оттам те ще имат своите лични години на нагласа. Но където и да сте, възможностите са с вас. Не бързайте, а се радвайте на Пътя, защото всеки етап е безценен и различен.

През днешния портал на Светлината към вас се изливат нов вид частици, които ще наречем нутрини – неутронен нутриент от Светлина. Това дава възможност на телата ви да се захранват със Светлина, любов, радост и вдъхновение. Това е субстанция, която захранва и изгражда, достигайки до физическото тяло през фините. Можете да визуализирате как се отпускате и отваряте за нутрините, доверявайки се най-напред на Висшия Аз, и след това на всички съзнания от Христовата енергия, с които работите. Ще усетите веднага една много блага, запълваща енерhия, а усещанията са като за изядена мекица в детските години, но и с много повече финес, усещане за издигане, приятна безтегловност и свобода.

Възможно е и да усетите някъде болка, блокаж, раздразнение – оставете ги да преминат и вдишвайте тези нутрини с цялото си същество.

Сега можете да си спомните всичко онова, което сте направили и добили по Пътя – всичките практики, дарове, инициации, семинари, курсове, медитации, лечения, масажи, хомеопатии, добавки и т.н. – всичко добро, което сте направили за себе си с цел да се осъзнаете и изцелите. Усетете как всичкто това се е натрупало в аурата ви като положително въздействие. Вижте и нивата на съпротива, отчаяние, неверие – не ги съдете, а просто ги наблюдавайте спокойно и отново ги изпълнете със Светлина. А всичко добротворно и любещо съберете в един огромен Граал – можете да го видите като съд или геометрия, и умножете стореното до сега по знака на безкрайността. Вижте как той започва да се върти, разбърквайки съдържанието на Граала и превръщайки количеството в нещо ново, качествено – в пробива, за който отдавна мечтаете. Сега оставете как и кога с доверие на Вселената, благодарете за всичко, ксето имате вече и се отворете още повече за Пътя си в Светлината. Широки врати са отворени за вас.

Много от вас се занимават с теми, които са пробивни и много предизвикателни. Тези теми често ви карат да се чувствате различни и самотни. Но не сте – имате нас и себе си. Изминалите години ви научиха как да се справяте творчески с темата за единството. Ключът и балансът са в това да съумеете много ясно да разграничите кое е вашето за момента и да се придържате към него, като в същото време това разграничение не се превръща в отрицание и пълно затваряне за другите Светлинни течения и истини. Това за много от вас се превърна в препъни-камък, тъй като за човешкото съзнание е по-лесно или да се прикрепи изцяло и безкритично към някоя група или да я отрече напълно. Колкото повече сте ясни сами за себе си, но и с много любов и линкове към другите, толкова повече се превръщате в действена сила, защото си разменяте парченцата от пъзела, с които работите и взимате наготово частта на другия.


Непосилно е само за един човек да бъде навсякъде и да предава през много филтри, затова Христовата енергия се е разпределила в определен начален брой самоотвержени мисионери, които да поставят фундамента.

Цялото това филтриране, пресяване, етапно пречиставне и интегриране е само за ваше добро, то служи на израстването ви. Ако части от вас буйстват нетърпеливо, успокоявайте ги като деца отново и отново с уверение, че ще получат и играчки. Вашето развитие – индивидуално и колективно, непрекъснато бива наблюдавано – как приемате промените, как реагира тялото, как прогресира колективното съзнание. Съответно с тези измервания идват и новите постъпления от Светлина. Както сме казвали – те не се стоварват директно, а биват най-напред рефрактирани и филтрирани от определен брой физически и извънфизически разпределители, един от които си ти самата.

Ние наблюдаваме в теб изключителното постоянство – в попътен и насрещен вятър, към Светлинните теми, както и известна умора от липсата на видимо отключване в определени житейски ситуации, една от които е темата за пламъци-близнаци. Нека те уверим отново, че нищо не е точно такова, каквото изглежда. Промяната тлее дълго без видим резултат и дори с някои упорити рецидиви, но във вселената няма такова нещо като Светлинна работа без пробив. Лично към теб нашата препоръка е да продължиш да следваш най-големия размах на крилете си, без да се оглеждаш много. С всяко твое лично пресяване и повторно засяване става все по-малко необходимо да се заземяваш в старата реалност, защото вече си материализирала нова, която е също толкова легитимна и е въпрос на избор къде ще закотвиш енергиите си.

Няма да пропуснем случай да изразим нашето задоволство от Светлинната група в България. Като наблюдение сте едни от най-свенливите и в същото време сте много, много силни – стари, дълбоки души. Няма да правим сравнения, но знайте, че сте във Висшия Светлинен Ешалон.

Днес е време да си дадете прошка в групата (имат предвид съвкупната група, занимаваща се с духовни практикти в България) за изригнали сенки и стари конфликти и да се видите едни други в Истината и Светлината. Миналото е минало, Сега е нов ден и така – всеки миг. Никой никого не е предавал и излитането на някои вражди от миналото е естествена част от процеса. Тези вражди обаче вече не са актуални. Във ваша полза е да забравите и да дадете амнистия - отвъд емоционалната човешка прошка, която се мъчи да прости и да обича някакъв злодей, самонапъвайки се, а с акта на Осъзнаването, което вижда, че злодеи няма, само огледала- прави или криви.

Приятели, в процеса на сенкопречистване може да ви се стори, че с вас се случва нещо извънредно несправедливо – че много често светът вместо нарастващата ви Светлина отразява като че ли гротескно и проклето някаква преувеличена ваша сянка.

Това също е естествена част от начинанието. Вашата лична сянка – когато тръгне да излиза, се съединява с колективната и на моменти се проявява като истинско чудовище. Но това е само миг, в който осъзнавате как мухата е станала слон, за да я превърнете обратно в това, което е – муха, космическо бъгче, което можете да изчистите с няколко замаха.

Както казахме, 2106 дойде с едно разширение и разкритие. Това разкритие се случи в измерения много близо до физическото и продължава да действа с все по-високовибриращи енергии. 2017 година идва през този портал с названието Ускорение.

Едно Космическо ускорение идва като мечтана възможност, но то носи и предизвикателства.

Ето защо ще повтаряме непрекъснато – до края на тази година се отдайте изцяло на процеса, който сте започнали. Менажирайте много мъдро енергията си и престоявайте по възможност най-дълго в любимите си енергии, състояния, в Христовите вибрации. Грижете се са всичките си тела с много любов и се отделяйте активно от хора, егрегори, ситуации, навици, убеждения, емоции, които вече не ви вършат работа. Това отделяне може да ви отведе в едно временно усещане за изолация, но ние ви уверяваме, че в крайна сметка именно този е пътят към най-пълноценните отношения със себе си, другите и света, които сте имали от еони насам.

Приемете сега нашата дума, истина и светлина в сърцата си.

Ние – Архангелите Михаил, Метатрон, Мелхиседек, се подписваме под тези думи с нашата енергетика. Усетете го. (слагат един златен печат върху енергията.)

И така Е!

Ваня Стойчева

Източник

Прочети още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments