ПОСЛАНИЕ НА АРКТУРИАНСКАТА ГРУПА ОТ 10 май 2015 г.

Изчистване на старите енергии

Приветстваме ви, скъпи. Виждаме, че всичко е съгласно плана и болшинството от вас започват да забелязват и да усещат новите мощни енергии на преобразованията. Всеки може да ги чувства по различен начин, затова не се опитвайте да сравнявате своите усещания с това, което бихте могли да чуете за духовните преживявания на другите хора. Всеки човек е уникален, тъй като е преживял различни събития в продължение на много животи, достигайки накрая своето състояние на съзнанието, което има в настоящия момент. Вие се изчиствате от остатъците на стотици животи, преминали в невежество, и нито един човек не прилича на друг.

Болшинството от вас вече започва да вижда света от гледна точка на висшите измерения, което се проявява чрез новите способи, форми и идеи на отдавна познатото. Реалността /Божествената идея/ като цяло във външния свят съществува винаги, тя е безкрайна в Божественото съзнание. Духовното развитие ви позволява да интерпретирате и да проявявате тези Божествени идеи на ново, по-високо ниво.

Като пример за това може да служи как в триизмерния свят се разглежда смъртта. Смърт означава пълно унищожение за тези, които вярват, че има само един живот и няма нищо, освен неголемия шанс да попаднеш в рая или ада, в зависимост от това, колко „добър” човек си бил. Затова смъртта за тях е нещо, от което трябва да се страхуваш и да избягваш на всяка цена. Тези, които имат просветлено съзнание, които разбират, че не съществува истинска смърт, са свободни от този силен страх и безпокойство. Винаги има някаква печал от раздяла, но не и от ужаса и съпротивлението, породени от незнанието. Смъртта – това е преход, а не завършек – част от общото еволюционно странстване по Земята, на което често се радва този, който е уморен и е готов да се върне у дома. Божествената идея е в това – Вездесъщност. Вие, като изражение на Божественото, ще бъдете винаги – мястото няма значение.

Скоро ще видите промените в правителствата и законите, тъй като съзнанието на човечеството бързо се пробужда и е готово да си върне личната власт, поради неосведомеността си в продължение на редица животи. Все повече хора започват да разбират, че те не са безсилни и тези вътрешни промени се проявяват и външно.

Изчистването на старите енергии не трябва да продължава вечно и много от вас сега преминават към съзиданието. Тъй като започвате да признавате, че вие сте действително могъщи духовни същества, вашите мисли и думи започват да се проявяват по-бързо. Тъй като сега преминавате в развито състояние на съзнанието, голяма част от старите жизнени програми, проведени в невежество, които са служили за блокировката на способностите ви на съзнателното проявление, са се разтворили и продължават да се разтварят.

В продължение на хиляди години човечеството, в основата си, не е съзнавало истинската си природа и затова световното съзнание на лична безпомощност е станало всеобща система на възгледите. Тези, които са имали власт, винаги са убеждавали болшинството от хората, че те нямат собствена сила и трябва да се обръщат към други хора /към тях/ за помощ. В резултат е бил създаден свят, в който хората не знаят кои са те всъщност, вярващи, виновни и следващи изискванията на богатите и силните без въпроси. Това ще свърши, когато болшинството се пробуди, служейки на извисяването и отварянето на световното съзнание за нови и висши нива.

Възкръсвайте, скъпи, и помнете кои сте. Време е да си върнете своето Божествено наследство, като винаги обръщате внимание на това, което говорите и мислите, тъй като вие сте творци.
Обърнете внимание как при някои хора, които са специалисти в определени области на медицината или науката, в резултат на интензивно обучение, изследвания и убеждения, често възникват подобни проблеми при тях или при членове на семейството им. Всеки билборд, афиш или реклама на някоя кампания за борба с болести или проблеми служат да закрепят още повече техните убеждения у хората, които ги виждат, и по такъв начин още повече да материализират това.

Когато човек приема системата на възгледите на дуалността и разделението на човечеството, животът му отразява и доброто, и лошото. Болезнените жизнени уроци често се явяват част от договорите на душата, сключени преди раждането, за да реши някои кармични задачи или за да извлече необходимите уроци, но триизмерните събития също могат да бъдат и безлични, просто да отразяват състоянието на съзнанието, което приема и двете енергии.

За човечеството не се е предвиждало да се потопи толкова дълбоко в триизмерната плътност, но вие завършвате тежката работа, необходима, за да излезете от нея, което изпълнявате прекрасно. Работата, която изисква животи, изпълнени с болезнени събития, необходима за появата на храброст и сила. Помнете това всеки път, когато чувствате, че сте претърпели поражение, всъщност никакво поражение не може да има – само процес на обучение.

Трудно е да се излезе от рамките на общоприетите начини на мислене, докато истината не стане достигнатото състояние на съзнанието, в този момент основната част на триизмерната система от възгледи просто ще започне да губи своята значимост и сила над вас. Вие ще виждате и слушате същото, както и всички останали, но вече не по същия начин.

Тези от вас, които четат тези съобщения, бързо ще преминат в съзнание, способно да различи истината. Там, където светът вижда разногласие, вие започвате инстинктивно да признавате това, което се явява лъжа и насърчаване на финансовите интереси на някои. Учите се да виждате света с нови очи и на основата на висшето разбиране да оценявате това, което става наоколо. С това помагате да премине световното съзнание на ново ниво. Огледайте се малко назад, скъпи, и бързо ще разберете колко далече сте се придвижили за много кратко време. Само преди няколко години скочихте, вероятно, от вагона на многото общоприети триизмерни убеждения и тези убеждения днес виждате в съвършено друга светлина.

Вие се пробуждате и си спомняте кои сте, разбирайки, че повече не трябва да търсите или умолявате бога, „седящ на небесата”, за благото, към което сте се стремили живот след живот.
Радвайте се, тъй като най-накрая го намерихте там, където то винаги е било – вътре – търпеливо и с любов очаквайки вашето признание.

Ние – Арктурианската група

Източник

Превод: Селена



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. Благодаря! Въпросът ми е за усещанията. Без да изпадам в дълги безсмислени подробности, но при мен не винаги са приятни... Има моменти за кратко да ме изкарват от равновесие. Бихте ли споделили какво чувствате и дали е нормално това?... Тъй като си нямам и на идея какво по-точно се случва, понякога ми се струва, че ми идват в повече... Съществуват полезни съвети и препоръки за по-плавно и гладко преминаване, но за съжаление нямам толкова добри възможности...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не си сам в тези си усещания, приятелче :-) Когато съм в дискомфорт (меко казано) първо се опитвам да си спомня щастлив миг от живота си и да усетя отново ония радостни чувства или го давам материалистично и правя неща, които ще ме зарадват поне мъничко. И залагам на нашенската поговорка "всяко зло за добро", т.е. че по-тежкия път по който минавам е всъщност прекия път за там, където съм тръгнала. Гледам, че повечето хора си живеят доста по-леко от мен, но смятам, че те са си избрали по-лек, но по дълъг път. А аз съм тръгнаха по трудния и краткия, просто защото го мога :-)

      Изтриване
    2. Е това е отговор :) Изпълни ме с увереност и търпение. Сърдечно благодаря! Достави ми огромна радост, че има и други и усетих, че сме всички заедно можем много повече! :)

      Изтриване
    3. Това е моето наблюдение върху проблема - не ангажирам никой. Наистина много хора го изпитват. Това е "Жътвата". "Игрите на глада". Гледай филма "Забвение" с Том Крус. Там им обещават да идат на Титан, но Титан няма - има унищожение ... Изсмукват ресурсите на планетата през това време и избиват човешкият род.
      Това не се случва за първи път. Измъкване от тази игра има, но е трудно.
      Хората в политиката и капитала отдавна са марионетки на извънземен контрол и унищожават и нас и планетата Земя. Това не го правят те - те са безсъзнателни - правят го външни на планетата сили чрез тях.
      И аз бях "избран". Моят енергиен ресурс също беше използван срещу човечеството и планетата ни, а това не е добре защото е над нормалният.
      Експериментът, който направих е следният: реших преди да си легна да отдавам цяла нощ докато спя своя енергиен потенциал на собствената ми планета Земя като преди това прекъснах всички енергийни връзки към всякакви Небесни същности, извънземни и всичко, което е извън планетата ни. Земетресенията се намалиха с около 60% - това с учудване разбрах, когато на другият ден разгледах статистиката им. Помогнах на планетата ни да изгради временен енергиен щит срещу външни атаки. И това само 1 човек ... представяте ли си ако спрем да отдаваме на извънземните и даваме подкрепата си за нашата любима планета - тя ще разцъфти за нула време. Ние сме могъщи същества, но ни използват срещу Земята и срещу самите нас.

      Изтриване
    4. Ако решите да подкрепите собствената си планета (ако се чувствате човек) спрете да мразите човечеството, имайте в предвид, че цялото нещастие е следствие на външен - Небесен паразитизъм, зараза сред болни хора, изсмукване на енергиите на планетата ни, чрез самите нас и чрез духовно неукрепнали хора, като политиците, членовете на корпорациите, личности като Сорос и за съжаление "светлинни работници", които стават донор - енергиен портал на чужди сили.

      Планетата ни е разумно същество. Ти си нейно дете, а тя е грижовна майка, която ни е приютила върху територията си и ни храни. Тя просто остана без енергии от това източване, особено силно през последните 25 години, което е в резултат на засилилата се активност на външните сили. Тези атаки се организират на нашата планета приблизително през период от 26 000 години и досега са завършвали зле. След всяка атака увреждането на ДНК-то ни е все по-значимо. Сами преценете колко "събития" не им се сбъднаха, колко лъжи останаха да висят във въздуха, защото единствената цел е пълно изсмукване на енергийният ни ресурс, което води до катаклизми и смърт на населението.

      Ако решите да сте заедно с планетата ни в този тежък момент, обменяйте енергии с нея, като си представяте нейното ядро (разума) - тя е напълно разумна, интелигентна, обичаща ни система и сама ще прецени как да употреби енергообмена, който извършвате с нея. Давам и енергията си за да и помогна да възстанови ресурсите си, да изгради защита от "Небесните сили", които я ограбват чрез нашето съзнание, но тя знае какво да прави и без това - само я обичайте.

      Кошмарите и лошите мисли ще намалеят, а с времето може и напълно да изчезнат.

      И на първо време ограничи посланията и ченълингите, и както каза човекът преди мен (малко по-материално го давай докато не възстановиш психиката достатъчно), излез някъде където има природа, градинка, порадвай се на детските игри, може да поседиш на Земята, да си събуеш чорапите и краката ти да поседят боси на Земята или да походиш бос. Вземи приятел/ка с теб ако имаш за да се разведриш, ако не сам/а - няма проблем. С една дума почувствай се отново Землянин и се радвай, че заедно ще съживим и планетата и човечеството.

      Изтриване