Седмично послание на Хиларион 22-29 март 2015г.


Възлюбени,

Има чувство на завършеност на вътрешните планове, тъй като на вашата планета се случват космически подравнявания и човешки дейности. Вашите любящи енергии бяха излъчени и прибавени там, където са необходими най-много, и всяка частица беше използвана за най-висшето добро на всички, с любяща благодарност и признателност за вашите усилия. Вие сте обичани толкова много от Семейството си от Светлина! Всяка частица Светлина се разширява и изпълва всички места и пространства, които се променят, когато сенките отстъпват, и по този начин се разраства експоненциално. Тя докосва сърцата на всички по планетата, дори на онези, които продължават да се опитват да потиснат свещения пламък в сърцата си. Сега е време на дълбоко отразяване на онова, което все още се нуждае от изчистване и освобождаване в душата на всеки човек и вглеждането дълбоко в себе си е съзнателен избор, който изисква абсолютна честност и смелост. Огънят във вас изисква такъв контрол и вие сте способни на това, тъй като продължавате да следвате собствената си звезда!

Да следваш собствената си звезда означава да избереш да си своят най-добър приятел. Това означава извираща доброта, състрадание и любов към собственото ти същество и да си спомниш, че си открита душа, която е въплътена доброта. Освободете миналите опити, в които добротата е използвана от другите, които не са били на по-висшия път като вас. Излекувайте вътрешните рани, които бяха нанесени на душите ви от тези действия. Вие бяхте и сте невинни и не сте отговорни за душите, които избират да останат малки в нивата на старата парадигма. Освободете нуждата да ги „спасявате” от тях самите и от собствените им избори. Давайте си сила и ходете гордо по вашия свят, защото вашата Светлина и вашата доброта се оценява много, както и способността ви да разширите тази Светлина във все по-разширяващи се кръгове. Рано или късно тя ще докосне всички сърца по открит и разширяващ начин.

Успехът идва при вас като резултат от собствените ви усилия и вие имате всичко необходимо, за да се придвижите напред към плодовете на вашите мечти, цели и визии. Вие сте тези, които винаги трябва да споделят даровете, които получавате, с другите, защото това е самата ви природа и винаги трябва да сте искрени със себе си. Отдайте чест на женския аспект в себе си като изберете да работите с другите в сътрудничество и като показвате уважение към разнообразието на всички хора. Женската енергия се проявява във всеки човек като готовност да научи нови начини, за да направи нечии идеали и идеи да работят. Женската енергия поставя на първо място важността на живота, като се грижи за Земята и за всички нейни обитатели. Женското влияние и най-вече закон е да няма вреда за никого. Това включва признаване и оценяване на въздуха, водата, огъня, земята и космическите елементи за приноса им към красотата и еволюцията на планетата. Всичко работи заедно за общото добро на всички. Това е посоката, която отново поема животът на вашата планета и която още веднъж ще надделее.

Вие научихте, че позитивната мисъл създава позитивна промяна на Земята. Усилията ви да създадете свят, където са удовлетворени нуждите на всеки, където всеки е свободен, уважаван и равноправен, създадоха и създават промени в индивидуалното съзнание, което на свой ред е от жизнено значение и най-полезно в груповото и световно съзнание. Когато има бури, визуализирайте, че ветровете се успокояват, бурите утихват, торнадото се отклонява от населените места. Където има проблемна точка на земята, изпратете любов и състрадание, за да я излекува и да намали болката и. Бъдете смели и прожектирайте лечителни мисли на любов към вашата планета, към всичките и обитатели и всичките и елементи. Тъй като колективното съзнание се променя, така се движи Земята и еволюира в същата посока. Това е красотата на мирната и положителна промяна, която идва чрез съзнателно и любящо намерение.

Има нужда да се подкрепяте взаимно и да подкрепяте Земята. Изпратете любов и благодарност на вашата планета за нейната вярност към вас, нейните обитатели. Тя е била в модел на задържане много години, опитвайки се да изчака човечеството да се пробуди и да се присъедини към нея във великата възможност, която сега дойде за всички. Тя е готова да се придвижи напред в нейното Възнесение в по-висшите измерения. Тя иска да ви вземе със себе си. Когато се синхронизирате в Единство с Майката Земя, ще се случат много чудеса на изцеление и възстановяване.

До следващата седмица ....
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/22-29-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments