5 Нарастващи Болки от Духовното Възнесение

Болки при Възнесението

За тези от нас, които се движат по духовен път, много често могат да изпитат няколко "болки на растежа" от нашето пътуване. Нещата, които нараняват, но които винаги водят до по-голяма яснота, мъдрост, и по-дълбока перспектива. Идентифицирането на тези общи борби по духовния път може да е от полза. Това ни кара да разберем, че не сме сами и че има определени архетипни енергии, на които всички хора по духовния път в крайна сметка се натъкват.

Ако се появят някои от тези борби, имайте вяра. Промяната която изпитвате се случва, защото се превръщате в по-автентичен и свързан човек. Болката, която чувствате е само временен катализатор, който ще ви тласне към новият ви АЗ.

Естествено е докато се променяте да скърбите за загубата на аспекти от бившата ви същност. Не се прикрепяйте към старата си идентичност в ума си. Ключът за справяне с нарастващите болки по пътя към духовно възнесение е да приемам потока като живот и да работим с реалността, а не срещу нея.

Това са 5 общи нарастващи болки от духовното възнесение, които ние всички изпитваме:

1) Загубата на приятели

Това може да бъде особено травмиращо за тези хора. Ставайки по-духовно свързан, може бързо да промените много за вас, и това може да повлияе на някои от най-близките ви приятелства. Това може да доведе до това някои от вашите приятели да се настроят срещу вас, да се дистанцират от вас, и дори да ви тормозят.

Преди може би сте били готови да се ангажирате с поведение, което сега просто ви изглежда погрешно, като клюки, оплаквания или конкуриране за най-горната позиция между приятелите ви. Също така е вероятно темите, които сте обсъждали с приятелите ви, сега да ви карат да се чувствате празни, и че сега предпочитате да обсъждате въпроси, които вашите приятели не разбират или от които не се интересуват. Те дори могат да ви нарекат луд за това.

За съжаление, тези разлики в перспектива и поведение понякога могат да бъдат достатъчни, за да се откъснете от приятелства, които са означавали много за вас през годините. Осъзнайте, че всичко, което може да направите, е да бъдете верни на себе си и да дадете възможност на картите да се наредят тъй както те могат. Вие не разполагате с правомощията да измените някого да мисли по вашият начин, както и не е нужно да го правите. Всичко, което може да направите е да бъдете истинска и искрени, и Вселената ще ви свърже с хора, които са по-близки с новите ви вибрации.

2) Неразбиране в семейството

Мислят ви за Луди

Въпреки че повечето членове на семейството е по-малко вероятно да си тръгнат от вас, защото вие сте на духовния път, все още е доста възможно те да бъдат объркани от промяната във вашата перспектива. Ако имате родители, които са религиозни, те дори може да ви обвинят, че сте се изгубили и отделили от Бога.

Останете автентични и поемете отговорност за енергията, която носите във всеки един разговор. Просто продължавайте да бъдете себе си и "новият ви АЗ" ще става все по-познат на любимите ви хора. В моя собствен път, членовете на семейството ми всъщност започнаха да стават любопитни и започнаха да ми задават въпроси, а сега техните умове са много по-отворени, отколкото преди. Не забравяйте, че е по-добре да бъдете разбран погрешно за това, кой сте, отколкото да се криете от страх какво може да си мисли вашето семейство за вас. Това е вашият живот, който трябва да живеете, не техният.

3) Да сте подигравани и осмивани от обществото

Въпреки че много хора са на съзнателен духовен път в света днес, има много, които остават в неведение относно истинската им природа. Ставайки по-духовно мислещи, може да ви изложи на доста подигравки за това, че сте различни. Подигравани и тормозени е само част от това да сте далеч в един свят, който е заспал. Това е може би най-често срещаната нарастващата болка от духовното възнесение.

За това и често чувате хора да се шегуват с хората, които ядат органични храни, медитират, имат ясни сънища, носят скъпоценни камъни, или говорят за духовните въпроси и философии. Ако ви се налагаше да говорите за тези неща преди хиляди години, тълпи щяха да се съберат на улицата и хората развълнувани да споделят опита си. Поради емоционалните последствия от това, че не ходите със стадото в наши дни, то може да бъде трудно дори да излезете от стаята с духовните си убеждения.

Присъдата, която може да чувствате от това, че сте "навън", може да бъде неприятна първоначално, но вярвайте, че с течение на времето тя ще стане по-рядка и по-лесна за справяне. Като се чувстаме по-конфортно с нашите различия, ние проектираме този комфорт навън в света и получаваме по-малко упреци в резултат на нашата увереност. Вселената спира да ни изпраща преживявания, които удрят по нашите слабости, след като ние ги превърнем в наши силни страни. Останете автентични, искрени, и в цялост.

4) Смяната на професия

Когато перспективата се промени, понякога това, което е работило преди, просто вече не е подходящо за вас. Изведнъж, работата, на която сте разчитали толкова много години се чувства празна, или още по-лошо, вреди на душата ви. По време на духовното пробуждане, може да дойдете до разбирането, че работата ви не действа като продължение на душата ви.

За някои промяната на работата може да бъде умишлена и планирана, но за други, тя може да дойде под формата на внезапно уволнение. Когато сте във вибрационно несъответствие с начина, по който прекарвате повечето от часовете през седмицата, е само въпрос на време преди вие или вашият работодател да реши, че ще е в най-добър интерес за всички ако напуснете вшата работа.

Може да бъде много болезнено ако имате внезапен преход като този. Но имайте вяра, че това се е случило поради някаква причина. Много повече щастие и удовлетворение са пред Вас. Животът е твърде кратък, за да прекарвате времето си в нещо различно от това, което кара душата ви да оживее.

Предайте се на вселената, и тя ще ви отведе точно там, където трябва да бъдете духовно, както и професионално.

5) Самотата


Самотата е естествен вторичен продукт на духовното възнесение. Естествено, тъй като отношенията ни, работата ни и начина ни на живот се променят, така се променят и способностите ни да се доверим.

Във времена като тези е добре да се достигне до духовната общност. Вземете час по йога или отстъпете в медитация. Вселената ще създаде за вас нов опит, подкрепящ новият ви начин на живот, но трябва да положите усилия да се създаде това за вас и да посрешнете свселената на половината път.

Добрата новина тук е, че когато намерите хора по същия път, можете да бъдете сигурни, че те ще осигурят приятелства и познанства, които са истински и вдъхновяващи, вместо предните връзки, които са били подхранвани от конкуренция и негативизъм. Може да забележите, че имате по-малко приятели, но повече от правилния вид. Повишаване на качеството и намаляване на количеството.

В същото време започнете практикуване на медитация и се научете да се чувствате удобно с това да сте сами. Да се научиш как да бъдеш сам с това да бъдеш самотен е от съществено значение за справянето с чувство на загуба, което е възникналo откакто сте започнали да преследвате новият си път.

Въпреки че намирането на вашата духовна същност може да бъде пълноценно и поучително преживяване, ще има някои промени, които ще бъдат голямо предизвикателство за приспособяване. Не всеки ще изпита всички тези промени, но ако някоя от тях се отнася за вас, просто знайте, че не сте сами. Бъдете търпеливи с вселената и останете в цялост с новата версия на себе си. Останалото ще се погрижи само за себе си.

Ако изпитвате духовни нарастващи болки, осъзнайте, че в края на деня те са просто знаци за това, че се разраствате и развивате. Всяко от нещата, които са изброени в тази статия са всъщност признаци, че вие сте на прав път.

Така че не мислете, че сте направили нещо грешно или че се злоупотребили с избора си с приемането на нов начин на живот, който изглежда обърква хората около вас. Останете верни на себе си и във времето ще узреете до едно по-удобно и стабилно положение. Когато уеднаквите емоциите, мислите и намеренията си с това да се подобрите и да проучите истинската си природа, Вселената винаги заговорничи за вас, за да ви даде живота, който ви трябва.

Бъдете търпеливи и се доверете на вселената. За да израстнете в нова кожа, трябва първо да хвърлите старата.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com






МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

6 comments

  1. Абсолютната истина,аз напускам работа,защото просто не мога вече да работя нещо,което не ме удовлетворява по никакъв начин,незнам къде ще отида,но съм сигурна,че съм на прав път...

    ОтговорИзтриване
  2. При моето семейство всичко започна 2000 г. . Нямаме приятели, останах без работа в пълна изолация сме. Но не е само за мен но и за двамата ми сина. Много ми е трудно но съм наясно през какво преминаваме.

    ОтговорИзтриване
  3. Точно от тази статия имах нужда днес , сега точно ... и 5 се стовяриха наведнъж върху мен.. и сега разбирам защо

    ОтговорИзтриване
  4. Изключително благодарна съм за Светлината която огря ума и душата ми тук!

    ОтговорИзтриване
  5. Изключително съм благодарна за написаното.

    ОтговорИзтриване