Пламъкът Близнак и Въплъщението на Божествената Женственост или Великата Майка


Продължение на Слънчева Експанзия

Активирането на Диамантените Кодове по Земята е достигнало етап, където Пламъкът Близнак или Свещения Съюз на Сърцето е напълно постигнат. Това е вътрешен съюз, където Божествената Женственост и Божествената Мъжественост се събират в Свещен Съюз, за да се създаде Нова Реалност.

Точно в този момент, енергията на Великата Майка е тази, която се усеща най-силно. Както Маат, Пазителката на Космическия Баланс, тя се пробуждане в много хора. Това е интензивна енергия, която се проявява често като Празно Пространство, като празнота или пустота, преди Проявлението. За много хора въплъщаването на Празнотата е стряскащо преживяване, особено в едно общество, което оценява дейността и производството.

Да въплътите Бежествената Женственост, е като да въплътите нищото и да бъдете в мир със себе си като част от цикъла на съществуване. Не се страхувайте, че сте "блокирани" или "заседнали", или че сте се провалили. Това просто е времето, когато вие СТЕ Празнотата, с цел подпомагане раждането на нещо ново в Светлината.

Да си в състояние да държиш тази Празнота в баланс с Творението и Проявлението е работа на Великата Космическа Майка. За да задържите тази енергия вътре в себе си трябва да въплътите Великата Космическа Майка.

Като въплъщавате Божествената Женственост, вие улеснявате Баланса на целия живот на Земята. Вие ставате също Куан Ин, проводник на Любов и Състрадание, както и мост за енергията, която обича и подхранва всички живи същества.

Възлюбено Семейство на Светлината, като въплъщавате тази Божествена Женска енергия, вие помагате да се поддържа, обича и преражда Земята. Това е крайната тайна на Мистерията по Кодовете на Граала, подновяването на живота и любовта в Новата Епоха чрез Алхимичният процес на вътрешен Свещен Съюз. Той е дълбоко вътрешно обединение на всички аспекти на Себето, трансформиращо старите енергии в Нова Диамантено Кристална Светлина.

Като въплътите Великата Майка, вие ставате Граала, или потира за Диамантената Светлина. Тя тече от вас в създаване на Нова Земя и Нова Реалност. В точното време, Божествената Мъжественост ще пристъпи напред, за да прояви тази Нова Реалност в Материална Форма.



Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Много позитивно.Чувствах цялата си същност по този начин до преди 2-3 дена.Нека вървим смело напред и с вяра.Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  2. Какви са тия ню ейдж глупости, кой има интерес от такива манипулации ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Глупостите и манипулациите от голямо естество са сред всички нас! Ню ейдж си е само един термин, ние сами обозначаваме с думи неща, които не разбираме... За истината думи няма! Те по-скоро я изкривяват и заобикалят, отколкото да пресъздадат истинската мъдрост! Съзнателното израстване не се свързва с мистицизъм, окултизъм или с езотерика! Гласът на душата не се нуждае от манипулация!
      Благодаря! Интересно ми е как е обяснено, не е и много различно от това, което чувствам, ще чакам и продължението!

      Изтриване