Седмично послание на Хиларион 15 -22 февруари 2015г.

Истината Трансформира

Възлюбени,

Вие имате силата да създадете чудесни реалности в живота си. Ако сте чувствали , че сте заседнали в място, където сте загрижени за личните ви планове, тогава е важно да си спомните, че визията и намерението ви трябва да са ясни и точни, без вътрешни конфликти, които излизат на повърхността. С любов и търпение към себе си, с фокус и решителност, новият старт, към който се стремите, е постижим. Дайте си времето, лоялността и усилието, което заслужавате и бъдете силни, решителни и упорити по пътя и посоката, по които искате да работите. Вие сте на правилния път и имате способността да изберете действията, които подобават. С времето ще видите и изпитате резултатите, за достигането на които работихте. Понякога трябва да сте по-гъвкави и по-отворени, за да промените това, което не работи. Опитайте друг подход, бъдете като реката, която идва до планина и я заобикаля.

Тъй като космическите енергии продължават да работят, помнете, че сте в процес на дълбока и красива промяна, трансформация в нов начин на съществуване и тази промяна понякога може да е болезнена. От вас се изисква да освободите всички стари мисловни и поведенчески модели, които повече не обслужват визията, която търсите да проявите в живота си и точно тук е мястото, където някои от вас се лутат. Без значение колко удобен е бил животът ви, за да се придвижите напред в новата версия на себе си, понякога е нужна жертва. Вглъбете се, защото там се намира яснота, опитайте се да определите кои мисли и кои изрази трябва да се трансформират в по-позитивни и животоутвърждаващи, такива, които са благоприятни за пътя, който начертахте пред себе си.

Вие сте в най-голямото приключение в живота си и то се случва в този момент на сега. Като стъпвате в нова територия, вярвайте, че сте в безопасност и сте осигурени. Никога не сте оставяни сами да вървите по новия си път, винаги има невидими приятели, които вървят с вас. Всичко, което е необходимо, е открита молба от сърце за помощ, тя дава разрешението на тези невидими приятели и водачи да ви помогнат. Ще получавате ценни прозрения и синхронизации често ще се появяват, те ви носят това, което имате нужда да знаете и да изпитате, което ще разшири мисленето ви по начини, които ще ви дадат сила. Всеки от вас има способността да се издигне над предизвикателствата, които срещате в живота и умствено, и емоционално. Ето как отваряте истинския си уникален потенциал.

Като продължавате да отивате там, където никой преди не е отивал, бъдете центрирани и балансирани, дайте си всичко необходимо във всеки момент, което ще ви подхрани и ще ви подкрепи. Не се страхувайте да говорите истината си, когато е необходимо. Често като изразявате как се чувствате, вие давате нова перспектива и отваряте нови врати на хората около вас, врати, които те не са могли да видят преди. Те започват да се замислят върху истините, които сте представили, и приемат тези истини. Много пъти сте се страхували да говорите истината си, а сега това се променя, защото като следвате собственото си вътрешно ръководство и импулсите на сърцето, другите виждат мъдростта, която вие сте им предложили. Вие имате да предложите много мъдрост, а другите ще търсят съветите ви, когато продължавате да говорите истината си.

С все повече засилващите се енергии, които сега проникват в Земната атмосфера, вие се отваряте за силите си на възприятие и започвте да изпитвате повишено разбиране на мислите на другите хора и това ви дава интуитивно разбиране на техните мотиви и намерения. Това е способност, която ще изисква известно приспособяване, за да не реагирате на всичко, което разкривате. Станете наблюдател на собствените си чувства, когато сте с другите и това ще стане барометър, който можете да използвате , за да навигирате комуникациите си и връзките си с другите. Винаги слушайте собствените си душевни импулси и всичко ще е наред. Новодобавеното ви прозрение ще ви помогне да трансформирате взаимоотношенията си по нови и положителни начини. Винаги уважавайте себе си заради истината, която носите, оценявайте се и оценявайте безусловната любов, която въплъщавате.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/15-22-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Благодаря, Хиларион! Точно вчера имах прекрасната възможност отчасти да изпитам посланието, а днес то ме изпълни с увереност и сила! Чувствам, че ниските вибрации все още ми влияят, макар различно и никак не се усещам себе си... Въпреки това увереността и силата ми дават нужната енергия да продължа, каквото и да ми коства и произлиза от това! Не очаквам много лекота, зная и предполагам за трудностите в борбата и вярвам, че си заслужава! Желая на всички непрекъснато да пускат в ход интуицията, необременени от средата, в която се намират! Нека се изпълним с Вяра и Любов към битието за Истината!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти мой/наш невидим Приятелю, Хиларион - БЛАГОДАРЯ...!

    ОтговорИзтриване