Възнесение - Ставайки Светлинно Тяло

Духовното Електричество на Светлината

Възнесението се случва още преди да сме готови за това.

Просветлението се случва, когато съзнанието ни стане безкрайно. Възнесението се случва, когато довеждаме по-високите честоти на Светлината във всяка клетка на тялото ни. Колкото повече усещаме Духовното Електричество на Светлината (Жива Сила под формата на Ки), толкова повече нашите клетки ще се адаптират към тази вибрация и ще се трансформират в Светлина. Когато Просветлението се случва с нашето Съзнание, Възнесението се случва с нашето физическо тяло. Ние променяме физическата материя на тялото ни в Светлина. Крайният резултат на Възнесение е да изпълним нашето физическо тяло с толкова много Светлина, че да се превърне в Светлинно Тяло!

Всеки път, когато медитираме и довеждаме Магента Пламъка, молекулите на тялото ни започват да вибрират по-бързо и по-бързо, докато те вече не са физически. Физическото съществуване има теглото на кармата, за да го забави и да ни накара да чувстваме болка. Цялата болка се дължи на съзнанието на нашето тяло, ограничено от тесния диапазон на възприятие в областта на физическото съществуване. Боговете и ангелите никога не изпитват болка. Молекулите на телата им се движат толкова бързо, че ние обикновено не можем да ги видим. Ние не можем да ги видим, защото вниманието ни е насочено само към конкретни възприятия. Не сме успели да се научим как да виждаме отвъд физическото и да наблюдаваме чиста енергия и Светлина.

Вратите между световете (по-високи измерения на съществуване) са отворени. Това означава, че нашето възприятие може по-лесно да наблюдава чистата енергия и вълните на светлината. Цялата физическа материя е съставена от чиста енергия. Материята само изглежда твърда, защото сме забавили нашето възприятие и сме се съсредоточили само върху конкретни форми. С малко обучение можем да учим себе си как да погледнем отвъд конкретната форма и да видим вълните на енергия и светлина, които се движат постоянно през цялото материално съществуване. Казано по-просто, ние трябва да коригираме нашето наблюдение, без да се фокусираме върху конкретни форми. Тайната е да не се фокусираме!

Отпуснете вашето внимание и погледнете в огледалото. Вместо да се съсредоточавате върху физическото тяло, размийте фокуса си леко и чрез крайщата на очите си забележете полето от енергия, което обгръща тялото ви. Ще видите вълни от енергия, подобни на надигащата се топлина от пътя в горещ летен ден. Не се опитвайте да гледате директно към него! То ще изчезне! Фокуса бетонира всичко! Отпуснете вашето внимание и ще започнете да виждате светлинни вълни около тялото си. Колкото повече можете да се научите да наблюдавате светлината, толкова повече възприятието на тялото ви ще се промени.

Сега затворете очи и си представете, че Светлината навлиза във всяка клетка от тялото ви. Не се фокусирайте върху тялото си. Наблюдавайте вашето тяло като една крушка! Когато електричеството се движи през една крушка, тя започва да свети толкова ярко, че крушката изчезва и остава само светлината. Мислете за тялото си като за крушка. Позволете на възприятието си да не съзира тялото, просто да наблюдава светлината разпространяваща се във всички посоки. Практикувайте това всеки ден и ще започнете да чувствате тялото си по-леко и вибриращо с повече енергия. Тази енергия е чиста Жива Сила. Тялото ви ще стане по-здраво и ще живеете по-дълго. В крайна сметка ще надминете границите на болка, болест и смърт. Това е Възнесение! Това се случва точно сега, въпреки че не сте го забелязали преди. Насладете се на Светлината!

Източник



Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

10 comments

  1. Здравейте, всички, четящи тази публикация,
    Не знам от къде е взет текстът или той е достижение на изписалия я! Вътре има компилация между стъпките, които се надявам много от вас да изминат някой прекрасен ден, и объркващите елементи на неправилно знание на този толкова важен за всички, родили се хора, процес! Иначе, появата на такива статии и информация за това "събитие" в живота на всеки човек, е просто ДАР! Успех Ви желая! Нека да е все по-голям броят на такива человеци по този път!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря,аз вече виждам светлината в себе си.....питах се какво е това вечер след като си легна виждам под очите ми минават светлини...сега вече ми става ясно...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Към Анонимен от 29 януари, 2015 г., 12:34: Между "аз виждам светлината в себе си" и изграждането на алмазното или радужното тяло /извинявам се за руското им определение/ има няколко еона дистанция. Губенето на предоставеното ни време и себезаблужденията са характерни черти на съвременния пълзящ "хомо сапиенс". Не се засягайте от тези мои думи, а се поразровете по-надълбоко /има инфо и на английски, руски, гръцки и други езици в нета/ - тогава ще разберете колко сме всъщност далеч от самите себе си и това, което би трябвало днес да сме! Поемам всякакви въпроси на тази тема - основно по практическата страна, другото е лесно - четене, усвояване, анализи и оценки и т.н., но това не е трансформация, а ориентация от "къде духа вятърът"! Шебек

      Изтриване
    2. Толкова сложно сте се изказали,че едвам ви разбирам,както и да е въпроса е не да се обиждаме,а да си помагаме и то с информация,която всеки намира в текстовете,които чете,това,че съм споделила нещо конкретно от моите усещания и нямам обяснения за състоянията ми,не трябва да ме наранява,че съм споделила част от моите усещания.......

      Изтриване
  3. Благодаря!

    Благодаря и на теб Димитър, че си превел и публикувал тази ценна информация/знание, както и статията за търпението. Благодаря ти, че даваш своят принос за цялото и вярвам, че си благославян за това, по един или друг начин. Бъди благословен по всички възможни начини!

    ОтговорИзтриване
  4. Когато изляза на вън да се разхождам като погледна нагоре към небето и си задържа погледа виждам едни точици блестят като кристали може ли някой да ми отговори това аурата ли е, или нещо друго?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Към Анонимен от 31.01.2015 г., 7,04 ч. : Това, което се вижда по този начин, е сгъстената прана. Праната има различни форми и концентрации, както и възможности за нейното "усещане".
      Шебек

      Изтриване
    2. Не мисля да е аура, нямам си на идея какво може да бъде, но и аз виждам сребристи точици! В много голям обхват, когато е слънчево и светло. Само дето не са постоянно, а само когато съм в особено приятно състояние. Вярвам, че щом са светли е нещо хубаво! Ако има някой, който знае нека да сподели и да ни каже какво е. Благодаря предварително!

      Изтриване
    3. Уелкъм да благодарностите! И като знаете какво е това "чудо" /сребристите точици/ какво Ви ползва? Шебек

      Изтриване