Отворете Порталите на Светлината на Земята!

Сега всеки може да отваря порталите на Светлината на Земята

Сега всеки може да отваря порталите на Светлината на Земята! Смисълът е в това, че енергията, идваща от Твореца на Земята, трябва да бъде закотвена в Земята, тогава тя ще се закрепи в Земята. Тази енергия трябва някой да я приеме на Земята.

Чрез нашето тяло енергията на Божествената светлина се свързва със Земята и я изпълва със светлина.

Да се прави това е много просто. Представете си, че енергията на светлината, идваща от Бога, от Небето, преминава през вашето тяло, отива в Земята и достига до центъра й. След това от центъра на Земята идва отговор и енергията на светлината излиза обратно, само че сега към повърхността на Земята и се разпръсква на всички страни като гейзер.

Може да се казва: „В името на Светлината и Любовта аз отварям тук и сега портал на Светлината и моля Твореца да ми помогне в това!

В следващата секунда порталът на това място се отваря. Вие даже можете да видите това.
Също така, това може да си представите без думи, с чистото намерение и да помолите Твореца да ви помогне в това.

Това може да се прави на всяко място на Земята, там, където живеете, на всяка крачка, вървейки по улицата, разхождайки се в парка, в гората. Може да се прави това, като си представяте енергията на светлината и я отправяте към онези места на планетата, към които искате да изпратите енергията на Светлината и Любовта на Бога. Към онези места, на планетата, за които често мислите и им желаете Светлина и Любов.

Така нашата Земя много бързо ще се изпълни със Светлина и Любов, във всички ъгълчета на планетата.

Вие отваряте порталите на Светлината на Земята там, където тях по-рано не ги е имало. Вие носите небесата на Земята...

Източник 


Предложение и превод: Селена


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. Боже, колко е хубаво!Помагайки на Земята,ние спасяваме себе си....

    ОтговорИзтриване
  2. Kluchat kum svetlinata e v samite nas,trjbva samo da napravim usilie da go otkriem. No tova ni struva dosta opitnosti i ,, greshki,, , koito sa ni vnushili.Kontrolirali sa nasheto podsaznanie s povedenia, dumi, ,vizia i t.n.

    ОтговорИзтриване
  3. Слънцето всеки ден облива Земята със Светлина и енергия, включително и всички твари на Земята!

    ОтговорИзтриване
  4. Една забележка, не казвайте, че отваряте Портал, само си го представете как става, че от това отваряне на Портали, скоро пак чистихме една седмица измеренията от какви ли не гадини, защото едно е намерението, друго са възможностите на енергията на всеки човек и това намерение при недостатъчна енергетика стига...не точно там където е възнамерено!Проста физика.

    ОтговорИзтриване