Седмично послание на Хиларион 25 януари – 1 февруари 2015г.

ядрото на божествената същност

Възлюбени,

Мнозина от вас намират поговорката „Опознай себе си” като обща тема, която се споделя сега под една или друга форма. Фината настройка и пренастройване все още се случват и сега вие гледате още по-дълбоко в себе си, за да видите всички шаблони, които сте отиграли през живота си, и сега желаете да се изправите лице в лице с всичките си аспекти. Вие желаете да поемете пълна отговорност за всичко, което е изникнало в живота ви. Вие знаете, че сте този, който първо създаде опита, за да изнесе този шаблон на повърхността като шаблон, който ви ограничаваше в движението ви напред и който има нужда да бъде трансмутиран и освободен. Отворете по-широко сърцата си за този опит и бъдете готови да видите красотата на подаръка, който той ви даде. Той ви донесе свободата от наложеното ви от самите вас страдание и ви помогна да се придвижите отвъд миналите ограничения, понякога по неочаквани и напълно изненадващи начини.

Сега вие гледате на това как може да позволите по-нататъшното разгръщане на по-висшите си възприятия, гледайки на живота си и на събитията в него от гледната точка на вашата божествена същност. Вие виждате драмите, които се разиграват около вас, и с любов се разграничавате от тях. Осъзнавате, че винаги има цикли, приливи и отливи в шаблоните, които се разгръщат. Вие разрешавате да работите в хармония с тези енергии, вместо да отказвате даровете на осъзнатост, които те носят. Вие сте премествани на пътя към величието на духа и творчеството, които винаги са били във вас. Вашите нови начала сияят с неограничени възможности и има чувство за магия във въздуха, усещане за нещо чудесно, което скоро ще се види. Като се придвижвате към проявяване на мечтите си, вие също така сияете в светлината, която сте, като фар на надеждата за другите и издигате енергиите за всички.

Като поддържате по-висшето ниво, до което се изкачихте, вие вдъхновявате и извисявате хората във вашата сфера на влияние. Знайте, че сега на вас се гледа с респект и възхищение. Течението на реката на живота е сладко и радостно и вие изпитвате много повече моменти на върховно блаженство, когато се вглъбявате ежедневно в ядрото на божествената си същност. Вие гледате към светлината, за да овладеете и трансмутирте мислите си, когато идват в духовната ви практика, и така придобивате много нови прозрения и мъдрост чрез този опит. Когато се свързвате с по-висшата си версия на себе си, вие се стремите да я направите още по-красива и забележителна и като правите това, вие запалвате светлината в сърцата на другите.

Винаги вярвайте в силите си на възприятие и интуиция. Следването на това напътствие ще ви упъти в посоката на по-голямото ви и по-висше добро. Ще стоите в потока на ползотворните енергии на Вселената, която безпогрешно ще ви постави на пътя на божественото и правилно време и всичко в живота ви ще работи добре. Ежедневното свързване с божествената ви същност ви носи силата, красотата и величието и. Парчетата от пъзела на вашия живот до сега се събират по вълнуващ и магически начин, за да създадат реалността, която сте търсили.

Приключенията на много животи сега се простират пред вас и вие знаете, че имате необходимите инструменти, за да ги подредите. Имате всичко необходимо в себе си и се придвижвате в следващата стъпка на духовното си пътуване с увереност, грация и лекота. Като сте присъстващи във всеки миг, вие безпогрешно сте водени да постигнете най-висшето си добро в проявлението на най-съкровените си мечти. Пътят към майсторството на себе си става по-лесен поради готовността ви да притежавате всичките си опити като неразделна част от него.

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/01/25-1-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments