Неспиращото Пробуждане на Човечеството - Симптомите на Промяната

Ние сме в процес на невероятна трансформация

Ние сме в процес на невероятна трансформация. Абсолютно диаметрално противоположна на постоянният, постепеннен опит на елитистите да затворят човечеството през еони на поробване, ние сме съзнателно и вибрационно освободени от самото естество на Вселената, въпреки всичките им усилия.

Това не е очевидно за повечето, но се случва. То е фино и в същото време очевидно.

Познаването на тази промяна или смяна в съзнанието е преживяване. Появява се под формата на социални тенденции и промени, но след като накой премине този праг на събуждане, той вече живее в тази нова реалност. До каква степен това се отразява на техния начин на живот, естествено, ще варира от човек до човек, но промените се случват.

ТОВА Е ОТВЪД ОБЯСНИМОТО

На първо място, естествения ум, земната логика и мотивите няма да обяснят най-важните неща в живота. Обяснете Любовта например. За щастие тя е отвъд думите, както и всички важни неща. Наистина, думите едва ли са достатъчни за истинска комуникация, те са по-скоро ограничени средства за предаване на информация. Само в нашето по-ниско ниво на плътност, думите имат такова значение. И е така, че те са по-ограничителен и ограничаващ аспект на матрицата, отколкото са в помощ.

По думите на Лао Дзъ:

Съществуването е отвъд силата на думите, за дефиниране
Могат да се използват условия
Но никои от тях не са абсолютни.
В началото на небето и на земята не е имало думи,
Думите излязоха от утробата на материята;
И дали някой безстрастно вижда до сърцевината на живота
Или страстно вижда повърхността,
Ядрото и повърхността са по същество същите,
Думите ги правят да изглеждат различни
Съществуването Отваря.

- Лао Дзъ


СИМПТОМИ НА СМЯНАТА

Относно написаното по-горе - ще бъдем свидетели на физически промени, тъй като тази промяна се извършва, но истинското езотерично естество на важната вътрешна промяна в човечеството е трудно да се определи количествено. Все пак, това не е невъзможно сред тези, които изпитват тази промяна. Много говорят за това, че се движим в ново измерение, а други смятат, че това е стъпка в друга времева линия.

Аз не знам какво е. Но преживявам тази вибрационна промяна, както и силно развита интуиция. Знам го, защото се случва с мен, и след това прочетох за това и го видях и в другите, тъй като се случва на толкова много хора в пробудените общности. Въпреки, че не са пълни, ето няколко симптоми, които различните хора изпитват в различна степен, включително и аз.

- Различно усещане на времето.

В повечето случаи хората забелязват, че времето сякаш се компресира, с чувство, че се движи по-бързо и по-бързо. Изглежда има по-малко време в един ден, една седмица, един месец и преди да се усетиш още една година просто отлита.

- Сензорни промени.

Някои изпитват завишеност в сетивата за мирис и слух, или мимолетни смени в това, в което се взират.

- Паранормални преживявания.

Много виждат сенки на фигури или мимолетни ефимерни движения, често с крайщата на окото. Някои са свидетели на образувания, които никога не са виждали преди, а други са докладвали за усещане на прозрачност върху тях лично.

- Странни цикли на съня и повишена сънищна дейност.

Това е засилено при мен и много други. Всяка вечер има нов "филм" или няколко къси. Някои от сънищата дори не се чувстват като такива, а като просто преминаване в друг паралелен свят.

- Промени в отношенията.

Много неща, които са били потиснати изглежда излизат на повърхността за мнозина. Това е нещо добро, въпреки че може да има разрушителни последици докато информацията се обработва и смирението се постигне.

- Чувството за освобождаване.

Миналите и предишни наслоявания изглежда се разпадат. И то толкова естествено.

- Повишаване на готовността за промени и нови истини.

Въпреки, че това е основен елемент за пробуждане, този аспект се засилва.

- Отдалечаване от пребиваването в тъмната страна.

Въпреки, че е важно да се разкрият триковете и лъжите на тези феодални кандидат-господари, тенденцията се движи към насърчаване и положителни решения. Няма лошо в това да се разкрива техния заговор, но е все по-важно да се спираме на светлата страна и да работим за засилването на това ново съзнание с положителни, утвърждаващи думи и действия. И това се случва естествено, тази вибрационна промяна, която всички ние изпитваме и работи през всеки един от нас, за да се манифестира тази развиваща се промяна в човечеството.

Това са само няколко аспекта, и ако искате да добавим и вашия опит и наблюдения по-долу, ще бъде забавно да си говорим за тях.

Те са реални. И фантастични!

НЕ БЪДЕТЕ ПРЕКАЛЕНО ИЗНЕНАДАНИ...

Вселената чака да се прояви чрез всеки един от нас все повече и повече, и непрекъснато. Не се тревожете, невероятен потенциал чака да бъде открит от всеки.

МАТРИЦАТА СЕ РАЗПАДА

Източник 


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Прочети още:




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. Аз от отскоро съзрах че, ние хората живеем неправилно живота си много негативна енергия сме събирали през прехода повечото е натрупена от полиитиката и медиите. Разбрах също ще трябва да не си натрапваме едни на други свои каузи всеки трябва да се освободи от негативното и да премине към положителните емоци, трябва да се откаже от пороците и да се освобождава от лошите си навици и нигода да не бъдем крайни, само трябва секи ден да се издъгаме духовно мирът ще донесе желаната хармония на света всеки ще отркие своят талант и тн... Пс извинявам се на читателите на сайта ако съм допуснал праавописна грешка, но нямам време да редактитам текста си. :):):)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз смятам,че не е нужно да се отказваме от тъмната си страна за сметка на светлата,защото това е преминаване от едната крайност в другата и няма нищо общо с баланса и хармонията. Целта на духовното израстване не е да ставаме безрасъдно и лигаво добрички и лъжовно умиротворени и обичащи всички и всичко,а да балансираме полюсите в себе си,защото и ниските и високите вибрации,и тъмната и светлата страна са различни страни на едно и също нещо-АБСОЛЮТА,който съдържа всичко в себе си. И който мисли,че преминавайки от страната на едната полярност на страната на другата и така вече е супер възвишен и духовно напреднал,просто греши и трупа нови грешки и уроци за учене!
    Ченълингите призоваващи да преминем на страната на светлата полярност просто си работят за нея и са си същества от астрала,които не осъзнават стремежа към баланс и ненарушаване на свободната воля. Месейки се по този начин в нашата земна игра,те манипулират избора ни, като ни залъгват с лигави приказки за прекрасен свят,където всички ще са равни,тоест еднакви.А нашата задача на Земята е съвсем друга-ние сме индивидуализирани божествени енергии,дошли да изживеят и разберат индивидуализма.Затова всеки има отделно тяло,различни разбирания и собствена индивидуалност,ако задачата ни беше са сме едно цяло,което всъщност сме,но в друг аспект,щяхме да сме на друга планета с колективно,а не индивидуално съзнание. Така,че винаги преценявайте от своя гледна точка,а не разделяйте нещата винаги на черни и бели-търсете баланса в гледните точки,но не и вживота си,защото при баланс и равновесие живота свършва идва пустошта. Вселената затова е жива,защото непрекъснато флуктоира,във всеки един момент е различна и невероятно красива и невероятно страшна.Единствено Абсолюта е в покой-баланс,но там нищо не се случва,там всико Е.

    ОтговорИзтриване
  3. Ами вижте... Всеки преминава през нещо и изпитва по свой начин индивидуално промяната. Истината е, че Вселената спазва непонятни на нас закони, няма и как да знаем какво ни е подготвено... Това съвсем не означава, че трябва да се отказваме насред пътя, въпреки трудностите! През времето, в което изграждаме собственото си присъствие и изчистваме негативното се случват неща, които дори не забелязваме... Отвъд обяснимото наистина ще трябва да спрем да се ограничаваме, ако наистина искаме да постигнем нещо! В действителност, в ежедневието около нас все едно нищо не се случва, а и времето сякаш не ни служи... Имам странното усещане, че това пътуване и тази наша индивидуална промяна са без необходимото начало и без очаквания край! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Някога, черният адепт в Едем, обеща на Ева, че ако усвои една преждевременна школа, ще стане богоравна. При това без да е необходимо да има адекватния жизнен опит - необходимото познаване на законите на вселената. Тя и днес вярва в това. Същото е и с Адам. До кога ще има робства: политическо, икономическо, над съзнанието...? Докато човек се отучи да пада! http://vbox7.com/play:29fe9b808f

    ОтговорИзтриване
  5. Когато човек събере всички свои разпиляни, подтиснати, "лоши", "неморални" и т.н черти със останалите си такива, които под влиянието на социална / външа инициатива Той одобрява и идентифицира като Себе Си - е тогава може би ще му се случи нещо по висше. Преди това ще разбира всичко като поредното судоку в поредния вестник, който си е купил, в който... Познайте .. "Тцтцтц пак смо глупости, дезинформират ни..Те са виновни... И т.н..." Успех със събирането и цялостта на всички! :-)

    ОтговорИзтриване