Седмично послание на Хиларион 7 - 14 декември 2014г.

одеало от розова светлина

Възлюбени,

Важно е всеки ден да отделяте време за тишина, за да можете да се вглъбите. През това време от годината дневното разписание на човек може да е пълно с дейности, които усещате, че трябва да се извршат, със семейството, с приятелите и вашата общност и това е чудесно, освен ако вие не се претоварвате. Твърде често има тенденция да отделяте много енергия, за да зарадвате другите, вместо да погледнете на собствените си нужди. Както във всички неща, трябва да има баланс, така че да се поддържа равновесието ви. Може да е необходимо преосмисляне на приоритетите или намаляване на собствените ви очаквания и търсене на алтернативни възможности. Много пъти именно личните очаквания на някого за това какви би трябвало да са нещата са това, което създава стрес в живота му. Любимите ви хора желаят да помогнат и са готови да се приспособят към нови начини за действие и да изпитат нови начини да отпразнуват сезона.

Ако човек е спокоен и чувства мир в себе си, той не излъчва нетърпеливи енергии към околните. Всеки човек трябва да осъзнае, че е част от по-голямо цяло и че енергиите му влияят на околните, така че е важно хората да гледат на себе си като на имащи повече сила, отколкото са мислели преди. Мнозина се чувстват стресирани, претоварени и ядосани сега, а онези, които са изключително чувствителни, автоматично прихващат тази енергия и след това се чудят защо усещат такива чувства, когото са се чувствали щастливи и в мир преди. Някои от вас сте като гъби, абсорбиращи емоционалните огнени енергии на всички хора от вашата сфера на влияние. Когато се случи това, човек трябва да осъзнае какво се е случило и после да му противодейства, намирайки тихо място, да намери време да се потопи във вана с много топла и успокояваща вода, може би парфюмирана с етерично масло по ваш избор и с морски соли, добавени за пречистване на полето на аурата ви и за изчистване на всичко, което не е благоприятно за този, който наистина сте. Слушането на релаксираща музика също е много полезно.

Когато емоциите на човек включват чувства на благодарност, Вселената се втурва, за да осигури своето съответствие в живота му. През това време на годината е важно да култивирате чувствата на сърцето, които отварят сърдечния ви център към сияйния му златен блясък, така че то да има възможността да се разшири в по-голямо Христово съзнание. Това съзнание е достъпно за всеки и изисква отвореност и желание да приема. Тази любяща енергия не е религиозна и ще бъде получена и интегрирана от всеки. Тя е особено силна, когато светът се придвижва в слънцестоенето на всяко полукълбо на вашата планета. Работата с тези силни енергии помага за придвижването ви напред към по-голямо разширяване на вродения ви потенциал. Като преминавате през всеки ден, използвайте тази изключителна сила, за да благословите всеки и всичко около себе си. Благословете всеки човек, когото срещнете, благословете дърветата, птиците, цветята, благословете цялата красота, която виждате. Благодарете на Бог за всичко. Когато постоянно правите това, ангелите, вашите водачи, възнесените майстори и висшия ви аз ще работят в дух това да се осъществи.

Когато благословите всичко, според космическия закон това, което излиза от вас, ще се върне при вас, така че бъдете готови за много благословии в живота си. И още по-добре, станете всички благословии на Бог като направите това ежедневна ваша практика, което автоматично ще разпространи всички благословии в света около вас. Когато ежедневно издигате съзнанието си и вибрационната си честота, вие също издигате висшия си аз към по-високо ниво. Колкото по-високо се издига висшият ви аз, толкова по-високо се издигате вие. Когато хората издигнат съзнанието си, светлината им се разпространява на много мили разстояние като одеало от розова светлина, което помага на другите да отворят сърцата си и съзнанието си и осъзнаването им започва да се разширява. Тази розова светлина се разпростира, за да обхване всички, които са в нейното поле. Ето защо е най-важно да изчистите мислите си, когато се разширявате в силата си да проявите реалността си чрез мислите си. Важно е да тренирате ума си и да наблюдавате всичките си мисли, за да видите дали те отразяват Бога, който сте.

Всеки един от вас се учи как да упражнява по-голяма власт в света около вас и това изисква самодисциплина и самоконтрол. Има много примери на злоупотреба с власт по света и не е това, за което дойдохте тук. Вие сте тук, за да създадете позитивна и ползотворна промяна в колективното съзнание на планетата. Трябва да продължите да сте любовта и светлината, които сте по рождение. И с всеки изминал ден ние виждаме повече от вас да блестят в сияйната си светлина и ние тържествуваме!

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/12/7-14-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments