Ставайки Магнит за Любовта!

Всичко, което ни е нужно е щастливо сърце, пълно с любов

Всяко живо същество в тази вселена е привлечено от Любовта. Когато сърцето ни е щастливо и изпълнено с любов, всеки иска да бъде близо, дори боговете и ангелите искат да дойдат при нас. Когато сме отчаяни и взискателни, всеки иска да избяга. Животът е прост. Всичко, което ни е нужно е щастливо сърце, пълно с любов и ставаме щастливи и всичко около нас е щастливо.

Любовта е магнит за привличане. Любовта е лепилото, което свързва целият живот заедно. Без любов ние сме празни и самотни. В нашата самота, ние забравяме да обичаме себе си и отдаваме енергията си на "стой далеч от мен, аз искам да съм сам." Разбира се, това не е нашето намерение! Но това е резултатът. Ако искаме да бъдем привлекателни, ние трябва да изпълним сърцето си с любов.

Ако се чувствате празни, призовете Вселената и любимите си майстори или богове, за да ви помогнат за въвеждането на Безкрайната Космическа Любов. Повторете утвърждението: "Аз съм пълен с Безкрайна Космическа Любов" много пъти, всеки ден. Сърцето ви бавно ще оживее отново и ще започнете да се чувствате по-обичани.

Когато се чувстваме празни, то обикновено е, защото сме казвали на себе си, че не сме обичани. Казвали сме на себе си за дълъг период от време, че никой няма да ни обича. Без да осъзнаваме, че го направихме, ние направихме "никой не ме обича" наша мантра! Ако не можете да обичате себе си, как някой друг би могъл да ви обича? Променете вашата мантра! Помислете: "Аз съм Безкрайна Космическа Любов" много пъти през деня. В края на деня, седнете и направете списък на всички добри неща, които са ви се случили. Дори ако този списък съдържа само едно нещо, бъдете щастливи, че сте поставили едно добро начало. Всеки ден можете да намерите още една причина, поради която сте обичани. Трябва да се научите как да виждате собствената си доброта, ако искате да започнете да обичате себе си отново. Бройте благословиите си и правете списък в края на всеки ден. Заспивайте с нова надежда в сърцето си, че се справяте по-добре и един ден ще заобичате себе си все повече и повече, докато сърцето ви е Пълно.

Поканете красиви майстори като Канон или Мария да дойдат в сърцето ви и ще ви изпълнят с любовта си. Ако попитате, те ще дойдат. Не забравяйте, че вашите мисли са мощни. Каквото мислите, това създавате. Създайте Любов!

Любовта е единствената добродетел, която може да се създаде от нищото. Любовта е единствената добродетел, която ние никога не губим. Ако Любовта се крие от ума ви, то е защото сте създали облаци на съмнение за себе си. Любовта е все още там. Тя се крие зад вашите мисли! Сложете настрана това, което мислите за себе си и поканете любовта да се появи. Ако не можете да направите това сами, поканете майстор или бог или ангел да дойде при вас и да запълни сърцето ви с любовта си, докато не повярвате в себе си отново.

Любовта е единствената добродетел, която ние никога не губим. Дори желанието ви да намерите любовта означава, че все още си спомняте чувството на любов. Ако можете да си спомните чувството на любов, то все още има любов в сърцето ви, която един ден ще блесне като слънце. Когато сърцето ви е пълно с любов, вие ще се превърнете в Магнит за Любов. Всичко в тази вселена ще отразява любовта обратно към вас и цялата вселена ще се усмихва като любяща майка. Опитайте! Ще ви хареса!

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments