Най-важните 5 минути за Деня

Връзка с Висшият Аз

Всеки ден, когато се събудите, ние ви молим да започнете не просто нов ден, а да започнете нов живот. Животът, който сте живели избледнява. Той изчезва далеч в миналото. Точно сега е началото на новият живот. Така че започнете точно сега в този момент да го живеете. Отделете пет минути и просто бъдете тихи.

Не трябва да мислите за детайлите. Нагласата е това сега, което ще промени вашето бъдеще. Оставете настрана проблемите си от вчера. Сложете настрана мечтите за утре. Не основавайте живота си вече на надежди и мечти. Живейте точно сега и почувствайте това, което искате да направите. Няма значение за какво мислите. Сложете мислите настрана дори и за пет минути и просто бъдете спокойни.

В тишината ще намерите себе си, в най-простото състояние на това да си жив и да си добре. Това е началото на един нов начин да се достигне живота. Вашият нов живот започва, когато намери своето най-просто състояние на това просто да бъдете и да чувствате себе си. Това е много важно. В по-голямата част от живота си вие бихте просто се събудили и мислили за вашите отговорности към вашата работа или отговорностите ви към другите. Това няма да изпълни живота ви. Ако искате нов живот, то трябва да започнете от себе си.

Пет минути мълчание, позволява на вашия мълчалив партньор, вашия Висш Аз, вашият истински Аз да се събуди във вас и да ви води. Така че какво е това, което започвате да чувствате? Това е гласът на вашият Висш Аз, тази част от вас, която знае къде отивате и какво ще ви мотивира в нова посока.

Вашият Висш Аз не ви крещи с команди. Той раздвижва жизнената ви сила и вашите емоции и чувства в нова посока. Понякога най-добрият старт е тихото и спокойно начало, нежното побутване в правилната посока. Ако ние се събудим и скочим в нашите отговорности, без да се настроим, ние ставаме същество със сляп навик и не успяваме да постигнем това, което искаме. Бътеде мълчаливи и се настройте.

Може би първите няколко пъти, когато опитате това, няма да има чувства, няма да има мотивация, просто мълчание. Това е едно добро начало. Когато за първи път започнете това упражнение, не е нужно да чувствате това, което вашият Висш Аз иска. Трябва само да мълчите и да се слеете с тишината. Ако можете да направите това, просто да бъдете мълчаливи, вие успешно сте се слели с Висшият си Аз.

Вашият Висш Аз винаги е там зад кулисите, зад всички тези мисли. Единствената причина, поради която не сте намерили своя Висш Аз е тази, че не се спирате да го намерите в тишината. Отнема само пет минути в тишина и вие автоматично ще се слеете с висшият си аз. Това е едно чудесно начало. Това е началото на нов живот. Това е първият ден от връзката ви с истинската си природа. Това не е нито нещо, нито мисия. Това просто е вашата природа с целия ви висок потенциал. Така всеки ден, първото нещо на сутринта, отделете пет минути в тишина без да правите нищо. В много кратък период от време ще видите как вашия живот се променя. Ще се почувствате по-добре и ще имате по-голяма увереност. Вие ще започнете отношенията ви с вашия Висш Аз.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Да. При мене това дойде естествено, не без помощта на Учителя. Постепенно стана преоценка на важните неща. Отдавна не завиждам никому за притежаваната от него "тенекия" или нещо подобно. Но какво да правим с атаката върху човешкото здраве от "елита". Всяко населено място е третирано от технологиите им. Дори и достатъчно малки селища. Може би постепенно трябва да се изнесем от мегаполисите в които ни натирват за да ни обработват по-удобно (ръсене на гадости, имунизации, медии, продажба на отровени храни, микровълни и комбинирано). Ще трябва да имаме предвид, че живота в малките селища изкуствено се затруднява.

    ОтговорИзтриване
  2. Връщане обратно към дома единствено там ще намерим себе си далеч от мегаполисите само така ще разбием кривата матрица наречена "Общество"

    ОтговорИзтриване