Изчистване на Потомствена и Семейна Карма

Медитацията Освобождава Кармата

Вашето ДНК е микрочип, който си спомня всичко, което някога се е случило с вас, на семейството ви и на всички ваши предци. То има памет на всички заболявания, които вашите предци са имали, всичките им травми, и цялото им щастие. ДНК запомня всичко!

Когато изчистите себе си, вие чистите всички по едно и също време! Без значение къде са те, там където е душата им сега, те получават почистване. Когато получите просветление, седем поколения в миналото и седем поколения в бъдеще също са подсигурени в получаване на тяхното просветление.

Вашите родители и вашите деца са във вашите ръце. Вие имате силата да им помогнете да се излекуват и да изчистат своите пречки на съпротива, стрес, и цялата си карма.

Вашето ДНК съдържа твърде много данни. Като освободите чувствата си, всички файлове на информация свързана с тези чувства се изчистват. Когато медитирате, дори по-дълбоки нива на кармата се освобождават в много бързи темпове, гладко и лесно без дори да знаете каква карма е била освободена. Файловете с информация от стари травми и заболявания са пуснати в кошчето и никога няма да се изпитат отново. Всеки може да го направи. Бъдете честни със своите чувства и медитирайте, и всички в семейството ви от минало, настояще и бъдеще ще имат нов живот, освободен от затрудненията на миналото.

Източник




Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Ние сме малко по-сложни от микрочип. За да се съглася частично с горе изказаното ще добавя, че сме божествен микрочип. Да, ние помним всичко и най-вече последиците от безумния "експеримент" Луцифер. Сега, когато тази безумно-авантюристична енергийна същност не съществува вече имаме отворен път. За жалост обаче, след "кармата", която дезинтегрира палавият "експериментатор" останаха купища същности, които унижаваха Човечеството дълго, много дълго време и обслужваха дивият "експеримент" на мъченията. За жалост, те се опитват да се реабилитират, като отново се опитват да прехвърлят цялата вина върху нещастното човечество, и без това изтърпяло безкрайни мъки заради шайката "Небесни престъпници". Реабилитация на отрепките на бившия "експериментатор" няма да има! Още повече: кармата на тези Космически престъпници си е тяхна и те този път няма да успеят да я "прехвърлят" върху чиповете (както ни наричат). Затова и поправям автора на този текст като казвам, че ние не сме просто чипове, а божествени чипове и скоро целият Космос ще разбере защо е толкова важно прилагателното "божествени".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Луцифер не съществува вече ?....Не знаех....а защо папата пее за него и изпълнява меса ? Нарича го наш отец и, че Христос му бил син ?....Моля да ни кажете защо и откъде знаете, че Луцифер не съществува вече.

      Изтриване