Седмично послание на Хиларион 5-12 октомври 2014г.

Сияйте, сияйте в добротата си!

Възлюбени,

Любовта изобилства и прониква във всичко. Синхронизирайте се към тази топла и нежна, но мощна енергия и пийте до насита всеки ден. Експериментирайте с различни инструменти и техники, които ще ви помогнат да направите това. Лесен начин за повечето хора е да си представят време или ситуация в миналото, където изпитахте това чувство, което доведе усмивка, радост и топлина в сърцето ви и след това се опитайте да внесете това чувство в сърцето си в сегашния момент. Чрез това упражнение вие привличате любовта на Безкрайността и я внасяте в полето на собствената си аура. Важно е да продължавате да внасяте тези по-висши енергии ежедневно, за да внесете новия човешки шаблон и да го закотвите здраво на Земята в собствените си тела, което след това разширява собствената ви Светлина, а тя на свой ред разширява Светлината на тези около вас. Като живите проводници на космическите енергии с тази дейност вие извършвате безценна услуга за най-висше добро за всички.

Като Посланици на Божественото, задължение на всеки един от вас е да бъде себе си, Бъдете това, което прокламирате и възнамерявате във всяка мисъл, дума или действие, за да служите като живи примери на божествения човек тук на Земята, точно тук и точно сега. Не се очаква незабавно съвършенство, по-скоро искреното намерение и желание да сте това, което в действителност СТЕ, сияйно и мощно Същество от Светлина и могъща сила за добро. Всички вие сте твърде взискателни към себе си в очакванията си да постигнете съвършенство или във възприятието си за това какво е съвършенството. Ние казваме, че всеки един от вас трябва да си отдели време просто да БЪДЕ и да се радва на многото ценни мигове на изящна красота и чудо, които ви заобикалят в царството на елементите, в царството на природата и животните. Това са бижутата, които създават изключителен житейски опит. Именно малките неща в живота и вашето внимание и наблюдаването им могат да ви помогнат да разширите собственото си чувство за себе си и за ролята, която играете в по-голямата картина.

Тъй като всеки от вас е яхнал вълните на любовта, които сега наводняват планетата, вие помагате за увеличаването и разрастването им като изпитвате това първо в себе си. За да познаете собствената си божественост, трябва да имате пряк опит за нея чрез естествените огледала, които са ви осигурени, а светът около вас е пълен и изобилства с великолепието и божествеността на всичко живо, което отразява собственото ви великолепие. Всичко, което изпитахте в живота си до сега, беше обогатяване и усилване, за да ви се дадат опитите, от които се нуждаеше душата ви, за можете да се отворите за по-голямо майсторство в много различни аспекти на живота си. Бихте казали, че всеки от вас е станал „добре шлифована душа”, способна да разбере другите с любов, съпричастност и състрадание по начин, който им дава необходимото, без да изчерпва собствените ви енергии. Като се настроите към сегашните вълни, ще откриете, че надмогвате бившите възприятия на ограничения и животът ще се изпитва по по-радостен и хармоничен начин.

Огромен брой от човечеството сега се пробужда. Сърцата на много хора по света се отварят във великото желание да живеят в свят, който е безопасен, където душите могат да изпитват чудесата около тях в мир, хармония и благоденствие. Човечеството като цяло е толкова изморено от старата парадигма на страх, война и конфликти и иска да се придвижи напред. Това искрено желание във всеки човек създава вибрация на Единство с всичко живо на вашата планета. Това става все по-очевидно само ако го виждате и наблюдавате. Животинското царство и царството на птиците възприеха този начин на съществуване от доста дълго време. „Законът на джунглата” се промени в закон на Любов и Единство.

Всеки един от вас заслужава всичко добро на света. Отворете се да получите от вселената това, което сте изпратили от този и от други животи. Време е да се изпълните с тази любов и тази светлина, която сега прониква в атмосферата. Станете като гъба, всмукваща доброто. Сияйте, сияйте в добротата си! Сега е безопасно за вас да правите това. Освободете броните около пространството на сърцето си, поемете си дълбоко дъх и позволете разширяването на истинската си божествена същност да започне.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/5-12-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Благодарим, за прекрасното послание- благодарим за вдъхновението и окуражението!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря,Благодаря,Благодаря изпълнена със любов във сърцето си.........

    ОтговорИзтриване