Седмично послание на Хиларион 26 октомври – 2 ноември 2014г.

Служители на Светлината поддържат и закотвят Светлината

Възлюбени,

Служители на Светлината по света поддържат и закотвят Светлината както никога преди! Всеки човек се старае да се подхранва всеки ден като е мил със себе си, малки награди, които го карат да се чувства признат и забелязан. Всички вие научавате, че любовта към себе си е необходимост, за да се придвижите напред по духовния си път. Любовта към себе си е жизнено важен компонент на цялостното духовно развитие на човека и го поддържа балансиран и в хармония както със себе си, така и със света около него. Тъй като ограниченията на външния свят продължават да бомбардират усещанията, това прави човек устойчив и заземен. Никога не забравяйте колко сте прекрасни и че заслужавате всичко добро на света.

Повечето от вас получаваха повече вливания от космоса и това ще изисква обичайната интеграция и асимилация. Сега има повече фокусиране върху придвижването напред чрез съзерцаване на това, което ви носи радост и това, което предизвиква страстта ви. Голяма част от това беше предвидено в продължение на много месеци и сега ще стане много по-лесно за изпълнение. Чрез алхимичната си дейност вие учехте как да упражнявате силата си по любящи и конструктивни начини и това само ще се подобри в предстоящите дни. Ще усетите възродено чувство на мир, радост и съзидание за чудесата на живота тук на Земята. Ще прилагате уменията си, мъдростта си, знанието си за добро по начини, които разширяват възможностите в живота ви.

Всички вие освобождавахте минали съжаления, тъги и шаблони, които повече не са полезни за духовното ви пътуване. Някои от тях бяха дълбоко вплетени в подсъзнанието ви и тези нови енергийни вливания позволяват финалното освобождаване, носейки чувство на обновление и за нови начала. Животът винаги се променя и се разгръща в синхрон с по-висшата воля на душата ви. Всичко, което изпитвате, е проектирано, за да ви помогне да разширите осъзнатостта си и да прегърнете по-големи нива на любов и мъдрост. Всеки опит, който имахте, ви водеше да станете мъдрият, любящ и състрадателен човек, който сте в този момент на сега. Всичко беше и е добре, защото сега е времето за настъпването на позитивна трансформация и дълбоки промени.

Всички вие имате способността да материализирате мечтите си и за личния ви свят, и за по-големия свят около вас. Помолени сте да вярвате в себе си, да сте уверени и да не позволите на нищо да застане на пътя ви. Разбирайте всеки опит като учебен опит и че всеки един опит допринася за вашето собствено майсторство. Вълнуващи нови опити се отварят за вас и сега е вашето време да Светите. Нужно е отворено сърце, за да видите неограничения потенциал, който е във вас. Всичко, което бихте искали да създадете, да проявите и да придобиете, сега е в реалността на възможността; всичко, което е необходимо, е да сте верни на себе си и да вярвате, че идеите ви и вдъхновенията ви са направлявани Свише.

Вие имате способността да се извисите умствено и емоционално над всичко, което можете да срещнете в живота. От духовна гледна точка, в живота няма грешки. Като приемете всичко, което сте, точно такива, каквито сте, ще видите, че животът ви магически и чудесно се трансформира в божествен синхрон и ред. Силата и решимостта, които показвахте от толкова дълго време, ще ви служат добре. Продължавайте да слушате напътствието, което идва от собствената ви душа. Чрез фокусиране върху целите ви с решимост, умение и увереност, ще ги постигнете. Наистина вие ставате най-чистата и най-ярката Светлина, която можете да бъдете. Оценете всичко, което вече сте проявили в живота си. Вие сте на правилния път и всичко ще работи добре.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/26-2-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Има ли оцелели след възнесението на 23? Тук ли сте всички? Информационният катаклизъм през последните години е наистина брутален затова питам. Оцеляването е трудно - казвам го от личен опит. Човек докато се усети и е завлечен. Дръжте и здравият си разум, защото ще ни е нужен след като отмине Космо-идиотщината на възнесенията за да оправим сами нашата измъчена от експерименти Земя. Надявам се всички да са добре.

    ОтговорИзтриване
  2. Njma greshki, ima samo pat i opitnost, nie sme uchenici v shkolata na jivota.

    ОтговорИзтриване