Хаторите за Портала на 23 Октомври 2014г.

Лавинният Портал

Продължение на Лавинен Портал на 23 Октомври 2014г. ~ Анна Меркаба

Лавинният Портал на открития от миналото и открития от бъдещето ще звъни право в ушите на тези, които са запознати със споменатите изявления. Ще звъни в ушите на тези, които разбират по рождение това, за което говорим.

Защото чрез портала ще ви бъде предоставен достъп до най-високите октави на вашето висше аз. Чрез Лавинния портал на Изумрудените честоти и признавателни цели. Изумрудените принципи на вашето същество ще ви тласкат към признаването, че действително такива честоти са реалистични и разбираеми във вашия свят.

Наистина портала е това, което трябва да ви тласне и отвори вратите на вашите начални планети, местоназначението на това, което всички вие държите свещено. Лавинния портал на изобилие, възстановяване, повторно калибриране, баланс, мир, хармония, здраве, любов, плодотворни начинания, изравнени възможности, значими срещи ... Всичко това идва към вас, всичко това вече е на разположение, всичко това може и трябва да се намери в Лавинния портал на предстоящото новолуние. Порталът на изобилие, здраве и радост. Лавината на любов и привързаност, лавината на просперитет, благосклонност и мир.

Защото чрез срещите с божествеността на вашето същество, чрез силата на постоянството, чрез изобилието на мисловните модели, чрез повторното калибриране на вашите мисловни процеси, чрез позволяването, както и освобождаването на всичко, което вече не трябва да окупира вашето съществуване, чрез всичко това което е и което не е, вие ще намерите необходимите постановления, необходимите стъпки за предприемане в плодотворното откриване на мястото, където сте в момента и където ви предстои да бъдете.

НИЕ Хаторите, предците на вашия познат свят, предшествениците на вашето познато съществуване стоим до вас, готови да ви помогнем във всичко, което сте. Готови да ви водим. Готови да бъдем водени от вас. Готови да помогнем на всички наши деца при достигането на най-високата дестинация на вашето същество.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. НИЕ Хората, как можем да се срещнем и запознаем с ВАС Хаторите!
    Поздрави от от близка Земя!
    п.с. Не страдате ли за Венера?

    ОтговорИзтриване