Как да Имате по-Необикновен Живот

Мантрите стимулират Съзнанието

Защо някои хора са по-успешни от други? Ние всички сме родени със същите инструменти, но не всички са се научили как да ги използват. Човешкият мозък е по-сложен, отколкото всеки компютър създаван някога. Нашето сърце и нашата нервна система имат потенциал далеч отвъд всичко, което можем да си представим. Инструментите са точно тук, точно сега, но никой не ни е показал как да усъвършенстваме тези инструменти и да ги използваме в нашето ежедневие.

Древните майстори са открили специален научен подход към стимулирането на нашето тяло, сърце и ум, така че нашата скрита сила да може да се освободи. Те открили силата на свещената дума. Всички думи влияят на това как мислим и как се държим. Както Буда е казал: "Всичко, което сме, е резултат от това, което мислим". Но нека изнесем това една стъпка по-нататък: силата на нашите думи създава успеха в нашия живот. Това е нещо много по-велико от силата на позитивното мислене.

Ние трябва да се научим как да влагаме повече жизнена сила в нашите мисли и желания, за да ги задвижи  към голямо постижение и краен успех. Майсторите трябва да са помислили и за това, когато са открили как да разширят своето съзнание, за да могат да виждат повече и да правят повече. Инструментът, които те са използвали е далеч отвъд нормалното мислене. Те открили, че определени честоти на звука влияят върху тялото, мозъка и нервната система и ъпгрейдват цялата система на нашия персонален компютър. Тези звукови честоти се наричат ​​мантри.

Точно като батерията трябва да бъде заредена с електричество, Мантрите стимулират съзнанието ни да се зарежда с по-Жизнена Сила. Специфични честоти на мантри не само стимулират висшите мозъчни функции, но също така стимулират молекулите на тялото ни да изпълняват с по-висока точност.

Майсторите развили тази наука в продължение на хиляди години задълбочено изследване на връзката между мантрите и техните специфични ефекти върху човешкото съзнание. Казано по-просто, те открили кои Мантри имат правилната вибрация да материализират по-специфична трансформация в съзнанието ни. Налице е специфична Матра за всички необикновени способности, които имаме скрити вътре.

Тази наука е толкова точна и толкова естествена, че всеки може да започне да я използва само след няколко минути на инструкции. Ние всички имаме едни и същи инструменти. Ние просто трябва да се научат как да ги стимулираме с достатъчно електричество, за да предизвика силата на семето на тази способност да се събуди и да започне да расте. След като семето започне да расте, то ще продължи да се развива докато се прояви в нашето ежедневие.

Колко време отнема? Това зависи от вас. Всички семената чакат вътре във вас. Да се ​​научим да ги стимулираме ежедневно води до най-бързи резултати.

Днес двадесет и седем учители по Извършване на Медитация дойдоха в Chiang Mai от Япония, така че те биха могли да подобрят способностите си да споделят тези специални инструменти с колкото е възможно повече хора. Тези техники са изчезнали от човешкия живот за дълго време. Ние правим всичко възможно, за да ги направи достъпни за всеки, който се интересува.

Благодарение на всички вас, думите се разпространяват и повече хора променят живота си.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments