Седмично послание на Хиларион 14-21 септември 2014г.

вътрешния център на знанието

Възлюбени,

Време е да се разведете с безкрайните отвличания на вниманието, които ви се представят в безмилостни опити да ви отделят от вътрешния ви център на знанието. Вместо това погледнете към небето и към синхронизациите, които настъпват в космоса. Това е, всъщност, голяма новина и е важно да я вземете под внимание, докато се занимавате с ежедневните си неща и задължения по планетата. Сега има много неща, които са на разположение, за да бъдат разпознати и преоткрити. Тъй като Земята се придвижва все повече в сферичния времеви пояс, това довежда до фокусиране върху много древни спомени и знание. Тези неща са готови да се представят отново в еволюиращата цивилизация, от която вие сте част. Центрирайте се вътрешно и вижте дали сте готови да ги изнесете на повърхността. Атмосферата на Земята бе засята с ново знание, което само чака да бъде доведено до вниманието на тези като вас, които изваждат знание от миналото, което просто трябва да бъде обновено, за да е от голяма полза в този миг на сега.

Светът е готов да прегърне повече знание и нови методи, които са в синхрон и хармония с Източника по начин, който не оставя следи по планетата и не наранява никого и нищо на нея. Това Е потенциал, който сега е готов да се прояви във вашата нова реалност. Ние призоваваме онези, които дойдоха доброволно, за да донесат тези неща и да помогнат в тези времена. Дълбоко в себе си вие знаете това и този призив от по-високите измерения ще активира това знание. Ние очакваме, че мнозина ще се отзоват и ще поставят като свой приоритет доброто на планетата си и нейните царства, вместо да се ангажират с безкрайния стремеж към лично облагодетелстване и власт, защото тази стара концепция сега се превръща в купчина пепел. Вие идвате от места във вселената, където най-висшето и голямо добро за всички е преди всичко в областта на колективното и кооперативно съзнание и където всички имат всичко, от което се нуждаят. Вие носите шаблоните им в себе си и сега сте готови да ги закотвите във вашата настояща реалност.

Някои от вас може да се изненадат от знанието, което прониква чрез вас, защото може да е в област, която не е разглеждана сериозно преди, но ако проверите миналото си, ще видите, че потенциалът бе там, проблясвайки във фона на животите ви. Нека то да тече чрез вас и имайте доверие на процеса чрез каквото и да идва той. Осъзнайте, че всеки от вас е тук сега, за да прибави уникалните си и ценни дарби към появяващото се ваше ново общество, под каквато и форма да са те. Изисква се само вашата вяра и увереност в себе си. Изобилието на вселената тече във всеки живот и много врати, които до сега бяха затворени за него, се отварят. За да получите това изобилие, трябва да се отворите да го получите и това става чрез ежедневно съзерцание и вътрешна тишина. Това изобилие, за което говорим, идва на крилете на любовта под формата на съзидателни идеи, по които трябва да се действа, защото действието е необходимо, за да може проявлението на всяка идея да разцъфти.

С казаното сега, задължение на всеки от вас е сериозно да си води дневник на всички идеи и мисли, които идват всеки ден. Да следите внимателно дните и датите също е важно, то би могло да ви е полезно по-късно. Вашите Богоизбрани водачи сега работят с вас, за да пробудят онези аспекти от автентичното ви същество чрез впечатляващи думи, мисли и образи в ума ви. Те са с цел да ви помогнат и да ви дадат следи и съвети, които да ви насочват по пътя. Някои от импулсите, които получавате, може да ви се струват неприложими в настоящата ви ситуация, но ако ги записвате грижливо в дневника си, ще имате запис, който ще ви напомни по-късно, когато е време за проявлението им.

Ние, вашите водачи, се стремим да работим с вас, за да ускорим духовния ви напредък и също можем да помогнем, с каквито и ситуации да се опитвате сега да се справите, като ви помагаме да видите алтернативни решения или като засадим нови идеи и гледни точки в съзнанието ви, за да вървят нещата. Ние не можем да извършим вашата духовна, умствена, емоционална или физическа работа вместо вас, защото това е ваша собствена отговорност и е предмет на вашето собствено душевно напътствие, но можем, и много често го правим, да ви извисим и вдъхновим и да ви засилим да видите изхода си от предизвикателствата, които ви се случват, тъй като сте въплътени на тази планета. По време на миговете си на тишина и спокойствие, говорете ни и търсете нашата помощ в ежедневието си – защото без вашата съзнателна молба, ние не можем да помогнем, защото трябва да се придържаме към вселенския закон за не-намесата в избора на божествено дадената ви свободна воля. Ние сме тук и сме готови.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/14-21-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ И ДУША.....

    ОтговорИзтриване
  2. К'ви са тия простотии бе, братче ? ! Вие нормални ли сте, взимате ли си редовно лекарствата ?

    ОтговорИзтриване