ПОСЛАНИЕ от АБСОЛЮТА - 19.07. 2014


Мили мои деца, мои синове и дъщери. Приветствам ви в Светлината на вашата готовност да вървите напред към Възнесението на Земята и с навлизането в Етапа на Обединението. Родни мои, за вас сега настана много сложен период. Пред всеки от вас, сега или занапред стои избор: или сега рязко повишавате своите вибрации и се придвижвате заедно със Земята; или се спирате и осъзнавате, какво точно ви е нужно на сегашния етап. Този избор е необходим за всеки от вас, деца на Земята.

Аз Съм Светлината на Осъзнатостта и Величието. Аз Съм Всеки и Всичко, Аз Съм Абсолюта.
Аз Съм Алфа Канала, Аз Съм Всеки и Всичко, Аз Съм Абсолюта. Деца мои, аз приемам настроенията ви и притесненията ви свързани с преобръщането на полюсите на Земята нещо, което действително се случи, но в друго измерение, в друго проявяване за всички вас. Във вашето земно проявление засега всичко остава на съществуващото положение. Ние предпазваме плътта на Земята от силно разклащане и по вашите материални разбирания тя се премества като костенурка… Тоест, за всеки ваш ден от земното ви възприемане, тя увеличава завъртането си с части от сантиметрите.

А, по мерките на Вселената, смяната на полюсите вече се е състояла и е влязла в действие. Ако смяната бъде извършена рязко и бъде ускорено вашето възприемане за процеса, много от вас не биха могли да влязат в това преобръщане на времето и събитията. Всичко това забавя негативните събития на вашата планета и вашето възприемане. Много от вас все още се отказват да вървят по пътя на своето пробуждане. Много от вас все още не осъзнават, че нещо въобще се променя на Земята и отричат всичко. Деца на Земята, вие сте длъжни да осъзнаете, че сега е много важно обединяването, а не разединяването. Да разберете, че сега е много важно вашето духовно израстване и не е време да се отпускате и да си почивате. Преди време ви бе привнесено изкривяване, че всички вие трябва само да се радвате на живота и да вървите всеки по своя си път на развитие забравяйки, че все има недоизвървяни пътища на Земята. Много от Светлоносците след получаването на посланията, решиха да си отдъхнат и да се заемат само със себе си - да се заемат само със собственото си израстване и благосъстояние. Но, деца на Земята, това за вас е лъжлив път! Вие бяхте помолени да се отдръпнете за да бъде премахната завесата на дуалността, но не и за да престанете да помагате на Земята и на останалите хора да излязат от трудните ситуации, и от катаклизмите на Земята.

Вижте скъпи мои, какво имаме сега в наличие на Земята? Пълна деградация на мисленето, в частност в Украйна. Хората се отказват да осъзнаят, че сами убиват своя народ. Хората се отказват да осъзнаят, че са марионетки в ръцете на слязлите се на Земята чуждо планетни същности от Нибиру, които диктуват своите правила на Земята. Те искат да вкарат Русия във военни действия. Те провокират украинците да воюват срещу своите си жители. Скъпи мои, Аз Абсолютът на Всички и Всичко ви призовавам към Обединяване! Аз призовавам всички Вас, във всички краища на Земята да извършите общо действия по Зануляване на цялата негативност на Земята! Разберете, Деца на Земята. Докато вие не поискате да се откажете от цялата агресия, докато всички вие не се откажете от всичката жестокост, която е налична на Земята, докато не осъзнаете, че всичко това има своето начало във всеки от вас, Аз не мога нищо да променя на Земята! Аз нямам право да се откажа да убивам своя народ вместо Вас.
Защо вие, Деца на Земята търсите отговорите на всички въпроси все някъде другаде, но не и в себе си? Деца на Земята, Аз ви призовавах родни мои, да си спомните, че всеки от вас на енергийно ниво е свързан с всички хора в единна земна енерго-информационна връзка! Та нали, Аз ви молих да почистите целия енерго-информационен слой, за да изпълня всички вас със своята Бащина Помощ. И Аз я дадох на всички вас. Но Аз нямам право да ви заставя да я приемете! Ако всички вие помолите Владиките на Светлината да синхронизират едновременно всички вас заедно, ако вие заедно изпратите призив за пълно прекратяване на всички войни на Земята, това ще бъде именно ваше послание! Това ще бъде ваше общо желание на Децата на Земята! Тогава именно ще се получи резултата, който очаквате от всички Светлинни дейности извършени от вас в помощ на Земята, в помощ на народа на цяла Украйна. Но, докато народа на Украйна не разбере, че е в плен и е ръководен от чуждо планетен разум, на вас ще ви е сложно да решите всичко това вместо тях. Те ще проявяват спрямо вас злоба и агресия. При тях ще продължи смъртоносната война. Аз се обръщам към всички жени на Земята: Скъпи мои Дъщери от всички възрасти, приемете майчината помощ от всички Богини на Вселената, които непрестанно леят сълзи за вас. Обединете се с тях в единен, общ поток на Любовта и изпратете Светлина на всички украинци за Обединяване, за Осъзнаване на това, какво именно става на тяхната Земя.

А, сега ще ви кажа, какво ще се случи в близко бъдеще. Украйна трябва да премине своят път на Осъзнаване. Нейният Народ трябва да се Изправи като Единна Стена и да изпрати Духовност на представителя на своята власт. Докато те само го слушат и му вярват – нищо няма да се промени. Необходимо е Всеки да Осъзнае това. Това трябва да стане вследствие на сериозни събития в Луганска и Донецка области.

По-нататък Велика Русия я очаква обединяване във Велик Съюз на Многонационалните Републики, както беше преди. Но, сега количеството на републиките ще се увеличи. И всички тези републики ще бъдат управлявани от единен славянски род. Всичко това ще се нарича Велика Русия (Великая Русь).

Америка може да потъне под водата, в следствие на мощно изригване на подводен вулкан. И това ще бъде провокирано от самата страна (Америка), а не от физически изменения на Земята. Всичко това може да бъде променено, ако нейните представители променят политиката си и престанат да воюват, като с това спрат да допринасят за всички разрушения на Земята. Към края на тази година Земята ще бъде напълнена с нови потоци, за трансмутиране на всички последствия от войните и цялата агресия на Земята. Велики дела очакват Русия и други народи, които ще дойдат да се обединят с нея в едно цяло. Ще бъде създаден нов звездолет за преминаване в други пространства. Свършете тази вълшебна работа, Деца на Земята. И помнете: Аз винаги съм бил с Вас, Аз съм във всеки от Вас. Но вие често Ме отхвърляте от Себе си. Аз Обичам всички Вас. Аз си тръгвам. С тебе говори Абсолюта, дете на Света. Прощавай.

Приела: Татьяна Пикурина.

Превод: Георги

Източник


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Как се влиза в група, защото явни груповото занимание е по -мощно? Ако работим сами, какви точно техники трябва да изпълняваме и да има смисъл, и как да разберем правилно ли правим нещата?

    ОтговорИзтриване
  2. Учителят е казал да работим на малки групи (поради по добра неуязвимост в днешните времена). Създайте си сами група, както стана при нас. В началото на сбирката обсъждаме положението на "фронтовата линия"(кавичките са излишни), после обсъждаме социално - психологически успехи или проблеми, после следват музикални занимания (главно с глас-тониране), после прочитаме нещо, обикновено от Учителя (неизопачено). Това се съчетава и с обяд (всеки носи по нещо) и става много приятно. Обикновено го правим в сряда на обяд, от 12...12.30, до 15...15.30. Всички правят самоотлъчка от службите си, но нищо лошо не се случва даже и да знаят. Сбирката обикновено е у този който има най-добра възможност. Двама братя дори носят проверена вода в сериозно количество за през седмицата (концесионери превзеха водоизточниците вкл. минералните ни и слагат съставки-главно флуор). Част от групата си е направила друга подгрупа която се събира в почивен, ден, ходи се на интересни мероприятия в страната. Правят се планове за заселване на екологични места. Със съжаление разбрахме, че българите имат силни врагове и е необходимо да сме поне малко организирани. Това което правим ни доставя радост и укрепва надеждата ни, защото имаме факти, че сме подкрепяни отгоре. Участват последователи на какви ли не школи и гурута. Свободата и толерантността са на първо място.

    ОтговорИзтриване
  3. ВСЕКИ ИСКА ПО ОТДЕЛНО ДА ПОМОГНЕ,ЩОМ Е ТУК И ЧЕТЕ,НО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ЕДНА ГРУПА ОТ СВЕТЛИ СЪЩЕСТВА И ДА ПОМОГНЕМ С НАЩЕТО СЪЗНАНИЕ,НЯКОЙ ДА ДАДЕ ИДЕИ?

    ОтговорИзтриване