Седмично послание на Хиларион 20 - 27 юли 2014г.


Възлюбени,

Хората по света се обединяват във все повече и повече да стоят по улиците, за да стане ясно на световните лидери, че повече не са склонни да бъдат тихи свидетели като наблюдават безсмислено унищожение на хора по света и унищожаването на родните им земи. Тъй като властите, които създават страх у хората, за да ги държат под контрол, са атакувани, пробуденото човечество по планетата се надига все по-масово, за да сътвори промяна по планетата. Основните новини продължават да потискат отчитането на великото движение на протестите на хората в основни градове по света и това стана очебийно ясно за световното население. Лъжите, измамите и прикриването от страна на властимащите стават все по-очевидни във всеки момент.

Тъй като изливането на любящите енергии на божественото женско начало върху планетата се задълбочава по сила, това, което не е в синхрон с любовта, ще изпъкне в ярък контраст. Наистина няма къде да се скрие повече сенчеста дейност. Когато сърцето на всеки човек е изпълнено с любов, хората имат способността да усещат и чувстват измамата у друг човек. Именно това се случва сега по планетата. Хората виждат зад маските истинските мотиви на лидерите си и това, което се случва наистина, и настояват за истината. В ход са големи уловки в тези хора по невъобразим мащаб. Тези дейности изискват пробудените хора да станат и да говорят истината си, защото те знаят на много дълбоко ниво, че времето на избор дали да продължат да спят свърши.

Лъчите на слънцето сега са по-силни от преди и на всеки човек подобава да защити тялото си като ограничи престоя си на слънце през интензивните часове на деня и да носи предпазни слънчеви очила по всяко време, когато е навън през деня. По-добре е да се излиза навън рано сутрин, за да се климатизира тялото към променящите се климатични модели. Магнитното поле на Земята е по-слабо и се изисква човешкото тяло да поема въздух в по-големи количества, за да захрани енергийните си нива. Упражнение по дълбоко дишане всеки ден много помага сега, защото именно магнитното поле излъчва енергия към всички части на тялото чрез нервите и нервните центрове и техните разклонения. Важно е да се повиши силата на магнитното поле на човека, за да се приведе тялото и ума към най-високото ниво на здраве и жизненост.

Ние молим пробудените хора да продължат да запазват спокойствие и да поддържат Светлината през тези смутни времена. Вашата Светлина е силно необходима сега. Търсете и разпознавайте положителните черти в другите около вас и подсилвайте тези хора по начин, по който сте водени да го направите. Подкрепяйте онези, които рискуват доброто си, за да говорят истината си и да стоят в Светлината си. Разпространете съобщението за новата земна реалност до всички, които са готови да го получат. Именно в тези времена, като стоите в окото на бурята, вие можете да направлявате издигане, любов и състрадателна енергия и мисли към братята и сестрите си, когато те стигат до периоди на разкрития с процеса на пробуждане.

За всяка душа, която изпитва физически израз, именно действието на борба и усилие е това, което разкрива на всяка нейните уникални дарби и духовни качества. Когато те престанат за се съпротивляват на притока на противоположни енергии, които носят повече Светлина в съществото им, пътуването на откритието става пътуване в реалности, които не бяха достъпни за изследване преди. Важно е да се вярва и да се продължи инерцията и да се помни, че цялата вселена сега подкрепя всички вас. Репертоарът на съществата от по-висшите измерения, които са с всеки пробуден човек, е по-велик от всякога преди. Приемете любовта и напътствието, което те носят, да стоите в баланс и равновесие. Никой в тези времена не е сам по пътя си.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/20-27-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments