Седмично послание на Хиларион 18-25 май 2014г.


Възлюбени,

Промените, случващи се по света, настъпват в ускорено темпо. Климатичните аномалии засягат много хора по света и става ясно, че човечеството трябва да работи заедно, за да осигурява помощ и ресурси на онези засегнати райони и да търси решения на тези проблеми. Ясни са знаците, че сътрудничеството и добрата воля са силно необходими, за да може човечеството да преодолее тези основни предизвикателства. Много хора са поставени на изпитание в предизвикателствата, пред които са принудени да преминат в личния си живот. Сега е време да се вглъбите до най-дълбоката и най-духовна връзка, с която всеки човек може да се синхронизира. Това е фокусът и по-висшата цел на изпитанията и предизвикателствата, които сега се изпитват. Задължение на всички хора е да използват най-голямата сила във Вселената, силата и мощта на Любовта.

Именно през времена на сътресения силата на вярата и състраданието влиза в сила в сърцата на хората и именно това е необходимо в тези времена. Вътрешната Светлина трябва да се поддържа сияйна и постоянна. Онези, които вървяха по духовния път на поддържане и повишаване на светлинния коефициент на планетата, сега са призовавани на активна служба. С това ние имаме предвид, че всеки от вас е призован да поддържа визията си за новата Земна реалност и по-добър път за човечеството. Не се разсейвайте от привидния хаос във всички части на света, защото именно през тези времена по-висшата визия трябва да остане постоянна във фокуса и молитвите на хората. Вашата Светлина е силно необходима и препоръчителна. Когато поддържате и повишавате собствената си Светлина, ние от по-висшите измерения увеличаваме тази Светлина, за да помогнем за стабилизиране и баланс. Ние работим заедно сега за световна трансформация и трансмутация.

На вашия свят има поговорка „Клин клин избива”, което означава, че когато ситуацията стане трудна, волята работи по-упорито, за да срещне предизвикателството, те не се отказват, те поддържат по-висшата версия и работят активно за нея. Онези от вас, които вече са преминали изпитанието, сега са в позиция на даване на надежда и извисяване на планетата във вихъра на есктремна и ускорена промяна. Вие имате много инструменти на разположение и сега трябва да ги използвате всичките, за да поддържате ярка Светлината си. Поддържайте равновесие и самостоятелна перспектива в ежедневните си отчети, идващи чрез комуникационните ви мрежи. Търсете и утвърждавайте най-висшите резултати във всички ситуации, които идват пред вниманието ви, и работете по плана, Божествения план, за който дойдохте, за да го приведете в проявление на този свят.

Бъдете твърди във вашата преданост на най-висшите резултати за всички, за да могат вашите братя и сестри да се почувстват силни, когато посрещат предизвикателствата, които ги обкръжават. Използвайте всичките си Божествени качества, тъй като служите на по-висшата цел. Винаги има по-висше разрешение на всеки проблем, който се изправя пред човечеството и тези по-висши качества на самоосъзнатия човек могат да донесат надеждата, която е крайно необходима на онези, които се чувстват изгубени и сами в борбите си. Позволете им да знаят, че нищо не е изгубено, че в същността си те са непокътнати и докато остават центрирани в истината на техния синхрон с божественото, всичко е наред във външните събития, които се случват ускорено. Бъдете блестящ пример като любящ посланик на добрата воля. Ако можете, дайте практическа и умела помощ на тези във вашата сфера на влияние.

Язденето на вълните на промяната може да е вълнуващо, когато човек знае, че в същността си е неразрушим и неприкосновен. Знайте, че вие, Служителите на Светлината на света, сте несломима сила за добро и останете верни на това единство на целта. Нужна е всеотдайност и упоритост от страна на всеки един от вас сега. БЪДЕТЕ по-голямата Светлина на вашата планета във всеки един момент. Имате това, което ви е необходимо, всеки един от вас.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион


Източник

Превод: Tauno


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Благодаря ви от цялото си сърце и душа,чакам винаги с нетърпение вашите послания.

    ОтговорИзтриване