Богинята на Свободата - Ден 6 - 27 Май 2014



Богинята на Свободата

Освободителното силово поле на Богинята на Свободата фокусира силата на седем Елохим-а чрез космическото качество на Освобождение.

Тя пази любовта на свободата активно в еволюцията на небесните тела в тази система от светове.

Богинята на Свободата се появи на генерал Вашингтон през зимата на 1777 разкривайки му съдбата на Америка като му дава силата и смелостта да завърши своята мисия по освобождение на колониите.

Нейното действие към нас е Божествена Свобода ... свобода на Земята и всички живи същества от оковите на човешкото съзнание, особено егоистичната устойчивост, емоционалния блясък и привидността на външния свят.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. Защо се публикуват съобщенията след актуалните дати.В Източника са дадени всички дни напред до края на 49 -я цикъл. Така ползата е след дъжд качулка.Нека се преведат и публикуват навреме.Небесата се опитват да ни помагат , а ние сме заровили глави в пясъка и чакаме.Съжалявам за критиката,но не мога да превеждам,знам че има такива ,които могат.Дано не ми изтриете коментара.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защото няма кой да превежда, приех задачата да ги преведа когато те вече бяха започнали, сега наваксвам с преводите. Вместо да търсите "недостатъците" намерете начин да помагате, всеки иска на готово, но никой не мисли какво коства на тези, които правят информацията достъпна за вас.

      Изтриване
  2. Да така е.Извинявай!Дано тези ,които могат да превеждат се включат.Продължавай приятелю!

    ОтговорИзтриване
  3. До утре вечер ще гледам да наваксам със старите и след това ще пускам актуалното за деня. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Дерзай! Дано има повече събудени ,които да се включат.Успех и благодаря!

    ОтговорИзтриване