Мисли и наблюдения на Том за Медитацията Дървото на ЖивотаМедитацията

Насоките на Хаторите са доста ясни и аз не виждам необходимост да добавям нищо повече освен да изясня няколко неща.

Първото е свързано със самата звукова медитация. Както Хаторите отбелязаха в съобщението си, те са използвали този звуков отрязък преди. Но етапите на тази звукова медитация са доста различни от тези на предишната, така че уверете се, че следвате инструкциите в това съобщение, а не инструкциите в предишното Хаторско Планетарно Послание, наречено "В Кристалния Дворец".

Тази Световна Медитация ще започне в Манхатън (Ню Йорк, Ню Йорк) в 5 :30 следобед лятно часовo време в събота 31 май. Можете да проверите световния часовник, за да откриете точно кога ще се настъпи то във вашата часова зона, отидете на

(http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html)

Първото енергийно освобождаване на Медитацията ще продължи 30 минути от 5:30 до 6:00 следобед. Продължителността на генерираната енергия ще продължи обаче за двадесет и четири часа и половина, което означава, че можете да правите медитацията по всяко време и толкова пъти, колкото желаете, през този период.

Звуковата медитация от Първа фаза на Световната медитация се нарича "В Кристалния Дворец" и в края на коментара ми има директен линк към този аудио файл.

Фаза две от Световната медитация е по същество период на тишина, който ще продължи петнадесет минути. Тази фаза е жизнено важна, защото ще ви позволи да интегрирате динамичните енергии от Фаза едно (т.е. звуковата медитация). Силно ви съветвам да не пропускате този период на тиха интроспекция.

Хаторите обясниха събитието в Манхатън като връзката на Световната медитация. А сега ще насоча вниманието си към природата на това еднодневно събитие Ню Йорк, защото мисля, че то е толкова значимо.

Пътуване в митичната реалност на Дърветата

Иронията не ми убягна.

Истинската причина за създаването на семинара Дървета на Живота дойде от лично убеждение, което има значение, и от духовната нужда да не бъдем в конфликт помежду си. И въпреки ученията на много религии и духовни традиции, тази среща на привидни полярности (именно на дух и материя) може да се изпита като изящно режисирано единение на съзнанието.

Но тъй като събитието наближаваше, аз бях смутен. Не можех да отрека факта, че нашата Земя губи много видове растения и животни на седмица, ако не и ежедневно. Нашата екосистема е нападната и колективно ние сякаш не знаем за този предвестник на собствената ни смърт.

Как бих могъл аз, моя милост, да проведа семинар върху Дървета на Живота, когато самите биологични основи на самия живот са подронени? Как за бога бих могъл да водя хората в митичните реалности, когато биологичната реалност на дърветата и всички живи същества на тази планета са нападнати?

Несъзнателно бях блокирал енергията си около това събитие и бях отхвърлил всичко, за да се фокусирам върху други въпроси. Но когато времето на събитието наближи, повече не можех да отричам, че бях се замразил във връзка с визията.

В действителност мислех да откажа напълно събитието и да върна парите на всички.

Най-накрая в отчаянието си аз помолих „М”за духовно напътствие, както я наричам. Вие може да я познавате като Мария Магдалена. С Джуди до мен аз попитах М какво вероятно можех да направя, за да се отърся от тази психо-духовна парализа.

По обичайния си красноречив начин, който тук не мога да обясня, М каза, че съм станал духовно парализиран от скръб и тъга – особено скръбта и тъгата, която съм изпитвал като съм гледал загубата на толкова много ценен живот на тази планета и толкова много крещящо незачитане на Земята от страна на самата култура, от която съм част.

Тя ме посъветва да прекарам нощта в Сън, посещавайки Дърветата на Живота във всяка от трите митични реалности, с които имах намерение да работя. Да им позволя да ми покажат пътя за излизането ми от това неразположение, беше съветът и.

Няма да навлизам в детайли за тази нощ, защото ще е дълго за обясняване. Но беше почти зазоряване, когато най-сетне аз пробих собствената си емоционална и духовна парализа.

Сега за мен е ясно, че наближаващото събитие в Ню Йорк ще е най-мощният семинар в живота ми.

Не правя такива изказвания лесно. И наистина осъзнавам, че за толкова кратко време може и да е предизвикателно за вас физически да стигнете до Ню Йорк. Но ако можете да го организирате, лично аз бих преместил планини, за да съм там.

Отдолу има кратко описание на това, което ще се случи и защо се чувствам така.

Семинарът в Ню Йорк ще съдържа три дълбоки звукови потапяния.


Първото звуково потапяне: Световното Дърво

Това ще е шаманско изследване в Долния ви Свят (подсъзнанието) с цел трансформиране на емоционални шаблони на тъга, отчаяние, безнадеждност и съжаление. В тази задача ще сме подпомогнати чрез духовните песни на Tah’zukan, духовен водач от Горните или Небесните Светове. Срещнах тази забележителна шаманска сила преди много години и съм работил с него от тогава. Tah’zukan пее енергийни светове в съществуване, които помагат на слушателя да трансформира вътрешни препятствия и негативи. Той е особено вещ в придаването на благословии от духовните светове. Тези енергийни благословии се движат през психиката на дълбоки нива, които все още ме изумяват и смайват, след всичките тези години.

След работата в Долния Свят Tah’zukan ще работи с нас в Небесните Светове, вмъквайки още веднъж уникални енергийни благословии от тези по-висши реалности на Светлината.


Второто звуково потапяне: Дървото на Познанието

Това ще е нежна и все пак много силна активация на кундалини. Ключовите думи тук са нежно и силно. По време на тази втора звукова активация, Кундалини Шакти ще се издигне по централния път на гръбнаците ни, за да влезе в коронната чакра (Сахасрара) чрез която ние ще навлезем в портала на Самадхи или йогийски транс. В тази реалност на духовна светлина ние ще извличаме от „по-високите клони” на Дървото на Познанието, което е наша собствена холографска природа. С това аз имам предвид, че нашите физически и фини тела са живи хранилища на холографска информация по отношение на космоса.


Третото звуково потапяне: Буда Дърво

В тази финална фаза ние ще навлезем в митичната реалност на Буда Дървото, дървото, под което Гутама Буда навлезе в Просвещение. Осъществяването на контакт с Буда Дървото чрез различни звукови медитации ще отвори необикновен потенциал за просветените състояния на мисълта. Докато съм под Буда Дървото в състояние на медитация, аз ще призова и ще отворя портал към Ваджрдхара, Изначалния Буда на Звука.Тази уникална трансформираща енергия излъчва творчески звукови кодове, които подготвят пътя за нови цикли на творението – и лични, и колективни. Тези звукови кодове на ново творение от Ваджрдхара ще са излъчени не само към онези, които физически са в стаята, но и към целия свят и към всички чувстващи същества във всички реалности на съществуване.

Тези три дълбоки звукови потапяния в божествените (изпълнени със светлина реалности) на съществото ни ще освободят непонятни вълни на енергия на ново творение. Възстановени и подкрепени от това предаване на духовна сила, ние можем да навлезем отново в живота си, във връзките си и в света ни с подновено прозрение и потенциал.

В последните тридесет минути от събитието, ние колективно ще навлезем в Световна Медитация Хаторите, както по-рано беше описано. Ще служим като връзката (т.е. Централната Точка) за освобождаването на тези полезни енергии в света.

Лично аз намирам за много важно, че Хаторите избраха да използват Световната Мезитация веднага след като излъчванията на Ваджрдхара (Изначалния Буда на Звука) са освободени към всички чувстващи същества.

Да присъстваш физически в стаята по време на предаването на тези нови звукови творчески кодове ще е променящо живота и вододелно събитие.

За още информация относно събитието Дървото на Живота в Ню Йорк кликнете тук или отидете на Календар (Calendar) в www.tomkenyon.com .

Независимо дали ще сте в състояние да се присъедините към нас в Ню Йорк или не, аз желая да изразя в моята дълбока лична признателност към вашето участие в тази предстояща Хаторска Световна Медитация.

Наистина съм съгласен с Хаторите, когато те казват, че тясната врата е отворена над нас. За мен, тясната врата се отнася до вибрационната безупречност, която се изисква от нас, за да останем съсредоточени в по-висшите реалности на собственото си същество.

Друг начин да се изясни това е как да оставаме в небесата (имам предвид в радостната природа на собственото ни съзнание), когато светът наоколо сякаш се върти във все по-интензивни форми на хаос?

Искам да завърша с цитат от персийския поет Руми, защото мисля, че той изразява важна истина в това време на голяма лична и колективна трансформация (имам предвид бързата и радикална промяна на една форма в друга).

"Тъгата те подготвя за радост. Тя жестоко помита всичко от дома ти, за да може нова радост да намери място и да влезе. Тя обрулва жълтите листа от клоните на сърцето ти, за да могат свежи зелени листа да пораснат на тяхно място. Тя изтръгва гнилите корени, за да има място да растат нови корени, скрити долу. Каквато и скръб да брули сърцето ви, нещата ще се подредят далеч по-добре".

Руми

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/04/blog-post_16.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Моля всички търсачи на истината и свободата да коментират в публикацията " Контактът Предстои - Ащар "
    До Автора на сайта - знам че това не е форум но моля за разбиране.

    ОтговорИзтриване