Седмично послание на Хиларион 6 -13 април 2014г.


Възлюбени,

За всеки от вас е важно да поддържа концентрацията си и спокойствието си всеки ден. Тъй като енергиите се движат по планетата, това възпламенява пробуждане в много други души и както знаете, пробуждането доста често е болезнен процес, който изисква асимилирането на много истини, които не бяха признавани или за които даже не е било мислено преди. Вие вече изпитахте този процес и можете да разберете дълбоките последици, които тези разкрития пораждат в новопробудените и тяхното желание да установят мощни промени в света си. Те нямат търпение да променят нещата и са готови да направят всичко необходимо промените да сеслучат. Ето защо вашите стабилизиращи енергии са така необходими през тези времена. Изпращайте Светлина към онези райони от света, които изпитват вълнения и дестабилизация. Правете това, където и да чуете за такива неща, просто да отделите минутка, за да изпратите Светлина, помага така, както дори не предполагате. Всичко, което ви трябва, е намерение и през този процес помолете Ангелите от Светлина да отидат в тези места и да излекуват района, земята, животните, стихиите и изпратете Светлина, за да помогнете на всички хора, които живеят там.

Именно вие сте знаещите и трябва да упражните силата си като призовете Ангелите на помощ и да ги насочите към районите, където има нужда от тях. Започнете да наблюдавате информацията в медиите по различен начин, не като пасивни наблюдатели, а като просветени същества, които могат да преценят къде има нужда от Светлина и да я насочат незабавно натам. Вашият ежедневен принос, като използвате Ангелите и помощниците в хаотичните райони на света, помага за стабилизирането на тези области. Нужно е само да се фокусирате и да призовете силите от Светлина, за да ги насочите към тези райони. Разберете, че всеки един от вас притежава Светлинна армия под ваше командване и можете да направите промяна като изпратите тези сили в нестабилните райони по света, когато има нужда от тях. Вашето намерение да повлияете на най-висшите последици, където и да е насочен фокусът ви, ще донесе хармония, а вниманието ви към това фокусиране с ежедневно усърдие ще създаде трайния мир, който така силно желаете да ипитвате по вашия свят. Изпращайте Светлина на природните царства, тъй като те са неразделна част от живота на тази планета. Изпрщайте Светлина на всичко на вашата планета и не забравяйте да обграждате с бяла Светлина любимите си хора, семействата си и домашните си любимци всеки ден, обграждайки дома си, имуществото си, банковите си сметки и ежедневните си дейности с бялата Светлина на защита всеки един ден.

Вие сте будните и вие сте отговорни за района във вашата сфера на влияние, която може да се простира на много мили в диаметър. Поставете си за цел тази сфера на влияние да нараства по радиус с всеки изминал ден, за да може още по-голяма територия да бъде покрита от усилията ви. Намерението е всичко и вие можете да направите това! Бъдете отворена врата за Божията Светлина, която да се прояви в и чрез вас. Поддържайте визия за нещо по-добро винаги, като една велика планета под Бог. През тази година останете в духовното си съзнание и знайте, че вашата духовност е това, което ви определя. Правете си седмична равносметка, за да подобрявате живота си, така че духовното ви израстване да продължи. Балансирахте ли цялата си карма, изпълнихте ли всичките си душевни договори? Взехте ли си всички изпити и справихте ли се с всичките си посвещения? Изпълнени ли са посвещенията ви? Този ваш живот е последният ви живот на Земята, защото възможността да изпитвате живот във физическо тяло на дуалистична планета няма да ви се представи отново и Ваше задължение е да гарантирате, че сте завършили всичко, което духовният ви план предвиждаше да завършите. Във всяка заплетена ситуация или проблем изниква този въпрос, запитайте се:” На какво се уча тук?” , “ Какъв е най-висшият резултат, който може да се прояви тук в тази ситуация, и какво мога да направя аз, за да го накарам да се случи?”

Отидете отвъд импулсите на човешкото си его и погледнете на живота си от по-висша гледна точка. Искате ли да създавате раздели във връзки, които биха могли да се излекуват чрез преглед на възприетите прегрешения на другиге? Ще позволите ли на егоистичната гордост да вземе връх и да създаде раздели? Знайте, че Любовта е решението във всяка ситуация и използвайте тази сила във всеки аспект на вашето съществуване и взаимоотношения с другите. В основата стои това колко обичате. Научете се да обичате с Божията Любов, която обича всички нас безусловно и без осъждане. Станете просветеното Същество, което може да се издигне над всяка ситуация и да види по-любяща перспектива. Смирете се и освободете всичко, което повече не служи на пътя, който сте избрали да извървите. Неприемането на просветеното същество, каквото наистина сте, е безсмислено. Търсете доброто във всички неща. Изпълнете сърцата си с пламъка на Любовта и позволете на този пламък да нарастне и да се разпространи в света около вас. БЪДЕТЕ промяната!

Играта се промени, Скъпи Души. Повече не можете да стоите в изчакване, неспособни да направите ясен избор. Времето е СЕГА да се придвижите в Светлината на по-висше съзнание с постоянство в сърцето си. Това трябва да се направи във всяка клетка от съществото ви. Достойни сте за велики неща, знайте, че всичко ще проработи и нещата ще се подобрят. Благословени сте по повече начини, отколкото можете да си представите. Вселената ви подкрепя, целият живот ви подкрепя и това става все по-очевидно с всеки изминал час. Вие сте дете на Божественото и вашето великолепно бъдеще очаква вниманието ви и намерението ви. БЪДЕТЕ ТУК СЕГА!

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/04/6-13-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. Благодаря много,от днес разбрах,че това трябва да правя всеки ден,защото наистина искам да променя живота на планетата Земя към по-добър,хармоничен,щастлив изпълнен с мир,хармония и светлина...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Blagodarq ti za tozi komentar, naistina me zaradva.Ot dnes razbrah, che tova trqbva da pravq i az vseki den.
      Blagodarq za poslanieto !

      Изтриване
  2. Идвайте по-скоро, мои космически приятели !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти Хиларион !
    С твоите и с всички останали послания живея в друг свят и това ми дава сили в настоящето.
    Благодаря на Бога, че съм тук в тези невероятни времена .
    Чакам ви с нетърпение , приятели !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Poglednete nashyat Dom - zvezdnoto nebe i izpratete poslanie za lubov mejdu vsichki hora i neka samotnite da namerjt polovinkite si.

    ОтговорИзтриване