Звук - Светлинни Вибрации


Вселената е създадена от Звук / Светлинни Вибрации. Всичко е Вибрация. Ние сме Светлинно Тяло; Енергия. Така че целият опит се отнася до енергията / честотата, с която оперираме. Като повишите Честотата, вие повишавате Съзнанието. Вашата съдба е във вашите ръце.

Вие сте вселената, създадена от вашите мисъл-форми, идеи. Ние не живеем във Вселената. Ние сме Вселената. Най-големият стремеж е Самоусъвършенстването. Светия Дух, същността на Бог живее в нас, и винаги ни води към


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

4 comments

  1. Има изначална тъмнина! И за определено представяне за това, как изглежда от страна на цялото Мироздание , от страна на страничен наблюдател, можете просто да погледнете обикновено пухче на глухарче, в центъра на което се намира Сам Твореца на Мирозданието, а всяко парашутче си представяме, че е вид енергиен стълб, на който, като на пръчка за шашлик, са нанизани множество Галактики по обем на тяхното увеличение към външният край на Мирозданието, зад които се намира изначалната тъмнина!

    ОтговорИзтриване
  2. Архитектурата на Единният Абсолют! Вселената е създадена от едно съзнание, което се проявява във физическата реалност чрез план, Божествена Геометрия , който се повтаря отново и отново и дава илю зията за линейно време. - <3 Единният Абсолют е Скаларно поле, Вселенски разум и се намира в центъра на нашата ВСЕЛЕНА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Станка, още си далече от Истината за Абсолюта....

      Изтриване
    2. Ще ни помогнеш ли да се приближим към Истината?ь

      Изтриване