Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - СаЛуСа – 14 февруари 2014г.

СаЛуСа – 14 февруари 2014г.


Ние разбираме тревогата ви от очевидния бавен напредък, който се отбелязва в ограничаването на действията на тъмните сили. Всъщност ние ги възпрепятствахме от това да причинят сериозни инциденти, включително друга война, и ще продължим да ограничаваме възможностите им да причинят сериозни неприятности. Бъдете сигурни, че някои неща са под наш контрол, но въпреки това трябва да се упражнява ненамеса, когато е необходимо. Разбира се ние говорим за кармични ситуации, където остават уроци за учене. Обаче периодът, в който навлязохте наскоро, е период, който ще донесе основни промени, водещи до окончателен мир. Следователно ви молим да мислите позитивно и да визуализирате любовта и мира, които се настаняват на Земята.

Имайте предвид, че ние сме доста напреднали в усилията си да ограничим тъмните сили и постепенно те трябва да приемат, че повече не могат да правят каквото си искат. Наистина, те констатират, че е трудно да се спре промяната в съдбите им и не са в състояние да действат със свободата, която някога имаха. Това отчасти се дължи на броя на хората, които се пробуждат за Светлината и изоставят всяка привързаност към дейностите на тъмните сили. Въпреки че вие може да не осъзнавате това, сега Светлината е доминираща сила на Земята. Ще продължи да е така и разпространението ще става докато Светлината достигне пълен контрол. Тогава Новата Епоха наистина ще настъпи за вас и вие ще сте подготвени да я почувствате.

Ние напътстваме и насърчаваме по всякакъв начин Служителите на Светлината, за да продължат с ангажиментите си, като знаят, че сега нищо не може да спре напредъка им. Разбира се вие ще сте били наясно относно потенциала за успех преди да се въплътите на Земята. Всеки Служител на Светлината, който бе избран да работи за Светлината сега, ще е знаел, че това трябваше да е специален случай и има право да се чувства привилегирован. Бъдете сигурни, че вие бяхте подбрани заради опита си и способността си да давате от себе си, както се изисква. В същото време еволюцията ви продължава с новите ви опити и възможности да изчистите карма. Понякога най-трудните предизвикателства се приемат от вас в такива времена, тъй като с вяра в собствените ви способности и с дадена помощ вие знаете, че няма причина, поради която да не изпитате успех.

Земята е нещо като сцена сега и много други цивилизации идват по-близо, за да наблюдават периода, в който се намирате. Причината за това е, че вие ще имате опит, какъвто никога не е имало на тази сцена по време на предишните цикли. Вие приехте да се издигнете с физическото си тяло, което ще се адаптира към по-висшите енергии. Вашият опит ще е уникален и когато се издигнете, ще откриете, че нивата на съзнанието ви бързо се повишават. Като навлезете в по-висшите енергии, ще се присъедините към Същества, които вече са се издигнали, и те ще ви помагат. Вие ще се присъедините към Извисеното Братство и ще ви бъдат дадени възможности да изберете предпочитания си собствен път.

Сега има много представители на вашата Земя от други планети от Слънчевата ви Система и отвъд нея. Това е, както бихте казали „всички на борда”, тъй като случаят изисква най-опитните Същества да гарантират пълен успех. Ще откриете, че когато започнете да изпитвате други нива на съществуване и други цивилизации, е нормално за по-висшите Същества да помагат на тези, които са под тях. Вие Сте Едно и винаги се дава помощ на онези, които също пътуват по вашия път. Всъщност всички пътища водят обратно към Създателя и вие имате свободата да изпитвате по ваш избор, въпреки че на определено ниво с радост и желание ще изпълните Волята на Бог.

Вашият свят продължава да изпитва родилни болки, когато старото трябва да бъде изметено, за да направи път на новото, и както откривате, това може да доведе до силно предизвикателни моменти. Обаче, те ще продължат само за определено време, последвани от период, в който ще откриете, че всичко си идва на мястото. Ние и Същества от други планети ще дойдем открито на Земята и ще се смесим с вас. Имаме много неща да донесем и много да ви дадем, което ще ускори издигането ви в по-висшите нива. Бъдете сигурни, че винаги имате помощ и ние сме активни през цялото време дори ако вие не знаете напълно за нашето присъствие.

Ние се подготвяме да се обърнем към вас по много въпроси, които ще са важни за вас в близкото бъдеще. Има много неща, за които ви трябва поддържане на отворен ум, тъй като в продължение на дълго време вие сте били умишлено подвеждани и заблуждавани, за да изоставате. Ние всъщност сега даваме най-доброто от себе си, за да ви събудим нежно за истината, но за мнозина тя ще е неразбираема и твърде много, за да я възприемат. Всичко, което можем да кажем сега, е, че е мъдро за всяка душа да е отворена за нови идеи и да не е твърде консервативна в мисленето си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви гарантирам помощта ни по всяко време. За много от вас ще изглежда, че светът се обръща наопаки, но случаят не е такъв, а просто е резултат от необходими промени, които постепенно ще установят Земята в период на спокойствие и мир. Не са засегнати само физическите аспекти, но и енергиите, които непрекъснато вървят с тях.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/02/14-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments