Малка разходка по езерото “Илюзия": Писмо 4762


ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА

ПИСМО 4762: Малка разходка по езерото “Илюзия"

Това е денят, който очаквахте. Вие очаквате дните да дойдат и сега този ден дойде право при вас. Този ден е тук при вас. Отворете се за него. Насладете се на неговите деликатеси.

За вас днешният ден ще бъде препълнен до краищата. Той е ваш. Той дойде за да се срещне с вас. Този ден дойде за да ви призове. Той дойде на прага ви. Това е вашият ден и вие го очаквахте. Да, ставайте сега и го приветствайте.
Не бройте вече дните си. Този ден дойде. Отдайте му се. Не е нужно да присвивате рамене и да казвате: "Още един ден, още един долар.”

Днес е ден, когато трябва да пляскате с ръце и да празнувате идването на един нов ден на този план от живота. С нов ден - нов свят.

На Небесата няма дни, както знаете. Там е Вечност. За нея няма дълго или кратко. Вечността е вечна. В известен смисъл, тя е по-кратка от един ден. Тя няма начало и край, каквито имат дните. Във Вечността няма прекъсване. Тя не може да бъде разделена на части. Вечността е този момент във вашия живот и той е Вечен. Колко бурна е Вечността, в която са Нашите сърца и остават в Светлина отдясно и отляво, макар че там няма нито дясно, нито ляво. Има само Битие, и Ние сме тук, Мое любимо Аз.

Какво е един живот? Това е една малка разходка по езерото “Илюзия”. Вие управлявате вашата лодка. Това е всичко. Но докато гребете, гребете и гребете с вашата лодка, вие достигате до някъде.

Всичките ваши уроци, всичките ваши пътешествия са мисли, които имате. Вие мислите, вие планирате, вие се удивлявате, а всичко, което трябва да правите, е да бъдете. Това е всичко, което можете да сте. Цялото препускане, цялата суета – това сте просто вие, човекът, движещ своята лодка. Нагоре по течението, надолу по течението, няма значение. Това, че вие сте тук на Земята в това земно време и място – това е вашето дело. Това е. Вие бършете праха от мебелите, метете пода, миете. Всички повтарящи се действия са повтарящи се действия, които изпълват деня ви.

И все пак всеки ден има удивителен изгрев и залез. Той идва без фурор и си отива без фурор. Денят е като жизнерадостен влюбен. Денят се промъква навътре и излиза навън, и същият ден никога не идва втори път, но винаги идва друг ден, докато вие сте Същество на Земята.

Денят е изпълнен, и вашата чаша е пълна, дори когато нищо не се случва. Много неща със сигурност изглежда се случват. Дори когато на този план от живота всичко е скоротечно, илюзорно, и даже изобщо не се случва, то изглежда реално, и вие играете във фантазията, която имате. И така вие играете минута или две, докато се завърнете отново на Небето при Мен.

И изведнъж ви се струва, че вашето време, което никога не е било, е изтекло, и вие сте се върнали там, откъдето сте дошли, и същевременно на мястото, което никога не сте напускали.

Измама ли е животът в този свят? Можете да кажете и така, и все пак той е реално прекъсване, и това време, което не съществува, ви служи точно за това. Този, който чака, също служи. И вие служите. Вие служите на определена цел. Вие служите добре.

Ченълинг на Глория Вендроф

Източник

Превод: Лусесита

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments