Седмично послание на Хиларион 9-16 февруари 2014г.


Възлюбени,

Много от вас изпитват откъснато състояние на съществуване, когато асимилирате енергиите на омнивселената, които идваха на вълни върху планетата ви във все по-нарастващи спирали от светлина на дъгата. Това състояние на отделеност, което изпитвате, е част от процеса на по-дълбока интроспекция, тъй като се свързвате с ниво от вашето същество, което не беше достъпно за вас преди, и използвате много-измерните си умения. Вие откривате, че работите в много измерения едновременно и това създава някои интересни възможности и вероятности, които вие изследвате с подходящи наблюдения и изучаване. Става лесно да съставите разказ само чрез една мисъл, която започва от виждането на един обект и преди да разберете, изплува цял разказ, завършен по отношение на чувства и емоции.

Става ясно, че всеки сценарии може да има много различни резултати в зависимост от фокуса, който искате да проучите, и следователно изниква нуждата от само-дисциплина и отговорност с преоткритите ви творчески сили. Нуждата от яснота в познаването на вътрешните ви копнежи става приоритет през тези времена, тъй като осъзнавате, че мислите ви могат да произведат това, за което си мислите. На всеки човек подобава да стане майстор на мисловния си процес и да знае кога да наблюдава това, което се формулира, или просто да го освободи, защото то не е това, което наистина искате да изпитате в живота си – защото като развивате по-висока вибрационна честота, толкова повече се ускорява материализацията на вашите мисли в ежедневната ви реалност.

Практикувайте изпращането на лъч от любов от сърдечната си чакра към всеки, когото срещнете или ще срещнете. Това универсално упражнение ще започне да подготвя взаимоотношенията ви с другите да действате на по-висше ниво на искрено и мирно взаимодействие. Изпращането на лъч любов преди всяка среща ще създаде поле на отворена сърдечна комуникация основана на честност и доверие. Това обикновено действие, когато се практикува и усъвършенства, ще отвори врати, които бяха затворени от много векове, и изкуството на смислена комуникация между всички хора ще излезе на важно място. Силно наложително е тази способност да се развие сред човешката раса и когато способността расте и се разпростира, човечеството ще има необходимите инструменти за взаимодействие с всички същества, включително и тези извън планетата, когато наближи това време.

Продължава да е най-важно да захранвате мислите си само с това, което е от най-висок интегритет и намерение, така че в този процес да повишите качеството на жизнените си опити. Като декларирате по-висш резултат за себе си и за любимите си хора в ежедневието си, вие също така извисявате живота на онези във вашата сфера на влияние и като практикувате усърдно това, животът ви придобива златно сияние на чудо, вълшебство и сладка синхронизация. Предишното господство на по-низшето его става интегрирано приемане на всички аспекти от съществото на човек и изпитването на вътрешна цялост става редовното преживяване.

Вътрешната работа продължава докато вие усъвършенствате и извайвате тези области от човешкото ви изражение и личност, които са готови да се интегрират с по-висшите аспекти на съществото ви. Когато се случва това, вие си връщате отново повече от собствената ви вродена божественост и величие и тази сила се чувства от онези около вас като сърдечност и величие на истинско благородство. Вътрешното става забележимо и одобрено, когато изплува истинската същност, за да направи осезаемо божественото си присъствие.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/02/9-16-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments